(oprava) Servis
-
Weblink
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
(oprava) Servis
Aky servis uprednostnujete autorizovany alebo neautorizovany a preco/ake mate skusenosti?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
myslim ze kazdy normalny clovek uprednostni autorizovany servis v ktorom maju na 100% skusenosti a prostriedky pomocou ktorych vam chybu napravia ... tudiz je tato tema myslim bezpredmetna
je jasne ze niekedy spravia kravinu aj v autorizovanom servise, ale to uz asi zalezi od osadenstva servisu
...
..a dost zalezi aj co ides servisovat .. nase auto by som do autorizaku nedal .. lebo tatko pozna chlapov co vedia o tom viac ako v servise a kopu malych oprav si spravis aj sam .. tak naco platit velke prachy tym diletantom, ked uz auto neni v zaruke ? ? ? ... ale vo vseobecnosti je to jasne ze autorizovany
je jasne ze niekedy spravia kravinu aj v autorizovanom servise, ale to uz asi zalezi od osadenstva servisu
..a dost zalezi aj co ides servisovat .. nase auto by som do autorizaku nedal .. lebo tatko pozna chlapov co vedia o tom viac ako v servise a kopu malych oprav si spravis aj sam .. tak naco platit velke prachy tym diletantom, ked uz auto neni v zaruke ? ? ? ... ale vo vseobecnosti je to jasne ze autorizovany
-
Weblink
Light Star
Mno totiz dnes som ziskal skusenost z autorizovanym servisom v Dubravke SEAT ... Bol som v taliansku na dovolenke a na oddychovom parkovisku na dialnici sa mi pokusali vykradnut/ukradnut auto (seat ibizu) a poskodili klucku... z vonku sa nedali dvere otvorit ... dal som si to opravit do hore napisaneho servisu, povedali mi ze do 45min to bude hotove cakal som tam 2,5 hodiny a prisiel zamnou servisak ze je mi luto ale nevieme vam to tam namontovat ... ze aby som s tim prisiel zajtra ... potom odisiel a za chvilu prisiel a pytal sa ma ze ci mam garaz ze nevedia tam namontovat ani povodnu klucku a tim padom auto by nebolo zamknute ... tak som im ho tam nechal ....nordkapp_pb napísal:myslim ze kazdy normalny clovek uprednostni autorizovany servis v ktorom maju na 100% skusenosti a prostriedky pomocou ktorych vam chybu napravia ... tudiz je tato tema myslim bezpredmetna![]()
je jasne ze niekedy spravia kravinu aj v autorizovanom servise, ale to uz asi zalezi od osadenstva servisu...
Ak mam povedat pravdu tak od autorizovaneho servisu som toto necakal
co si o tom myslite?
-
Enduro3333
Medium Professional
Ja som bol tiež par krat v autorizovanom servise bo som zanal nahradny kryt/filter do vysavača ,stary bol už poškodeny.Povedali nemame to tu ale objedname a ked to pride tak vam zavolame a myslite ze zavolali ? Nie.. a to som tam bol 3 krat proste vybodli sa na to ... je jedno či autorizovany alebo neautorizovany servis hlavne je aky ludia tam robia a ake maju skusenosti/ochotu ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Weblink.. zase ani autorizovaný servis nemôže robiť zázraky na počkanie. Uvidíš ako to celé dopadne, ale v neautorizovanom servise by Ťa s tým mohli poslať inde, alebo by Ti to urobili s rôznych pochybných komponentov a o dva dni by Ti to nefungovalo už ani zvnútra. 
//nenarážal som na dobu objednania ale na samotnú opravu, ale neva..
//nenarážal som na dobu objednania ale na samotnú opravu, ale neva..
-
Weblink
Light Star
To na pockanie nebolo bol som objednany cca tyzden dopredubrm napísal:Weblink.. zase ani autorizovaný servis nemôže robiť zázraky na počkanie. Uvidíš ako to celé dopadne, ale v neautorizovanom servise by Ťa s tým mohli poslať inde, alebo by Ti to urobili s rôznych pochybných komponentov a o dva dni by Ti to nefungovalo už ani zvnútra.
-
Enduro3333
Medium Professional
Zase to pozor učilište ako učiliste ja som chodil a my sme už od 2 ročnika mali vzdy 6dni školu a 4 dni prax v dielnach a 3/4ročnik si si mohol vybavit prax vo firmach čo som aj ja urobil a tam ziskaš najviac skusenosti ... firma je rada ze ziska lacneho pracovnika škole platila 500sk za mesiac a ty zas ziskaš cenne skusenosti + čo ti oni zaplatia navyše 
re
mne sa stalo nieco podobne v hyundaii, ked som nemohol nakopnut auto lebo odisiel starter. dosiel som do servisu ci to nemozu prist spravit, povedali ze za hod zavola technik a dojde. ten technik mi volal asi po tyzdni, ked uz auto bolo davno hotovo a poslal som ho akurat tak do p.....
-
midnight_man
Guru
-
pishta
Light Professional
V autorizovanom servise su tiez poriadne sv*ne kradnu suciastky,vymienaju vase veci z auta za nejake strare ojazdene,hlavne na sluzobnych autach,foter co mal staru astru combi chodil do Autotrendu tusim no a vymenili mu jeho novy vyfuk,na mesacnom aute za stary hradzavy,dalsi krat vymenili trubu a vela inych veci
Servisi su na strasne zlej urovni ci uz autorizovane ci neautorizovane
Servisi su na strasne zlej urovni ci uz autorizovane ci neautorizovane