Normalne sa zacinam bat, ze tu zacne, ako v USA pred rokmi, vojna pobrezi

bude sa tu strielat, brat brata, pretoze jeden pocuva H16 a druhy DS. Ked uz bude situaciu neriesitelna, zasadne elita slovenskeho rapu za okruhly stol, najvacsi rai bude samozrejme za vrchom stola sediet sam baro Rytmus. A potom sa vsetci ospravedlnia a daju si pusinky a budeme zit stastne a bezpecne ako nikdy predtym...
Ako vidim, smeruje to do peknych kakaciekten nas sk rap. Stastie, ze som ho uz prestal pocuvat (mozno zato sa dokazil, hehe). Maximalne vypocujem uz len staru osvedcenu klasiku zo sveta na povzbudenie a tym to konci. Neviem, ci som ja iny, alebo sa ten rap tak hrozne zmenil, ale uz mi to vobec nic nedava do zivota a stale kecanie o tom istom ma nenaplna velkym stastim. Oni sa sami nazyvaju velkymi lyrikmi, ale davat stale o dvoch veciach neni nic moc, nikdy nikto z nich nebude mat taky siroky textovy zaber ako napr. Bob Marley

(on sam je inspiracia pre mnohych hiposov).
Ja neodcudzujem ludi, ktori pocuvaju rap, ani ktori sa hraju na gangstaz, ani nikoho, mne je to uprimne jedno, ale rad sa pousmejem na 12 rocnych pasakov s trickom g-unit, najnovsie zase g-unot. vsetko toto stratilo pociatocnu myslienku a ide tu uz iba o tri veci (penaze, zeny, slava) a kto robi "akoze hudbu" kvoli tomuto sa nemoze nazyvat hudobnik . Mne nasa rapova smotanka pripomina Paris Hiltonovu. Toto je mierene konkretne na slovensky rap. Graffity, breakdance je mimo tohto, a djing napoly

. Avsak uznavam, ze neviem ako by som sa zachoval ja keby mam moznost okusit zrazu tolko slavy a uspechu... Ale priznavam sa, ze sa neviem dockat na novy album KFC (podte do mna, cakam)

one love