Ruskí extrémisti popravili dvoch mladíkov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

p4ra naznacoval som a nie len ja ze o tom videu este nic nevieme a ze netreba robit unahlene zavery vid
kali520 napísal:To co bolo na tom videu vobec nic nedokazuje. Nemozes vediet ze co urobili zabity a nemozes vediet ci pachatelia boli naozaj nacistickeho zmyslania.
Ale vy ne, hlavne digital trval na tom ze ked sa kameraman priznal tak to tak muselo byt
Digital napísal:Ved ten kkt sa sám priznal.. hadam by sa nepriznaval keby to neurobil (Alebo ze by boli tie kusle fakt tak degenerovane?)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

[quote="kali520"][/quote]Hej , to v co som napisal zátvorke sa mi zacina potvrdzovat

A este sa nevie ci je to pravda s tym sfalsovanim alebo nie... teorii je milion a mozno to bolo napisane zo strany ruska (alebo nejakej ruskej rasistickej organizacie) ze to bol fake... tak nerob ani ty unahlene zavery
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Digital napísal:Nemusis mi odporučat... ja mam relaxačný pobyt pri osade už 3 roky ... Kusok od domu pri krčme je jedna vacsia osada a hned za mojim domom je dalsi cigansky dom.. Nemali sme tu ziadny problem , dokonca sme kamarati... Napalujem im denne CD za peniaze (dokonca aj ked poviem ze nemusi doniest lova tak ich donese) , kazdy tyzden k nám chodia pre zvysný stavebný material a tak mame radost my aj oni. Stavajú si dalsí dom za nami.. Niekedy sa spolu aj napijeme v krčme...
Stačí spoznat lepsie , nie sú to žiadny hajzli ako nejaky nacisti atd..

P4RA: Dufam aj ja.. a dufam aj v to že su to neni žiadne manipulacie s pravdou...
no to je stara pravda ze na zapade su cigani iny.tuto u nas je to kusok ine.polovica degesov vyhodi peniaze na toulen,druha na vino a kazdy ta chce zbit,oje***,okradnut zvysok co sem nepatri su uzernici - vozia sa na oktavkach,stavaju domy,sperky,atd a normalny ludia ktorych je tak 2-3 percenta ale tie ani nerozoznas.raz sme stretli vonku nejakeho cigiho co sa nam zdal v pohode a zacali sme kecat nakoniec siel s nami pit,hovoril nam nevjem jake bajky o tom jak sa ma dobre a zrazu ho nebolo.a aj flaska zmyzla zahadne a potom sme sa dozvedeli ze si pozical od kamosa cigy a padik a ze mu dal cislo ze nech mu zavola a mu vrati.pi*u.to cislo bolo vymyslene a od ftedy sme ho nevideli.na jeho stastie :evil:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pinakolada nehnevaj sa ale s ciganom sa uz nepustim ani len do reci a nie ze mu pozicam nejake peniaze.
pinacolada napísal:no to je stara pravda ze na zapade su cigani iny
Rozdielny su v tom ze nebyvaju v osadach atd ale povahovo su taky isty, t.j drogy, chlast a samozrejme kradeze.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

kali520 napísal:Pinakolada nehnevaj sa ale s ciganom sa uz nepustim ani len do reci a nie ze mu pozicam nejake peniaze.
Rozdielny su v tom ze nebyvaju v osadach atd ale povahovo su taky isty, t.j drogy, chlast a samozrejme kradeze.
strucne povedane,krv sa nezaprie :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Pinakolada nehnevaj sa ale s ciganom sa uz nepustim ani len do reci a nie ze mu pozicam nejake peniaze.
Blbost,a potom že ja vidím to čo chcem ... a ty si tomu teraz jasny priklad !
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neznamemu by som nepozical peniaze ani bielemu, nie tak este ciganovi ! ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

povedz ciganovi do oci ze mu nepozicias mobil alebo peniaze a okrem toho ze ti to ukradne ti aj da na budku..prosim neriesme vyriesenu temu :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som mu sice nepozical ale aj tak tvaril sa v pohode,nechal nam cislo z enech mu zavolame ze skocime znova vonku a padik nie je suma na ktoru by som potreboval extra velke zaruky.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pinacolada napísal:ja som mu sice nepozical ale aj tak tvaril sa v pohode,nechal nam cislo z enech mu zavolame ze skocime znova vonku a padik nie je suma na ktoru by som potreboval extra velke zaruky.
co tam po tej pajde... ide o princip...

edit: pre loosra co mi dal k-: podpisuj sa :twisted:
Napísať odpoveď