Opakujuce sa sny...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Eritrea
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Opakujuce sa sny...

Príspevok od používateľa Eritrea »

stava sa vam ze sa vam snivaju rovnake sny raz za cas, uplne rovnake..?mne hej je to divny sen ale su tam vsetci moji znami rodina, kamarati ..a vsetci su smrtelne chori :cry: nejaka epidemia kozna choroba ci co , proste a ja jedina som zdrava a neviem comam robit..:( hnusny sen
skusala som najst si vyklad na nete ale nasla som len ze choroba znamena pocit slabosti, ale nejde o man ale o inych .Nepozna niekto nejake stranky s vykladom snov?
CO SA SNIVA VAM?
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

to iste sa mojej matke stale co tebe snivalo. mne sa jednu dobu snivalo ze padam zo strechy dole ale nikdy som nedopadol.
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: Opakujuce sa sny...

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Eritrea napísal:stava sa vam ze sa vam snivaju rovnake sny raz za cas, uplne rovnake..?mne hej je to divny sen ale su tam vsetci moji znami rodina, kamarati ..a vsetci su smrtelne chori :cry: nejaka epidemia kozna choroba ci co , proste a ja jedina som zdrava a neviem comam robit..:( hnusny sen
skusala som najst si vyklad na nete ale nasla som len ze choroba znamena pocit slabosti, ale nejde o man ale o inych .Nepozna niekto nejake stranky s vykladom snov?
CO SA SNIVA VAM?
tie snare na nete,knihy su vsetko somariny...u kazdeho ma nejaky dej vec atd urcity vyznam v podvedomi a je to individualne imho, takze by som sa tym neriadil...
ale odporucim ti forum na
http://www.vestirna.com/www2/main/index.php
alebo
www.3oko.sk

edit// a co sa sniva mne? somariny :lol: ...toto leto si sny moc nepamätam ale napriklad vcera sa mi snivalo ze sa zabil jeden moj kamos...este zije :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

mne sa často snívajú asi 3 sny stále dokola a popri tom ešte nejaké iné, veľmi často sa mi stáva že padám, potknem sa atd a potom poskocim z postele alebo nebodaj padnem vykríknem a tak ale aj ostatné, moc sa nad tým nezamýšľam...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

http://www.hojko.com/sny-snar-t58782.html?highlight=sny
http://www.hojko.com/sny-a-nocne-mori-t ... hlight=sny
Tuším tu niekedy bola aj samotná téma o snoch.
K téme: Kamarát trpí Hyposomiou diskoimesis (sťažené zaspávanie) a máva pri otm opakujúce sa sny. Má ich asi 30 rôznych a každú noc v poslednej dobe spí asi 3 hodiny...Začali sme uvažovať o terapii a zolpideme ... :?
hestera
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hestera »

tak mne sa pravidelne opakuju sny, ze vidim padat lietadlo, bud padne tesne vedla mna, alebo pada na mna :cry: a ja neviem do ktorej strany sa mam uhnut :?:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

mne sa tiez opakuju max 4 sny dookola. Napr. ze padam z balkona a nemozem sa nicoho chytit, alebo ze som niekde v lese a nemozem sa dostat z neho von. :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bezna vec u mna, inak ak sa ti v sne sniva ze niekto zmorie tak znamena ze bude dlho zit moc tomu neverim ale moze to byt pravda :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

jj hlavne tie kde lietam alebo nedokazem ubrzdit auto......
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne sa svojho casu snivalo ze hram zapas a som slepy(teda som skoro nic nevidel)..dakde som aj cital vyklad ale uz nepamatam
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Neviem co je na tom pravda ale pocul som niekde ze v snoch v ktorych niekto z niecoho pada a nemoze dopadnut, tak ze vtedy clovek rastie :lol:

edit//....uz viem kde to bolo :) v serialy Frasier
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja si vobec nepamätám, že by sa mi nejaky sen opakoval. Vlastne si skoro vôbec sny nepamätám :D
-Ale docela často sa mi stáva, že sa strašne myknem (vskutočnosti) a na to sa zobudim. A hneď zabudnem, že prečo som sa mykol. Divne. Doteraz neviem. :?
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Mne sa tak snívali sny boli to také hlúposti... Ja mám skôr problém s tým že sa mi niečo sníva a potom sa to aj stane... Naposledy to bolo keď bola naša fenka gravidná mne sa snívalo že potratila a sa to aj stalo... :cry:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

tak ne sa snivaju uplne vtakoviny :lol: napriklad dnes sa mi snivalo že som zistil že boti z CS nie su vodivy a strašne som na tom zbohatol :lol: ale niekedy byvam namesačni par krat som hodil paplon alebo podušku z okna :P
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mne sa casto sinva ze bezim po kopcoch a raz su kopce velmi velke a ja som uplne miniaturny a raz ze som obrovsky a kopce su malicke. niekedy ide cas velmi rychlo a niekedy ako keby sa zastavil. tzv bullet time...
mam istu teoriu co to znamena...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

no asi to ten isty sen nieje ale casto sa mi sniva ze sa mi zasekne sanka a nemozem zavriet a boli to..je to dost hnusny pocit :?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Len tolko, keby sa mne plnili sny cela nasa rodina by uz nezila.
Raz mi ktosi povedal, ze nevylozeny sen je ako neotvoreny list. Bude sa ti do vtedy opakovat, kym si ho spavne nevylozis. Ale väcsina snarov su sracky, taze bacha na to.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

pred dvomi dnami sa mi snivalo ze som dostal mail od jednej osoby s istym obsahom. Ked som sa zobudil, pozrel som si maily a dostal som mail od tej osoby s tym istym obsahom ako sa mi snivalo, len mala stylisticka zmena [velke zaciatocne pismeno a v sne chybali zalomenia :) page breaks, bolo to cele v jednom riadku].

[ono to bolo z pred pred vcera na predvcera, takze den do zadu, nie dva dni. Sen si pamatam uplne ostro, zapisal som si ho do notepadu, este nikdy pred tym som nemal tak ostry a jasny sen. Vzdy ked sa mi sniva tak je vsetko rozmazane a chaoticke, nic si nepamatam. Teraz to bolo inac...]
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

http://www.hojko.com/co-sa-vam-snivalo- ... ht=snivalo

//
uplink napísal:to je good point su-do. S tym rozdielom ze tam je "co sa Vam snivalo" a toto je fenomen snu. To mas to iste ako keby si daval vsetky problemy chalanov s babami do jednej temy. Vznikol by chaos a ucel by sa minul cielu ci ako sa to povie. Osobne si myslim ze je dobre mat tuto temu oddelenu. Ale nech sa vynadria, pardon vyjadria "vyssi" : )
oke mne je jedno kolko tu bude takychto tem.. ja som len naznacil :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

to je good point su-do. S tym rozdielom ze tam je "co sa Vam snivalo" a toto je fenomen snu. To mas to iste ako keby si daval vsetky problemy chalanov s babami do jednej temy. Vznikol by chaos a ucel by sa minul cielu ci ako sa to povie. Osobne si myslim ze je dobre mat tuto temu oddelenu. Ale nech sa vynadria, pardon vyjadria "vyssi" : )
Napísať odpoveď