Zdravim,mam taky problem z mojou xD kartou,zapol som fotak a napisalo mi ze bud Format alebo Power off.........vcera to este vsetko krasne fungoval a neska uz nejde nechapem co sa s tym stalo...skusal som to dat aj do NB a nic vzdy ze naformatovat...nevem co s tym mam robit..ako dostat fotky z karty do notebooku.
Pls ak niekto viete tak poradte..dakujem za odpoved...ak tu je taka tema alebo nieco okolo toho tak sorka nevsimol som si.....Dakujem za kazdu radu...
no zda sa ze jej uz prisiel cas tj. konec toto sa stava casto aj s nekvalitnymi usb klucmi ze jeden den si chces pozriet fotky ale nejde ti to otvorit ale len naformatovat
ked aj citacka kariet pyta format, je po karte, skus este v inej citacke, pripadne ak je moznost v inom fotaku (xD pyta olympus ak sa nemylim), ale najpravdepodobnejsie je, ze karta umrela. bohuzial. tiez mi tak z nicoho nic odisla karta, nepomohlo nic
mnoo ok uz som to vyriesil cital som niekde ze ju jeden typko dal do fotosluzby a tam mu to spravili a zachranili fotky,mno ja som bol tiez a v pohode mi to spravil cez nejaky soft a fotecky napalili....takze dakujem vsetkym za rady..ak bude mat niekto taky problem skocte do fotosluzby a tam vam to urobia...aj ked to stoji 300sk mne sa to oplatilo urcite...