lenze o psa sa treba starat. Chodit s nim aspon 4x denne na prechadzky (my doma chodime o 7:00,14:00,18:00,22:00). Proste nemas zrazu tolko volneho casu. Nemozes ist na dovolenku, nemozes byt prec cely den, psovi sa musis venovat t.j. hrat sa snim, cvicit ho..atd. Pes neni hracka. Je to fakt zodpovednost. Potom sa ludia cuduju preco je plny utulok zvierat. Hovorim to preto lebo som taku situaciu videl na vlastne oci: jednemu spoluziakovi kupili kamarati psa a behom tyzdna bol prec v utulkutriple napísal:ale ja som to myslel vážne.. chcela radu? ja zbožnujem psi tak prečo nie psa mna by to potešilo..
Help me.... čo mám kúpiť priateľovi na 20-ku???
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
pff tak toho som si vedomí kámo veľi dobre.. ja som prd troma rokmi kupoval beagla.. a to je niečo iné ako len tak obyčajný pes ak sa normálnemu psovi musíš venovať tak ako si písal tak beaglom treba tri krát toľko..
ale môžem povedať že som si ho vychoval slušne.. lebo čo vidím pri ostatných beagloch.. tak bez vodítka ani na krok.. ja si kludne idem tak že vodítko je doma
sorry za OT
ale môžem povedať že som si ho vychoval slušne.. lebo čo vidím pri ostatných beagloch.. tak bez vodítka ani na krok.. ja si kludne idem tak že vodítko je doma
sorry za OT
nespomenie, lebo sa rychlejsie nabotuje system. keby mu tak jednu ramku zobrala (v pripade, ze by mal dve), tak vtedy, pri nekonecne dlhom spustani systemu by si urcite spomenulSheep napísal:kup mu procesor alebo ramku do kompu a vzdy ked ho zapne tak si urcite na teba spomenie
triple: ja by som taky tank aj bral, ale tiez moze byt fajn povozit sa slonovi. co takto mu kupit slona?
Daj mu niečo čo si myslíš že ostatný nevedia že potom túži, ale ty áno. Dostane ho tvoj zmysel pre pozornosť/všímavosť, nemusí to byť nič drahého - cena je skrytá v pointe toho že vieš "trafiť do jeho sveta" (a odhadnúť JEHO vkus). Pouvažuj...konkrétne tipy veruže od nás nežiadaj, skús pouvažovať čo má rád kuakua, snáď vieš čo má rád (za ten čas), nie ?

samozrejme, striptíz od milovanej zaujme
samozrejme, striptíz od milovanej zaujme
A ty by si bola ochotna len pre neho sa dat sexi odfotit? Myslim naozaj sexi. Ono stale nepochopim ludi co chcu rady na darceky lebo ty sam musis naozaj vediet co ma ten druhy rad, o com sniva, co vas spaja, co vas zaujalo na prvom rande, co vas rozosmialo ku cikaniu 28. marca a pod.poharvody napísal:aj ja nad tym rozmyslam,ten moj bude mat vo februari:) ale podla mna urcite nie retiazku...nieco co moze len od teba dostat...skus ma mu odfotit v nejakej peknej sexi poze a vyrob alebo kup nejaky pekny ram a to mu daj...plus k tomu este nieco....ty ho poznas najlepsie ty vies:)
-
triple
Guru wannabe
ved práve preto "kup mu psa, tank, gorilu"mi-chau napísal:A ty by si bola ochotna len pre neho sa dat sexi odfotit? Myslim naozaj sexi. Ono stale nepochopim ludi co chcu rady na darceky lebo ty sam musis naozaj vediet co ma ten druhy rad, o com sniva, co vas spaja, co vas zaujalo na prvom rande, co vas rozosmialo ku cikaniu 28. marca a pod.