Zvukovka-ovladac

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
johny141
Star
Star

Zvukovka-ovladac

Príspevok od používateľa johny141 »

Takze, kamoske som robil reinstall win xp, vsetko ok, vsetko bezi. len ma zarazila jedna vec, a to zvukovka! proste, ak tam ze prislusentvo-nastavenie hlasitosti tak jej je*** hlaska ze tam neni device a pod...ale ma zvukovku stavanu tak nevem ake drivery tam mam pouzit!pls hellpnite!
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Zisti aku ma zakladnu dosku. Vacsinou na nich byvaju integrovane Realtek AC 97 Audio. .
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lol to ze zvukovka je v doske integrovana neznamena ze ti pojde bez ovladacov... :lol: vyhladaj na strankach vyrobcu dosky ovladace a nainstaluj ich
johny141
Star
Star

Sheep napísal:lol to ze zvukovka je v doske integrovana neznamena ze ti pojde bez ovladacov... :lol: vyhladaj na strankach vyrobcu dosky ovladace a nainstaluj ich
sheep boze moj, zasa tie tvoje mudre reci!!ja viem, ale ona mi hovorila, ze nedostala ziadne drivery ani nic..a preto som si myslel ze v MOZNO v BIOSE BUDE PREDVOLENA alebo pod..lebo napr. v mojom compe mam zabudovanu hned s ovladacmy, ale ja mam este aj externu zvukovku Creative ale to je o inom!
Sheep
Addict
Addict

johny141 napísal:sheep boze moj, zasa tie tvoje mudre reci!!ja viem, ale ona mi hovorila, ze nedostala ziadne drivery ani nic..a preto som si myslel ze v MOZNO v BIOSE BUDE PREDVOLENA alebo pod..lebo napr. v mojom compe mam zabudovanu hned s ovladacmy, ale ja mam este aj externu zvukovku Creative ale to je o inom!
ale ved pozri nie kazdu zvukovku ti windows bude poznat, preto vyrobcovia HW dodavaju ovladace pre svoje zariadenia :wink:

proste kde nej nablizzsie prides tak jej nahraj najnovsie ovladace a malo by to chodit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

aka je to zvukovka ??
nech mozeme najst drivere k nej
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:ale ved pozri nie kazdu zvukovku ti windows bude poznat, preto vyrobcovia HW dodavaju ovladace pre svoje zariadenia :wink:

proste kde nej nablizzsie prides tak jej nahraj najnovsie ovladace a malo by to chodit...
Integrovanych zvukovych kariet nie je tolko typov, aby si s nimi windowsy neporadili. Ak nema nejake predpotopnu dosku, tak windowsy si ju nainstaluju samy.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

nech skusi zapnut automaticke aktualizacie...mozno jej to stiahne..a ked nie tak skuste ten ovladac najst na NETe... :P
johny141
Star
Star

t0m4s3 napísal:Integrovanych zvukovych kariet nie je tolko typov, aby si s nimi windowsy neporadili. Ak nema nejake predpotopnu dosku, tak windowsy si ju nainstaluju samy.
jj, to som sa mu snazil aj ja vysvetlit!!...ale ona vobec nema ponatia aku ma zvukovku a to je cudne ze jej comp tiez ne :D
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

spusti si u nej z napr. z USBkluca noninstall aplikaciu SIW -

Kód: Vybrať všetko

http://pendriveapps.com/2007/02/23/portable-system-information-diagnostics-tool-for-windows/
- pozri co ma zac tu zvukovku a stiahnut driver - s tym si verim ze poradis... :wink:
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Integrovanych zvukovych kariet nie je tolko typov, aby si s nimi windowsy neporadili. Ak nema nejake predpotopnu dosku, tak windowsy si ju nainstaluju samy.
no a ani s mojou nie :) mam nforce dosku a musel som doinstalovavat ovladace na vsetko aj na zvuk...tak isto Realtek AC97 nie je kazdy rovnaky...v podstate sa to vola rovnako ale cipy su ine atd...myslim ze ak windows nepozna ovladace tak neni to nejaky special pripad...
Napísať odpoveď