Toto je je podla ma maximalny nezmysel. Ci ho ukradne cierny tebe alebo ty ukradnes ciernemu, je to rovnaky priestupok. A zo zakona sa to bude posudzovat rovnako. Ine je, aky bude nazor ostatnych osob.nordkapp_pb napísal:Digital ... nj ked mi ukradne cigan bicykel, tak to je iba trestny cin, keby stal povedzme 20k ... ale ked by mal NAHODOU cigan bicykel za 20k a ja by som mu ho stipol, tak by to tento zatrpknuty narod bral ako " rasovo motivovany trestny cin, obmedzenie slobody pohybu prislusnika narodnostnej mensiny a este ja priestupok proti zakonom chranenemu druhu
kali520, chces mi povedat, ze Cigan pacha na bielom zlocin z rasovej motivovanosti (i ked stale si nemyslim, ze Cigani si rasa)? Oni to robia, lebo to maju bohuzial (mnohi) v povahe, v nature. Oni uz raz taki su. Ich nema kto naucit lepsiemu nanestastie. A preto sa nasilie a ich sposob zivota prenasa z pokolenia na pokolenie. Az sa raz (comu ja neverim osobne) podari niekomu ich osvietit, veci sa zmenia. Biely clovek nebol o nic lepsi. Nie je to spravne, ale stale ani jedna drbnuta vyholena hlava nema pravo si brat zakon do vlastnych ruk a rozhodovat sa, co spravi, a co nie.