Najlepšia ZOO v Strednej Európe
Najlepšia ZOO v Strednej Európe
Uvažujem o výlete s frajerkou ...
Čo by ste mi poradili ?
Hľadal som kvalitu čo najbližšie , našiel som Bojnice , ale keď som pozrel ten biedny zoznam zverov , rýchlo som na ňu zabudol ...
Bratislava zatiaľ asi jediný nápad , čo na ňu poviete ?
Poprípade Viedeň ?
thx za rady
( btw ZOO Dvúr Králové som navštívil , môžem odporučiť )
Čo by ste mi poradili ?
Hľadal som kvalitu čo najbližšie , našiel som Bojnice , ale keď som pozrel ten biedny zoznam zverov , rýchlo som na ňu zabudol ...
Bratislava zatiaľ asi jediný nápad , čo na ňu poviete ?
Poprípade Viedeň ?
thx za rady
( btw ZOO Dvúr Králové som navštívil , môžem odporučiť )
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja vrelo odporúčam Schonbrunn vo Viedni. Bol som tam tento rok v Júne a bolo tam uplne super. Navyše viedeň ako taká je veľmi pekné mesto, takže zo ZOO sa môžte ísť poprechádzať po meste.
-Ak nemáš k dispozícii auto, vpohode sa dostaneš vlakom na Wiensudbahnhof a odtial metrom až do ZOO. Vlaky chodia každú hodinu z BA hlavnej, je tiež možnosť si kúpiť turistický lístok, na ktorý môžeš cestovať v rámci viedenskej MHD (električka, autobus, metro) zdarma celý deň
-Ak nemáš k dispozícii auto, vpohode sa dostaneš vlakom na Wiensudbahnhof a odtial metrom až do ZOO. Vlaky chodia každú hodinu z BA hlavnej, je tiež možnosť si kúpiť turistický lístok, na ktorý môžeš cestovať v rámci viedenskej MHD (električka, autobus, metro) zdarma celý deň
mna tak napadlo, ked som cital, ze najlepsia ZOO a do ZOO a ktora je naj a tak, ze preco prave ZOO? miest na rande je viacej. btw ked sme uz pri tom, tak ako sa povie cloveku zatazenemu na zoo (nemyslim teba samozrejme, ja len tak zo slovencinarskeho hladiska) ? zoofil to asi nebude
hmm neverim ze by ma taketo veci trapili inokedy ako takto vecer..
//k teme: bojnice mozno nie su najlepsie, ale maju pekne prostredie aj mesto. na toto mestecko mam slabost
//k teme: bojnice mozno nie su najlepsie, ale maju pekne prostredie aj mesto. na toto mestecko mam slabost
nechapem, ze si kupim turisticky listok a mozem zadarmo cestovat? ak by som mohol zadarmo cestovat tak ten listok by bol zadarmo ne?Frikso napísal:Ja vrelo odporúčam Schonbrunn vo Viedni. Bol som tam tento rok v Júne a bolo tam uplne super. Navyše viedeň ako taká je veľmi pekné mesto, takže zo ZOO sa môžte ísť poprechádzať po meste.
btw: ZOO KE je dobre tam ist skureny je cista pecka
Frikso sa zrejme iba spatne vyjadril. Ide o priplatok k normalnemu listku (tento priplatok je nieco malo cez 3 €), pricom v ramci Viedenskej MHD plati pre 1. tarifnu zonu. Pokial tam ide clovek na vylet a chce mat pokoj, pohoda (inak zo zasady na cierno ; ). Viedenska MHD je lepsi sposob prepravy po meste ako autom, najma pocas spiciek, nehovoriac o parkovani a Parkschein_och.Sheep napísal:nechapem, ze si kupim turisticky listok a mozem zadarmo cestovat? ak by som mohol zadarmo cestovat tak ten listok by bol zadarmo ne?![]()
BTW. zo Sudbahhofu, ci presnejsie z namestia kusok vedla- Sudtiroler Platzu- do Schonbrunnu to je metrom s jednym prestupom (U1/U4) za cca 20-25 min.
No jo.. Som sa nepresne vyjadril. On je to lístok na vlak, na ktorý cestuješ aj po Viedni na MHD "zdarma". Ako písal Tomasito, celkom zdarma to nie je, ej tam nejaký príplatok, ale určite sa to oplatí viac, ako si kupovať lístky priamo vo Viedni.Sheep napísal:nechapem, ze si kupim turisticky listok a mozem zadarmo cestovat? ak by som mohol zadarmo cestovat tak ten listok by bol zadarmo ne?![]()
Ako je to tam s revizormi? Ja som tam dovedna žiadneho nestretol, ale napr. v takej prahe ma kontroloval, keď som vystúpil z metra.Tomasito napísal:Frikso sa zrejme iba spatne vyjadril. Ide o priplatok k normalnemu listku (tento priplatok je nieco malo cez 3 €), pricom v ramci Viedenskej MHD plati pre 1. tarifnu zonu. Pokial tam ide clovek na vylet a chce mat pokoj, pohoda (inak zo zasady na cierno ; ). Viedenska MHD je lepsi sposob prepravy po meste ako autom, najma pocas spiciek, nehovoriac o parkovani a Parkschein_och.
Po Viedni jazdim uz peknych par rokov a revizora som tam stretol len raz, aj to v buse (v metre nikdy). Jedine vtedy som mal tyzdenne listky, pretoze som tam bol cele prazdniny, t.j. 2 mes. a VOR som vyuzival prakticky denne. Revizori tam prirodzene su, no ak si trosicku obozretny, z busu ich spoznas na prvy pohlad, najma v lete (vzdy 2-3, velka buksa, zapisnik,... nemaju to kam schovat a ani sa nesnazili byt nenapadni). Urcite riziko tu teda je, aj ked len minimalne (neporovnatelne s BA, ci Prahou).Frikso napísal:Ako je to tam s revizormi? Ja som tam dovedna žiadneho nestretol, ale napr. v takej prahe ma kontroloval, keď som vystúpil z metra.A hneď po prvej jazde
Tomasito:Ja práveže v BA mám tých revizorov preklepnutých
Keď som tam ešte býval, chodil som denno denne do a zo školy na čierno a tie xichty.. to sa nedalo prehliadnúť.
-Proste človek očividne najdôležitejší na zastávke, známa tvár, .. 3 roky som takto jazdil a nechytil ma nikdy.
-Ako som sa presťahoval, som jazdil ce mlynske nivy, občas s lístkom, občas bez (aj s kamošom - mali sme to ako šport) a boli to riadne nervy
jáááj hrejivé spomienky
ale to sme trocha odbočili ..
švík: Už si sa rozhodol, do ktorej to zoologickej pôjdete?
-Proste človek očividne najdôležitejší na zastávke, známa tvár, .. 3 roky som takto jazdil a nechytil ma nikdy.
-Ako som sa presťahoval, som jazdil ce mlynske nivy, občas s lístkom, občas bez (aj s kamošom - mali sme to ako šport) a boli to riadne nervy
švík: Už si sa rozhodol, do ktorej to zoologickej pôjdete?