edit:inak dakujem"anonymnemu" userovy co bol dosr**y napisat svoje meno a dal mi k- za tuto temu...nad takymi sa mi zastavuje rozum
priatelke nechuti bozkavanie
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
:)
jj toto je dobre napisane...ak toto nezabere tak nevem...poharvody napísal:musite trenovat aby zistila ake je to perfektne:) bozkavanie je to naj tak jej ukaz co vies:) skuste pomaly,nic neunahlite...precitte to a skus jej pritom jemne hladkat tvar:)
K+
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, nečítal som nejako extra pozorne celý topic, ale videl by som to v tom, že pre ňu možno ešte bozk ako taký znamená skôr niečo, čo berie so strachom, alebo rešpektom. Proste si to neužíva a pre to sa nedokáže uvolniť a berie to ako niečo, čo jej nie je príjemné. Skúsil by som to na tvojom mieste tak, že vždy, keď sa lúčite, tak normálka pusa na ústa, po čase to pre ňu "zovšednie" no a postupne tie pusy predlžuj, až jej to nakoniec pripadne prirodzené 
A predsa bude dobrdzatEnduro3333 napísal:Podla mna to čo jej chyba v tom bozku je ze proste k tomu bozku si žiadne city nepridava,nič pri tom neciti .....je proste je to pre nu dotykanie sa pier ....kto vie ... ale stale lepsie nez 12nastky nemenovaneho usera![]()
K teme , Mozno si mysli ze to pokazila a preto sa nechce s tebou bozkavat lebo si mysli ze to nevie
jin + BabySHAQ - jedna z najprijatelnejších možností z tu spomenutých ( o.i žvástov )
Však nemusíš ísť na ňu ako ťažký milenec jebmajster , nemusíš jej hneď vraziť jazyk do huby ... môžeš ísť na to kľudným tempom t.j jemné krátkotrvajúce pusinky na ústa , na líčka , vieš čo myslím , ako zvykneš dávať maminke
Uvidíš , že sa jej to zaľúbi ... a neskôr snáď preberie iniciatívu ona
Však nemusíš ísť na ňu ako ťažký milenec jebmajster , nemusíš jej hneď vraziť jazyk do huby ... môžeš ísť na to kľudným tempom t.j jemné krátkotrvajúce pusinky na ústa , na líčka , vieš čo myslím , ako zvykneš dávať maminke
Uvidíš , že sa jej to zaľúbi ... a neskôr snáď preberie iniciatívu ona
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru