Zvukovka-ovladac
Zvukovka-ovladac
Takze, kamoske som robil reinstall win xp, vsetko ok, vsetko bezi. len ma zarazila jedna vec, a to zvukovka! proste, ak tam ze prislusentvo-nastavenie hlasitosti tak jej je*** hlaska ze tam neni device a pod...ale ma zvukovku stavanu tak nevem ake drivery tam mam pouzit!pls hellpnite!
sheep boze moj, zasa tie tvoje mudre reci!!ja viem, ale ona mi hovorila, ze nedostala ziadne drivery ani nic..a preto som si myslel ze v MOZNO v BIOSE BUDE PREDVOLENA alebo pod..lebo napr. v mojom compe mam zabudovanu hned s ovladacmy, ale ja mam este aj externu zvukovku Creative ale to je o inom!Sheep napísal:lol to ze zvukovka je v doske integrovana neznamena ze ti pojde bez ovladacov...vyhladaj na strankach vyrobcu dosky ovladace a nainstaluj ich
ale ved pozri nie kazdu zvukovku ti windows bude poznat, preto vyrobcovia HW dodavaju ovladace pre svoje zariadeniajohny141 napísal:sheep boze moj, zasa tie tvoje mudre reci!!ja viem, ale ona mi hovorila, ze nedostala ziadne drivery ani nic..a preto som si myslel ze v MOZNO v BIOSE BUDE PREDVOLENA alebo pod..lebo napr. v mojom compe mam zabudovanu hned s ovladacmy, ale ja mam este aj externu zvukovku Creative ale to je o inom!
proste kde nej nablizzsie prides tak jej nahraj najnovsie ovladace a malo by to chodit...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Integrovanych zvukovych kariet nie je tolko typov, aby si s nimi windowsy neporadili. Ak nema nejake predpotopnu dosku, tak windowsy si ju nainstaluju samy.Sheep napísal:ale ved pozri nie kazdu zvukovku ti windows bude poznat, preto vyrobcovia HW dodavaju ovladace pre svoje zariadenia
proste kde nej nablizzsie prides tak jej nahraj najnovsie ovladace a malo by to chodit...
spusti si u nej z napr. z USBkluca noninstall aplikaciu SIW - - pozri co ma zac tu zvukovku a stiahnut driver - s tym si verim ze poradis... 
Kód: Vybrať všetko
http://pendriveapps.com/2007/02/23/portable-system-information-diagnostics-tool-for-windows/no a ani s mojou niet0m4s3 napísal:Integrovanych zvukovych kariet nie je tolko typov, aby si s nimi windowsy neporadili. Ak nema nejake predpotopnu dosku, tak windowsy si ju nainstaluju samy.