Help me.... čo mám kúpiť priateľovi na 20-ku???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

triple napísal:ale ja som to myslel vážne.. chcela radu? ja zbožnujem psi tak prečo nie psa mna by to potešilo..
lenze o psa sa treba starat. Chodit s nim aspon 4x denne na prechadzky (my doma chodime o 7:00,14:00,18:00,22:00). Proste nemas zrazu tolko volneho casu. Nemozes ist na dovolenku, nemozes byt prec cely den, psovi sa musis venovat t.j. hrat sa snim, cvicit ho..atd. Pes neni hracka. Je to fakt zodpovednost. Potom sa ludia cuduju preco je plny utulok zvierat. Hovorim to preto lebo som taku situaciu videl na vlastne oci: jednemu spoluziakovi kupili kamarati psa a behom tyzdna bol prec v utulku :? To nemozes kupit len tak
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff tak toho som si vedomí kámo veľi dobre.. ja som prd troma rokmi kupoval beagla.. a to je niečo iné ako len tak obyčajný pes ak sa normálnemu psovi musíš venovať tak ako si písal tak beaglom treba tri krát toľko..
ale môžem povedať že som si ho vychoval slušne.. lebo čo vidím pri ostatných beagloch.. tak bez vodítka ani na krok.. ja si kludne idem tak že vodítko je doma

sorry za OT
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kup mu procesor alebo ramku do kompu a vzdy ked ho zapne tak si urcite na teba spomenie :D
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

daj mu seba :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sheep napísal:kup mu procesor alebo ramku do kompu a vzdy ked ho zapne tak si urcite na teba spomenie :D
nespomenie, lebo sa rychlejsie nabotuje system. keby mu tak jednu ramku zobrala (v pripade, ze by mal dve), tak vtedy, pri nekonecne dlhom spustani systemu by si urcite spomenul :D
triple: ja by som taky tank aj bral, ale tiez moze byt fajn povozit sa slonovi. co takto mu kupit slona? :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

sprav striptiz :smt048
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Daj mu niečo čo si myslíš že ostatný nevedia že potom túži, ale ty áno. Dostane ho tvoj zmysel pre pozornosť/všímavosť, nemusí to byť nič drahého - cena je skrytá v pointe toho že vieš "trafiť do jeho sveta" (a odhadnúť JEHO vkus). Pouvažuj...konkrétne tipy veruže od nás nežiadaj, skús pouvažovať čo má rád kuakua, snáď vieš čo má rád (za ten čas), nie ? :roll: :hmm:
samozrejme, striptíz od milovanej zaujme :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:co takto mu kupit slona? :D
jj slona, slona,
alebo psa alebo tank,, albo gorilu .. boha to je originálne juuj :lol:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

kup mu jelena,alebo zajaca ktory vie rapovat
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a kedy sú už tie narodky?
či ešte niesu alebo už boli alebo hej alebo ni?
ak hej čo si mu nakoniec kúpila?
:oops: predsa ten tank čo? :roll:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

aj ja nad tym rozmyslam,ten moj bude mat vo februari:) ale podla mna urcite nie retiazku...nieco co moze len od teba dostat...skus sa mu odfotit v nejakej peknej sexi poze a vyrob alebo kup nejaky pekny ram a to mu daj...plus k tomu este nieco....ty ho poznas najlepsie ty vies:)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

poharvody napísal:aj ja nad tym rozmyslam,ten moj bude mat vo februari:) ale podla mna urcite nie retiazku...nieco co moze len od teba dostat...skus ma mu odfotit v nejakej peknej sexi poze a vyrob alebo kup nejaky pekny ram a to mu daj...plus k tomu este nieco....ty ho poznas najlepsie ty vies:)
A ty by si bola ochotna len pre neho sa dat sexi odfotit? Myslim naozaj sexi. Ono stale nepochopim ludi co chcu rady na darceky lebo ty sam musis naozaj vediet co ma ten druhy rad, o com sniva, co vas spaja, co vas zaujalo na prvom rande, co vas rozosmialo ku cikaniu 28. marca a pod.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

chcela som napisat sa....nie ma:) no a jasne ze by som nieco take asi spravila,ale fotila by som sa sama a videl by to len on a ja...nedala by som sa fotit niekym inym...a staci nejake pekne spodne pradlo,dobre svetlo a tak:)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:A ty by si bola ochotna len pre neho sa dat sexi odfotit? Myslim naozaj sexi. Ono stale nepochopim ludi co chcu rady na darceky lebo ty sam musis naozaj vediet co ma ten druhy rad, o com sniva, co vas spaja, co vas zaujalo na prvom rande, co vas rozosmialo ku cikaniu 28. marca a pod.
ved práve preto "kup mu psa, tank, gorilu"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

triple mam v tom nejasno, 28.marca bol tank ci gorila?
Napísať odpoveď