Ruskí extrémisti popravili dvoch mladíkov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

koho myslia tym satanom clausom?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:Mozno v tvojej hlave o tom viac pocut
Nie vidim to dennodenne v nasich nakazených mediach.. a urcite si nevymysaju vraždy,znasilnenia a zlodejinu... Je pravda že kazdy druhý den sa tam objavi suvyslost s ciganmi... ale KAZDY DEN vidim o zlocinoch ktore sposobili biely... mozno mas nastavenu nejaku specialnu rasisticku TV kde ukazujú len zabery natočené v afrike alebo na ciganskych osadach... Takze v mojej hlave to asi nebude... Ano Aryan aj naša rasa robí velmi vela škody, ak nie až najviac !!

je mi velmi lúto že sa to takto zvrtlo a človek ked neni rasista/nacista je považovaný za niekoho zo zlým názorom.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Nie vidim to dennodenne v nasich nakazených mediach.. a urcite si nevymysaju vraždy,znasilnenia a zlodejinu...
Keby davali v tych mediach vrazdy ktore pachali cierny tak by museli hlavne spravodajstvo predlzit minamalne o 2 hodiny
Digital napísal:je mi velmi lúto že sa to takto zvrtlo a človek ked neni rasista/nacista je považovaný za niekoho zo zlým názorom.
Za to ze odsudzujes nacizmus nezanamena ze nie si rasista.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Za to ze odsudzujes nacizmus nezanamena ze nie si rasista.
No ja rasista niesom !
kali520 napísal:Keby davali v tych mediach vrazdy ktore pachali cierny tak by museli hlavne spravodajstvo predlzit minamalne o 2 hodiny
A toto maš odkial ? :lol: Ty si cigansky agent ? ... prosím ta netrep
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:A toto maš odkial ? Ty si cigansky agent ? ... prosím ta netrep
Vsak mam oci. Inac nemyslel som zrovna ciganov
Mal som namysli konkretne toto
Co říkají statistiky

Na jednu stranu jsou afroameričané v USA oběťmi násilné trestné činnosti: v roce 2005, což je poslední rok, pro který jsou dostupné statistiky, bylo u černochů víc než dvakrát pravděpodobnější než u bělochů, že se stanou obětí násilného trestného činu, nejčastěji ze strany jiných černochů.

Černoši rovněž tvoří drtivou většinu obětí útoků, které FBI vede jako zločiny nenávisti. V roce 2005 byli černoši oběťmi 68 % z téměř 5000 celostátních zločinů nenávisti, zatímco běloši byli obětí jen ve 20 % případů. Běloši byli pachateli 60 % zločinů nenávisti, kdežto černoši byli zodpovědní za 20 %.

Když se však shrne celková mezirasová násilná trestná činnost – včetně incidentů, které formálně nejsou klasifikovány jako rasově motivované zločiny nenávisti – statistiky ministerstva spravedlnosti ukazují, že černoši napadají bělochy mnohem častěji než naopak.

V roce 2005 bylo v USA víc než 645 000 obětí mezirasové násilné trestné kriminality mezi černochy a bělochy. V 90 % těchto případů napadli černí útočníci bílé oběti.

„Za starých časů,“ říká Hutchinson, uvažující o této statistice, „když jste řekli ,zločin nenávisti‘, automaticky z toho vyplývalo – černá oběť bělochů. Dnes si musíte dát na chvíli pauzu a nedělat automatické závěry.“
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

[quote="kali520"][/quote]lenže ja som mal na mysli ciganov na slovensku !!!
hentakych statistik je milion... aj ked neviem ktorej mam verit..
Ale drž sa u Slovenska , o nom, je teraz reč kedže nejaky bocian zahlasil že o par rokov tu budu znasilnovat cigani a kradnut indovia
:lol:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

normalnych ciganov je mozno 5 zo 100
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:Ale drž sa u Slovenska , o nom, je teraz reč kedže nejaky bocian zahlasil že o par rokov tu budu znasilnovat cigani a kradnut indovia
No ciganov je cim dalej viac takze ktomu kludne moze dojist.
Digital napísal:hentakych statistik je milion... aj ked neviem ktorej mam verit..
No ja som este ziadnu nevidel ktora by dokazovala ze viac nasilonosti pachaju bieli.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kali520 napísal:Ale nie v takom velkom pocte
Inac tento utok je vlastne reakcia na multikulturnu spolocnost, ktoru ty a digital tak strasne obahajujete.
Cize pre teba je hriech, nieco zle, nieco nemyslitelne, aby bol spolu biely clovek a Aziat v manzelstve? Dovod?
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Cize pre teba je hriech, nieco zle, nieco nemyslitelne, aby bol spolu biely clovek a Aziat v manzelstve? Dovod?
Pokial sa vie Aziat prisposobit ku Europskej kulture neni problem, to same plati aj pre bieleho v Azii.
A preco multikulturna spolocnost nemoze fungovat tak dvovodov najdes plno tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66762
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tu temu som si precital a jedine a utvrdil som si nazor o par ludoch. A moja odpoved na to je: Som tolerantny, nevidim v tom nic zle a je mi to jedno. Ak spolu mozu byt cierny a biely stastny, je mi jedno, aka su rasa, narodnost. Podstatne je ludske stastie.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Kali: krasna statistika, a kolko z tych utokov ciernych na bielych bolo rasovo motivovanych, lebo ak to bolo ukradnutie auta, znasilnenie, zmlatenie, prdnutie do tvare (brane ako urazka na cti) tak to ma v tejto teme nulovu hodnotu.

