ked som v dobrom psychickom rozpolozeni, nemam starosti tak to ide samo, ked je blby den tak nepomoze ani posvatena myska priamo od heatona
Neviem hrat cs...
F' pravda
sluchatka ale treba, ja ked si dam sluchatka ta je hned overkill a pi*uju ze cheatujem
minule mi dali ban na dajakom nemeckom serveri 
a trepete somariny stymi mysami
mys ti nikdy nepomoze stat sa skillerom...
ja som hral na optickej mrkvosoft za 3 kila, teraz mam laserovu (!) mrkvosoft a je to to iste, akurat ma +2 tlacitka ktore vyuzivam na skakanie
klavesnicu odporucam nejaku staru aby sa po nej dalo zo zaciatku fajne trieskat ked ti je*** pc v zapale CW
a hlavne treba chodit na skill servery, hrat gather, plno cw,
A HLAVNE by som odporucil postupne upravovat CONFIG, to mi pomerne pekne pomohlo
mam navyse taku peknu utilitku ... vsetko legalne nebojte sa
plus lamam odporucim hrat na 32bit ... pomoze to aj mne ked na vas budem mierit spoza SG 
ps: nenavidim lamerske servery
ale na tych lepsich (esports) sa vacsinou drzim v strede a hore, podla dna a psychickeho rozpolozenia, ako spominal kolega nadomnou 
a na antiku? to je vysmech:D tam to je hlava sem hlava tam
a aj na ostatnych steam (vacsinu) servroch...nechapem co tam take lamy hraju v tom nemecku 
s CS som uz skoncil ako mirak, sheep a spol z Antiku
proste to zere nervy... sem tam to este zahram...
pershing OUT
//nechvalim sa len opisujem svoju karieru
OUT
sluchatka ale treba, ja ked si dam sluchatka ta je hned overkill a pi*uju ze cheatujem
a trepete somariny stymi mysami
mys ti nikdy nepomoze stat sa skillerom...
ja som hral na optickej mrkvosoft za 3 kila, teraz mam laserovu (!) mrkvosoft a je to to iste, akurat ma +2 tlacitka ktore vyuzivam na skakanie
klavesnicu odporucam nejaku staru aby sa po nej dalo zo zaciatku fajne trieskat ked ti je*** pc v zapale CW
a hlavne treba chodit na skill servery, hrat gather, plno cw,
A HLAVNE by som odporucil postupne upravovat CONFIG, to mi pomerne pekne pomohlo
ps: nenavidim lamerske servery
a na antiku? to je vysmech:D tam to je hlava sem hlava tam
s CS som uz skoncil ako mirak, sheep a spol z Antiku
pershing OUT
//nechvalim sa len opisujem svoju karieru
OUT
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uvedomte sa, kto tu kde pisal, ze mys podlozka alebo sluchatka z vas spravia skillera? Samozrejme ze nie, ale urcite vam sprijemnia hru a mate menej nadavania pripadne v horsich pripadoch menej rozbitych veci. Tieto prislusenstva samozrejme stacia priemerne, ale treba spolahlive, u nekvalitnych veci sa mozu stavat veci ake som pisal v mojom predchadzajucom prispevku.
reno23: uz nehram cs
dakedy sme hrali aj clanbase a take fasoviny
ale ne na esports ale na united games... ale tam to bolo uz fajne, uz sme aj ligali..
sheep: rozdiel vidno, skus si to zapnut
servery: e-sports panoramix, tej je pre mna naj
ine nepoznam, kezde na puboch som moc nehraval, ked uz tak tak som sa venoval DM 
//ako vypnem v steame to forcovanie mysi? :\
sheep: rozdiel vidno, skus si to zapnut
servery: e-sports panoramix, tej je pre mna naj
//ako vypnem v steame to forcovanie mysi? :\
-
Fortune
Light Professional
hlavne ked hrate CS pouzivajte pri tom mozog to je asi najdolezitejsia vec a nekupite to v progaming shope ! dakedy staci tak malo: napr si vzdy pozriem kto bezi za T na d2 na A, ked vidim ze zhebne tak je celkom logicke, ze mozu CT dobehnut odzadu (daktorym to nikdy nedojde a nechaju sa pokosit odzadu jak lamky
)
-
Lord PROXI
King
Re: Neviem hrat cs...
nj, pripadne sa riad podla mna, ja to uz hram len ako mega lama, tak som prestal...
Nehraj to, a mas po problemoch
proste ak sa nezlepsujes, nepomoze ti ani myska za 3000,-, ani klavesnica ...
a je jedno ci mas mys za 3000 alebo 300 but to vies alebo nie...
takze moja odpoved ...Smoke1212 napísal:Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ?
Nehraj to, a mas po problemoch
proste ak sa nezlepsujes, nepomoze ti ani myska za 3000,-, ani klavesnica ...
a je jedno ci mas mys za 3000 alebo 300 but to vies alebo nie...
neviem aku mas ty skusenost ale ja som tiez jedneho casu hraval s botmi a strasne som sa zlameril...Gadelat napísal:Specialne pre zakladatela topicu doplnim este jednu radu: Ak hras online a nejde ti to, hraj proti botom. Je to najlahsi super a urcite sa proti nim zo zaciatku viac naucis ako keby si sa mal skoro cely cas pozerat na vlastnu smrt. Skus hrat tak mesiac dva len proti botom a potom chod online.
Proste nechapem co sa tu riesi ... Nevies hrat - hraj s botmi ... pre hraca co ma non stop skore 5:15 je jedno ci hra s ludmi alebo s botmi...
A ktym mysiam 4 roky som hral na normal gulickovej neskor optickej mysi ... kupil som si pred 2 rokmi mx518 a aky je rozdiel ? 1800dpi oproti 400 bolo trochu poznat...ale je to velmi podobne len ze na mx518 mas 2.5 senzitiivitu a na obycajnej 5-6 ... takze v myske to neni a v podlozke vonkoncom nie ... Ale vlastne niektory "progameri" rozoznaju 1800 a 2000 dpi...
BTW: mam kamarata co ma obycajnu mysku genius a hra na urovni 2-3 amd.. takze tak...
A ktym mysiam 4 roky som hral na normal gulickovej neskor optickej mysi ... kupil som si pred 2 rokmi mx518 a aky je rozdiel ? 1800dpi oproti 400 bolo trochu poznat...ale je to velmi podobne len ze na mx518 mas 2.5 senzitiivitu a na obycajnej 5-6 ... takze v myske to neni a v podlozke vonkoncom nie ... Ale vlastne niektory "progameri" rozoznaju 1800 a 2000 dpi...
BTW: mam kamarata co ma obycajnu mysku genius a hra na urovni 2-3 amd.. takze tak...