Neviem hrat cs...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

co tam po pro myske, pro podlozke, pro sluchatka

ked som v dobrom psychickom rozpolozeni, nemam starosti tak to ide samo, ked je blby den tak nepomoze ani posvatena myska priamo od heatona :D
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

F' pravda
sluchatka ale treba, ja ked si dam sluchatka ta je hned overkill a pi*uju ze cheatujem :D minule mi dali ban na dajakom nemeckom serveri :D

a trepete somariny stymi mysami
mys ti nikdy nepomoze stat sa skillerom...
ja som hral na optickej mrkvosoft za 3 kila, teraz mam laserovu (!) mrkvosoft a je to to iste, akurat ma +2 tlacitka ktore vyuzivam na skakanie :)
klavesnicu odporucam nejaku staru aby sa po nej dalo zo zaciatku fajne trieskat ked ti je*** pc v zapale CW :D
a hlavne treba chodit na skill servery, hrat gather, plno cw,
A HLAVNE by som odporucil postupne upravovat CONFIG, to mi pomerne pekne pomohlo :) mam navyse taku peknu utilitku ... vsetko legalne nebojte sa :) plus lamam odporucim hrat na 32bit ... pomoze to aj mne ked na vas budem mierit spoza SG :)
ps: nenavidim lamerske servery :D ale na tych lepsich (esports) sa vacsinou drzim v strede a hore, podla dna a psychickeho rozpolozenia, ako spominal kolega nadomnou :)
a na antiku? to je vysmech:D tam to je hlava sem hlava tam :D a aj na ostatnych steam (vacsinu) servroch...nechapem co tam take lamy hraju v tom nemecku :D
s CS som uz skoncil ako mirak, sheep a spol z Antiku :) proste to zere nervy... sem tam to este zahram...
pershing OUT
//nechvalim sa len opisujem svoju karieru :D
OUT
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Uvedomte sa, kto tu kde pisal, ze mys podlozka alebo sluchatka z vas spravia skillera? Samozrejme ze nie, ale urcite vam sprijemnia hru a mate menej nadavania pripadne v horsich pripadoch menej rozbitych veci. Tieto prislusenstva samozrejme stacia priemerne, ale treba spolahlive, u nekvalitnych veci sa mozu stavat veci ake som pisal v mojom predchadzajucom prispevku.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

pershing: mas klan, v ktorej si lige? spoluziak je v klane Section-X (dmoxyo) a sused ktory byva o poschodie nizsie je na e-sports site admin (bbaron). Obaja su v CS-ku dost dobry skillery
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pershing aj ked mas nastavene 32bit tak to ide stale 16 kedze to ma half life engine ktory nepodporuje 32bit...a taktiez co s tym maju lamy neviem :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pershing napísal:hlavne treba chodit na skill servery, hrat gather, plno cw
tak poradte nejaké dobré servery a ak máte aj na sourca tak by som poprosil..
a kde by som si mohol zahrať gather alebo plno cw?
pershing
Guru
Guru

reno23: uz nehram cs :) dakedy sme hrali aj clanbase a take fasoviny :D ale ne na esports ale na united games... ale tam to bolo uz fajne, uz sme aj ligali..
sheep: rozdiel vidno, skus si to zapnut :)
servery: e-sports panoramix, tej je pre mna naj :D ine nepoznam, kezde na puboch som moc nehraval, ked uz tak tak som sa venoval DM ;)
//ako vypnem v steame to forcovanie mysi? :\
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pershing napísal:servery: e-sports panoramix,
kámo ale ten je zamknutý
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

hlavne ked hrate CS pouzivajte pri tom mozog to je asi najdolezitejsia vec a nekupite to v progaming shope ! dakedy staci tak malo: napr si vzdy pozriem kto bezi za T na d2 na A, ked vidim ze zhebne tak je celkom logicke, ze mozu CT dobehnut odzadu (daktorym to nikdy nedojde a nechaju sa pokosit odzadu jak lamky :roll: )
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem hrat cs...

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

nj, pripadne sa riad podla mna, ja to uz hram len ako mega lama, tak som prestal...
Smoke1212 napísal:Caffte,hravam condition-zero cez original steam po nete uz 2 roky,ale furt ho neviem hrat,som jeden z najhorsich.Neviete,ako sa mozem zlepsit ? :?
takze moja odpoved ...

Nehraj to, a mas po problemoch :P

proste ak sa nezlepsujes, nepomoze ti ani myska za 3000,-, ani klavesnica ...

a je jedno ci mas mys za 3000 alebo 300 but to vies alebo nie...
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Specialne pre zakladatela topicu doplnim este jednu radu: Ak hras online a nejde ti to, hraj proti botom. Je to najlahsi super a urcite sa proti nim zo zaciatku viac naucis ako keby si sa mal skoro cely cas pozerat na vlastnu smrt. Skus hrat tak mesiac dva len proti botom a potom chod online.
pershing
Guru
Guru

triple napísal:kámo ale ten je zamknutý
hovorim ze nehram cs :D
// nic neni zamknute...85.248.115.235:27015
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Gadelat napísal:Specialne pre zakladatela topicu doplnim este jednu radu: Ak hras online a nejde ti to, hraj proti botom. Je to najlahsi super a urcite sa proti nim zo zaciatku viac naucis ako keby si sa mal skoro cely cas pozerat na vlastnu smrt. Skus hrat tak mesiac dva len proti botom a potom chod online.
neviem aku mas ty skusenost ale ja som tiez jedneho casu hraval s botmi a strasne som sa zlameril... :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

heh no ked uz si vychytas akotak mapu a hras so slusnejsimi hracmi, tak prechod na botov je krok s5. ale ked sa do toho potrebujes dostat, tak je lepsie hrat proti blbemu superovi ako bot, nez lahnut skorej nez si vobec vystrelis a cakat na respawn...
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

skusaj rôzne servery a najdi si taky kde hraju hraci ktory su asi tvojej kategorie...aspon ja to robim takto a sem-tam chodim aj na take kde viem ze hraju samy vyborny hraci a niekedy im robim aj dobru konkurenciu :wink:
vvTF
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvTF »

Proste nechapem co sa tu riesi ... Nevies hrat - hraj s botmi ... pre hraca co ma non stop skore 5:15 je jedno ci hra s ludmi alebo s botmi...
A ktym mysiam 4 roky som hral na normal gulickovej neskor optickej mysi ... kupil som si pred 2 rokmi mx518 a aky je rozdiel ? 1800dpi oproti 400 bolo trochu poznat...ale je to velmi podobne len ze na mx518 mas 2.5 senzitiivitu a na obycajnej 5-6 ... takze v myske to neni a v podlozke vonkoncom nie ... Ale vlastne niektory "progameri" rozoznaju 1800 a 2000 dpi...
BTW: mam kamarata co ma obycajnu mysku genius a hra na urovni 2-3 amd.. takze tak...
Napísať odpoveď