Páči sa mi zadaná

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Beznicku
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Beznicku »

NEZNASAM chlapov, co preberaju holky
kedysi sa hovorilo, ze ked suka nechce, pes neskoci
DravecC
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DravecC »

dodo_mt napísal:ako preberaju ?? vsak to je hlupost ako brno :lol: je na babe ci sa vysere na svojho priatela alebo je jej kazdy iny chalan ukradnuty a hladi len a len na toho svojho. A hore ta hlaska ze "ked to skonci s tym prvym tak pojde ku nemu" kriste pane :shock: :shock:

To DraveC: tipujem ze mas nejakych 13-14 rokov ?? lebo inac by si takuto sprostost ani nenapisal tu na forum

dodo
14 :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Páči sa mi zadaná

Príspevok od používateľa dexter7007 »

DravecC napísal:ZE: mam taki problem ze mam 1 bomba kamosku a chcel by som s now chodit ale dajak sa to nedari kedze skoro nesom doma a este uz dlho nmala sraca a teras jak som ju spoznal tak uz mala 1 pocas toho *chdenia* sme sa bawili ze ked sa to s nim skonci ze ci by sme spolu mohli chodit a ona ze hej wratil som za z dowolenky a ona ma uz noweho a mna to dost wzalo... PLS poradte mi dakto ze jak si ju mam ziskat ked ma este furt sraca ... dakujem
//erytrocyt: zmenený názov témy.
kolko mas rokov??.......ale no nechaj ju tak nestoji ti zato......moj nazor...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

DravecC napísal:14 :D
14 ma ona ? a ty kolko tiez tak 13-14 ? ...........boze chlape nechaj ju nech sa este hra s barbinami a ty si tiez daj trochu pokoj nemyslis ... uz len jak si to napisal som mal dost ale ok tak este ako tak som sa z toho vysomaril :wink: , ale od takej baby ruky prec ved este ani sama nevie co chce a mozno tak skoro vediet ani nebude ... no a mozno ani ty poriadne nevies co chces ... moja rada a myslim ze i rada vsetkych ostatnych je : HLADAJ INDE , alebo este ani nehladaj :D ..prv sa nauc riadne pisat sorry :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

presne tak, nerob to co nemas rad ked ti iny robia... (predpokladam ze je to tak, neviem o dakom kto by bol stastny keby mu preberali babu, ale mozno su aj taky :D)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Je zadana...nechaj to tak...pockaj, kym nebude...ale medzitym si kludne mozes niekoho hladat...ked sa stane, ze bude volna, tak skus potom nieco...ale druhemu "do kapusty radsej nelez"....a kedze mas 14, tak to mas este casuuuuuuuuuu...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

:idea: a vieš čo ako tak nad tým rozmýšlam..
neviem prečo by si nás tu mal počúvať.. sprav ako ty chceš a myslím že by nobolo na škodu prebrat tú holku.. ved každý si tým musí prejsť a si mladý ešte a aj ona a ked sa niečo doserie tak to tak nebude bolieť lebo žiadna láska tam nieje....
a získaš len dalošie cenné skúsenosti do života..
:shock:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

triple napísal:...
A možno ju nakoniec aj získa a my tu darmo moralizujeme :P
Inak triple - súhlas, mal by si tým prejsť, v tomto veku človek nasáva skúsenosti ako špongia. Keď sa popáli, o to lepšie. A možno ani nie, no potom mu ju (možno) preberie ďalší a on pochopí, prečo to nebolo "správne". Aj keď správne je veľmi relatívny pojem.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:A možno ju nakoniec aj získa a my tu darmo moralizujeme :P
Inak triple - súhlas, mal by si tým prejsť, v tomto veku človek nasáva skúsenosti ako špongia. Keď sa popáli, o to lepšie. A možno ani nie, no potom mu ju (možno) preberie ďalší a on pochopí, prečo to nebolo "správne". Aj keď správne je veľmi relatívny pojem.
presne tak nikto sa nenarodil doknalý a človek sa naj the best učí na vlastných chybách napr. ja som to už pochopil
DravecC
Amateur
Amateur

ani9 neviem

Príspevok od používateľa DravecC »

pocuvajte ze co vy na toto dnes mi napisala ze nevien co chcem ci chcem roba (jej srac asi ..:) alebo teba ... co si o tom mam mysliet a co mam urobit ??? PLS help
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

whito napísal:moj nazor? NEZNASAM chlapov, co preberaju holky ... to by som takych bil den a noc!!! :evil: :evil: :evil: (samozrejme, nenarazam na Teba)
ty si normálne protirečíš...
triple napísal:ty vole ja by som s takou ani nemohol byť .. taká trubka nevie čo ce ked nechá jedného kôli druhému a pak dookola ....
no ale sú aj vínimky že niekoho nesprávneho nechá kôli svojej životnej láske
Sorry chlapci ale hovorí z vás mladická neskusenosť. Fakt si myslíte, že je to také ľahké?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ani9 neviem

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

DravecC napísal:pocuvajte ze co vy na toto dnes mi napisala ze nevien co chcem ci chcem roba (jej srac asi ..:) alebo teba ... co si o tom mam mysliet a co mam urobit ??? PLS help
Je zmätena a su dve možnosti prečo ti to takto povedala :Bud to proste len chcela dostat zo seba alebo si ta chce odskušat ako na to zareagujes/čo urobis či zvyšiš svoje usilie alebo skor nastupi neistota u teba........
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Sorry chlapci ale hovorí z vás mladická neskusenosť. Fakt si myslíte, že je to také ľahké?
sorry to hovorí skôr skúsenosť ako neskúsenosťl... som si už čo to prežil čo sa tohoto týka.. a ak ma pamät neklame tak nebolo mi veľmi príjemné ked kôli mne nechala svojho chalana (no v tom okamihu som sa cítil ako king vtedy (asi 17 som mal) pff dobrý poocit) ale potom ked mna nechala kôli dákemu inému "kingovi" tak to už príjemné nebolo..
Napísať odpoveď