Dalej cela problematika jedneho utoku vs. "nadnarodne, sionisticke a zenohrozujuce" spory. Niektori vzdelania rozhladeni tu pisu o tom, ze jeden utok je nic. Ale rad by som vas oboznamil, ze celkovy pocet ludi, ktory boli zabity/zmlateni nackami sa skladaju prave z takychto jednotlivych utokov. Ak chcete kazdy ignorovat tak prosim.

A navyse, VSETCI skinonacovia, ktorych som doteraz stretol boli absolutne vypatlani. Oni ani nevedia, ze existuje stredny vychod a toboz aby nenavideli niekoho koli new world order a podobnym veciam. Oni nenavidia len preto, ze im niekto iny povedal aby nenavideli. Tak principialne. Aryan a Kali tu mozu pisat co len chu, ale to pisu oni a nie ti nacisti, ktori utocili. Proste ti co behaju s palkami o podobnych veciach nmaju sajn, ja osobne sa cudujem, ze vobec vedia citat.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No ja som este ziadnu nevidel ktora by dokazovala ze viac nasilonosti pachaju bieli.
No tak sleduj kazdy den televizne noviny a uvidiš
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

A k tomu pachaniu. To je preto, ze ty NECHCES vidiet. Velmi jednoduchy priklad. 14 rocny zasran BIELY vcera, ci predvcerom zastrelil tu babku. A pozri sa, ani cierny byt nemusel. Takze negeneralizujte a nesnazte sa nahovorit, ako je biely clovek dokonaly a jedine biely ma pravo na zivot, resp. na neodsudzovanie.
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:14 rocny zasran BIELY vcera, ci predvcerom zastrelil tu babku
Nepocul som o tom ale predpokladam ze to nebol rasovo motivovany cin resp babka bola biela. Takze to s tymto absolutne nic nema spolocne, ja hovorim o rasovo motivovanych utokoch a tie su voci bielim pachane v ovela vacsom mnozstve ako naopak.
p4ra napísal:Tu temu som si precital a jedine a utvrdil som si nazor o par ludoch.
Kvoli comu? zato ze poslem nejaky clanok ako cierny upaluje biele nevinny dievca?
p4ra napísal:Som tolerantny, nevidim v tom nic zle a je mi to jedno. Ak spolu mozu byt cierny a biely stastny, je mi jedno, aka su rasa, narodnost. Podstatne je ludske stastie.
Asi by si si tu temu mal pozret este raz a poriadne.
Digital napísal:No tak sleduj kazdy den televizne noviny a uvidiš
:lol: no tak tomuto je snad asi zbytocne sa vyjadrovat. Televizne noviny na TA3 Markize JOJke a stv maju asi nulovu objektivitu.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal::lol: no tak tomuto je snad asi zbytocne sa vyjadrovat. Televizne noviny na TA3 Markize JOJke a stv maju asi nulovu objektivitu.
A kto ma 100 percentnu objektivitu ? myslis ze sa novinary nehrnu do kazdej vrazdy , ci uz vrazdi biely alebo cierny ? nedaj sa vysmiat

A myslim si že ovela viac rasovo motivovanych činov na slovensku je na čiernych... vyzera to tak..

a ktomu 14 rocnemu chlapcovi.. ked to nebol rasovo motivovany čin tak o tom netreba diskutovat ? to ta nezaujma ze sa biely vraždia aj medzi sebou ? ... OTVOR OCI
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Digital napísal:A kto ma 100 percentnu objektivitu ?
Kali a Aryan a ich oblubene citanie matrix2000/pozorovatel a ine doveryhodne inet zdroje.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Digital napísal: to ta nezaujma ze sa biely vraždia aj medzi sebou ? ... OTVOR OCI
a teba nezaujima ze tvoj nigga narod sa tiez medzi sebou vrazdi?
Digital napísal:No ja rasista niesom !
si si isty? :)
Digital napísal:A myslim si že ovela viac rasovo motivovanych činov na slovensku je na čiernych... vyzera to tak..
poznas to ze ked biely zmlati cigana je to rasovo motivovany cin ale ked cigan dobije bieleho je to len priestupok alebo nieco ine? :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Je pravda ze na vas dvoch sa neoplati velmi reagovat (vsimol som si aj nejaky komentar u karmy v tom zmysle), prevlada u vas iracionalita a nieco comu sa hovori "reality denial", cize popieranie reality. Prave preto ste ale vhodne objekty na precvicovanie, povedzme argumentacie, diskutovania, atd. aj ked v skutocnosti nie su reakcie na vas urcene primarne vam, ale skor okoliu, kazdemu kto cita toto verejne forum..

V sukromnej diskusii by som s osobou vasho typu nestratil ani 5s.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Digital ... nj ked mi ukradne cigan bicykel, tak to je iba trestny cin, keby stal povedzme 20k ... ale ked by mal NAHODOU cigan bicykel za 20k a ja by som mu ho stipol, tak by to tento zatrpknuty narod bral ako " rasovo motivovany trestny cin, obmedzenie slobody pohybu prislusnika narodnostnej mensiny a este ja priestupok proti zakonom chranenemu druhu " ... slovensko je divne .. zotrel sa uz aj rozdiel medzi platicom a neplaticom, slusni ludia by mali mat vyhodu ! .. ja nechem popierat, ze biely nerobia kraviny .. ale tie statistiky si radsej over ... zober si to tak .. ked utoci cierny na bielho, tak ja mam odpozorovane ze vo vacsine pripadov mu nieco aj slohne ..a "vualá" je to kradez .. ale ked by sa biely rozhodol pre hocico zmlatit cierneho ( nemusi ist o rasovo motivovany utok ), tak mu vacsinou nema co ukradnut a ani mu nic neche ukradnut, takze je to " rasovo motivovany utok " .... OMG life sucxxx - EMO :-D
Napísať odpoveď