???
takze povedal resp. napisal by som to takto vsetko bolo v poriadku az dovtedy kedy neprisiel ten alkoholik,ty si tam zostala sediet a on zrejme cakal,ze ty si sadnes k nemu,ale zostala si pri zafajcenom smradlavom ozralovy z coho mozno dedukoval,ze je horsi ako on a urazil sa........hmm tato teoria mozno nieje najlepsia,ale prosto vtedy si si mala k nemu prisadnut a odplatit mu to,ze si k tebe isiel sadnut..........ale musim sa priznat,ze mam podobne problemy 
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
co ja viem tak za prve ti poviem ze ak si z toho ze sa ti pozdravil zistila ze je uplne iny tak asi coskoro spravis prelomovy objav v oblasti psychologie
noo a je cudne ked sa ti neprihovoril...a mozno sa vobec na teba nekukal tak ako ty na neho...mozno mu bolo neprijemne to ze nanho stale pozeras ... a spravila si chybu hlavne ty ze si sa mu hned na zaciatku neprihovorila...teraz si najskor mysli ze si divna...nesmies cakat ze vsetko sa vyvinie podla tvojich predstav a ty koli tomu nepohnes ani prstom, si velmi zasnena a taka "romantička"
musis trochu zlepsit svoje vztahy z inymi a aj komunikaciu...skus viac chodit do spolocnosti a rozpravat sa a nadvazovat nove vztahy ci uz kamarattske alebo ine. casom to pride ze si niekoho najdes..niekoho dobreho ale na neho zabudni
no možno sa vám zdá, že som divná..a možno aj jemu, ale potom on je čo????a čo sa týka toho typka čo si prisadol a on si to potom rozmyslel...tak keby si tak veľmi chcel sadnuť tak by ho isto neodradil...podla mna ked čudní tak obaja....a ešte niekto tu spomenul, že možno sa na mňa nepozeral tak ako ja na neho...on sa pozeral častejšie ako ja....hoci som len napr..šla do bufetu a on sa rovno postavil za mňa a on len love chcel rozmeniť..kamaráti mu hovorili, že mu rozmenia a on že ne že tu ich rozmení..to už o niečom svedči si myslim..alebo aj v buse vkuse sa otáčal...alebo keď sme išli so školou na nejaký výlet a tak
no a to čo, že sme sa nezdravili no..tak ja som sa pozdravila a na druhý deň sa opäť ksichtil akeby nič..ale čo sa týka toho odzdravenia..tak to vie..to je pravda..ale na druhý deň bol opäť ako taký tuľpás...mate pravdu...necham to tak..ale dik za vaše rady..niektoré ma fakticky zarazili..ci bisťu
ešte raz dik 
no uz urob ako chces ked myslis ze to mas nechat tak mas asi pravdu ved ty to musis vediet najlepsieTajomná napísal:...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale poviem ti ja mam trochu podobnu situaciu v robote pokukujeme po sebe s jednou koleginou LENZE!!!! Ma to hačik ... zadana a jej frajer robi v tej istej firme a očas robia spolu takze ja to až tak lahke oslovit ju nemam a ešte ked tam ma kolegovcov aby pripadne na nu nebonzovali
....či ze vazne musim vystihnut tu situaciu ked bude sama alebo stretnut ju v meste samu (byva tam kde ja super...)
-
agy
Medium Expert
takze su tu 2 moznosti.:
1. nepozdravil ta preto lebo je minimalne tak hamblivy ako ty
2. nepozdravil lebo -- ako tu uz pisali "nema zaujem"
... dnes to je vlastne jedno ci bali chalan alebo baba, zalezi od toho kto je iniciativnejsi. a zrejme aj ten bude potom vo vztahu dominantny.
ak mas kontakty tak ich vyuzi.. nikto ta nepride v noci zabit ked nahodou nebude mat zaujem..
a ak sa to podari budes happy.

1. nepozdravil ta preto lebo je minimalne tak hamblivy ako ty
2. nepozdravil lebo -- ako tu uz pisali "nema zaujem"
... dnes to je vlastne jedno ci bali chalan alebo baba, zalezi od toho kto je iniciativnejsi. a zrejme aj ten bude potom vo vztahu dominantny.
ak mas kontakty tak ich vyuzi.. nikto ta nepride v noci zabit ked nahodou nebude mat zaujem..
a ak sa to podari budes happy.
-
Enduro3333
Medium Professional
tak hlavne necakaj 4rokyEnduro3333 napísal:Poznam ju ???? prosim ta saq v tejto robote robim teprv par mesiacov teda 4 .... a ešte sme spolu nekecali nebola možnost koli dovodom hore menovanym ....takže ja ešte čakam na priležitost...
//edit .. i ked mozno neprisla o nic ved i tak nevie ci mal zaujem ... skor som to myslel tak ze potom rozmyslame co mohlo byt a nikdy neprideme na to ci by to tak vazne bolo
-
Enduro3333
Medium Professional
slavo120 vidis vcera sa naskytla priležitost ona robila na linke nahadzovala nejake udaje do PC a PC crashlo a mna si zavolali k nej ... tak som si chvilku pokecal s nou a pozval ju do buducnosti na kavu .... neboj ja by som nečakal večnost len som čakal na zamienku/priležitost sa dat s nou do reči aby to vyzeralo čo najnenapadnejsie .... 
-
Sagittarius
Guru
Tajomná: A ja som si myslel, že som hanblivý.
...Tiež som s jednou babou, ktorú som poznal zo školy len tak z videnia...a postupne sa mi zapáčila, tak sa jej začal zdraviť, ale pol roka som sa jej len zdravil nič viac. A potom si dal zistiť, či nemá frajera a nemala. Medzitým som si našiel jej ICQ-číslo a začal som jej písať. No začalo blbnúť ICQ (neviem, prečo s tým niečo nerobila), ale našiel som aj jej nick azete. A tak sme si trocha popísali. No a som zistil, že sa posunul dátum imatrikulácií, na ktorých som chcel niečo podniknúť. A nejako sa mi nechcelo čakať. Tak som jej poslal na azete básničku, ktorú som napísal pre ňu. A no mi odpovedala, že ma si to váži, ale že ma neľúbi. No a potom na imatriláciách bola aj ona ja, aj som som počas diskotéky s ňou (resp. nej tancoval), ale nebolo to ono, blbo som sa cítil. Potom som od spolužiačky na dozvukoch zistil, že dotyčná má frajera. Tak som prešli štyri mesiace a ja som podľa vecí, čo ma napísané v profile na azete, zistil, že že nemá frajera. A tak. Mohol by som to písať aj ďalej, ale to na dlho....
A keď máš jeho nick, tak mu napíš. Keď je normálny, tak ti normálne v pohode odpíše. A keď nie tak nestojí za to.
A keď máš jeho nick, tak mu napíš. Keď je normálny, tak ti normálne v pohode odpíše. A keď nie tak nestojí za to.
-
midnight_man
Guru
a neni ked nema ani on odvahu pozdravit ?chipp12 napísal:hh to anovzdy ked baby nemaju odvahu pozdravit aob co zvalia to na chalana a pomyslia si ze je debil ...
-
chipp12
Light Star
hhslavo120 napísal:a neni ked nema ani on odvahu pozdravit ?, ale nie heh to je asi na dlhe rozpravanie a chyba byva zväcsa niekde uprostred .. inac i ja si teraz momentalne myslim ze som riadne idiot , ale co uz , ved si za to mozem sam
![]()