(oprava) Servis

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Weblink
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

(oprava) Servis

Príspevok od používateľa Weblink »

Aky servis uprednostnujete autorizovany alebo neautorizovany a preco/ake mate skusenosti?
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

podla toho co chces opravit. ci to je nejaka elektronika, alebo nieco ine. autorizovany by mal byt lepsi, ale nie je to tak vzdy.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

myslim ze kazdy normalny clovek uprednostni autorizovany servis v ktorom maju na 100% skusenosti a prostriedky pomocou ktorych vam chybu napravia ... tudiz je tato tema myslim bezpredmetna :-)

je jasne ze niekedy spravia kravinu aj v autorizovanom servise, ale to uz asi zalezi od osadenstva servisu :-P ...

..a dost zalezi aj co ides servisovat .. nase auto by som do autorizaku nedal .. lebo tatko pozna chlapov co vedia o tom viac ako v servise a kopu malych oprav si spravis aj sam .. tak naco platit velke prachy tym diletantom, ked uz auto neni v zaruke ? ? ? ... ale vo vseobecnosti je to jasne ze autorizovany :-)
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:myslim ze kazdy normalny clovek uprednostni autorizovany servis v ktorom maju na 100% skusenosti a prostriedky pomocou ktorych vam chybu napravia ... tudiz je tato tema myslim bezpredmetna :-)

je jasne ze niekedy spravia kravinu aj v autorizovanom servise, ale to uz asi zalezi od osadenstva servisu :-P ...

..a dost zalezi aj co ides servisovat .. nase auto by som do autorizaku nedal .. lebo tatko pozna chlapov co vedia o tom viac ako v servise a kopu malych oprav si spravis aj sam .. tak naco platit velke prachy tym diletantom, ked uz auto neni v zaruke ? ? ? ... ale vo vseobecnosti je to jasne ze autorizovany :-)
Mno totiz dnes som ziskal skusenost z autorizovanym servisom v Dubravke SEAT ... Bol som v taliansku na dovolenke a na oddychovom parkovisku na dialnici sa mi pokusali vykradnut/ukradnut auto (seat ibizu) a poskodili klucku... z vonku sa nedali dvere otvorit ... dal som si to opravit do hore napisaneho servisu, povedali mi ze do 45min to bude hotove cakal som tam 2,5 hodiny a prisiel zamnou servisak ze je mi luto ale nevieme vam to tam namontovat ... ze aby som s tim prisiel zajtra ... potom odisiel a za chvilu prisiel a pytal sa ma ze ci mam garaz ze nevedia tam namontovat ani povodnu klucku a tim padom auto by nebolo zamknute ... tak som im ho tam nechal ....
Ak mam povedat pravdu tak od autorizovaneho servisu som toto necakal :cry: je to dost mrzute

co si o tom myslite?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja som bol tiež par krat v autorizovanom servise bo som zanal nahradny kryt/filter do vysavača ,stary bol už poškodeny.Povedali nemame to tu ale objedname a ked to pride tak vam zavolame a myslite ze zavolali ? Nie.. a to som tam bol 3 krat proste vybodli sa na to ... je jedno či autorizovany alebo neautorizovany servis hlavne je aky ludia tam robia a ake maju skusenosti/ochotu ....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

myslim si o tom ze dnes staci servisakovi uciliste, ktore studuje 3 roky ..a vsetci vedia ako to na vacsine ucilist chodi .. takze sa nemozes divit .. kedze z tych troch rokov tam mali 98% cisteho casu co boli v skole iba srandu tak nemozu vedet ako namontovat klucku na seat .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Weblink.. zase ani autorizovaný servis nemôže robiť zázraky na počkanie. Uvidíš ako to celé dopadne, ale v neautorizovanom servise by Ťa s tým mohli poslať inde, alebo by Ti to urobili s rôznych pochybných komponentov a o dva dni by Ti to nefungovalo už ani zvnútra. ;)

//nenarážal som na dobu objednania ale na samotnú opravu, ale neva.. ;)
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Weblink.. zase ani autorizovaný servis nemôže robiť zázraky na počkanie. Uvidíš ako to celé dopadne, ale v neautorizovanom servise by Ťa s tým mohli poslať inde, alebo by Ti to urobili s rôznych pochybných komponentov a o dva dni by Ti to nefungovalo už ani zvnútra. ;)
To na pockanie nebolo bol som objednany cca tyzden dopredu
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Zase to pozor učilište ako učiliste ja som chodil a my sme už od 2 ročnika mali vzdy 6dni školu a 4 dni prax v dielnach a 3/4ročnik si si mohol vybavit prax vo firmach čo som aj ja urobil a tam ziskaš najviac skusenosti ... firma je rada ze ziska lacneho pracovnika škole platila 500sk za mesiac a ty zas ziskaš cenne skusenosti + čo ti oni zaplatia navyše :wink:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

kamos robil prijimacieho technika v seate a ked mi hovoril ako sa tam robi, tak sa mi rozum zastavoval. niekedy, ked nevedeli co dalej, tak zobrali auto a isli nejakemu garazistovi aby im pohomol.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mne sa stalo nieco podobne v hyundaii, ked som nemohol nakopnut auto lebo odisiel starter. dosiel som do servisu ci to nemozu prist spravit, povedali ze za hod zavola technik a dojde. ten technik mi volal asi po tyzdni, ked uz auto bolo davno hotovo a poslal som ho akurat tak do p.....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

uprednostnujem moju garaz :D a moje ruky
nisava
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nisava »

chodim do neautorizovaneho servisu ktory sa specializuje na znacku co mam ja. :D
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

jednoznacne neautorizovany.
BTW: rovnaky ludia, rozvane skolenia, rovnaly vykon. autorizovany servis ma licenciu za ktoru ta tvrdo plati. kvalita prace je podla mna rozvnaka s klasickym servisom.
samozrejme su vynimky a vsetko zavisi od opravy ktoru je potrebne vykonat....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

to mas podla mna jak ked si ides kupit fotak do Sony alebo Nay

je to to iste :)
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Mno auto mam s5 aj s novou kluckou a aj zo skrknutim lakom pod kluckou :? a s dvomi mm bodkamy na dverach trochen doskrkany zo spodu tapacir asi ako ho pacili to vse za robotu si vypytali 450,- :? ked budem mat casu zhodim dole tapacir a kuknem co je pod nim ... (tie doje*ane plechy nechcem ani vidiet :cry: )
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

V autorizovanom servise su tiez poriadne sv*ne kradnu suciastky,vymienaju vase veci z auta za nejake strare ojazdene,hlavne na sluzobnych autach,foter co mal staru astru combi chodil do Autotrendu tusim no a vymenili mu jeho novy vyfuk,na mesacnom aute za stary hradzavy,dalsi krat vymenili trubu a vela inych veci

Servisi su na strasne zlej urovni ci uz autorizovane ci neautorizovane
Napísať odpoveď