skusala som najst si vyklad na nete ale nasla som len ze choroba znamena pocit slabosti, ale nejde o man ale o inych .Nepozna niekto nejake stranky s vykladom snov?
CO SA SNIVA VAM?
tie snare na nete,knihy su vsetko somariny...u kazdeho ma nejaky dej vec atd urcity vyznam v podvedomi a je to individualne imho, takze by som sa tym neriadil...Eritrea napísal:stava sa vam ze sa vam snivaju rovnake sny raz za cas, uplne rovnake..?mne hej je to divny sen ale su tam vsetci moji znami rodina, kamarati ..a vsetci su smrtelne chorinejaka epidemia kozna choroba ci co , proste a ja jedina som zdrava a neviem comam robit..
hnusny sen
skusala som najst si vyklad na nete ale nasla som len ze choroba znamena pocit slabosti, ale nejde o man ale o inych .Nepozna niekto nejake stranky s vykladom snov?
CO SA SNIVA VAM?
oke mne je jedno kolko tu bude takychto tem.. ja som len naznaciluplink napísal:to je good point su-do. S tym rozdielom ze tam je "co sa Vam snivalo" a toto je fenomen snu. To mas to iste ako keby si daval vsetky problemy chalanov s babami do jednej temy. Vznikol by chaos a ucel by sa minul cielu ci ako sa to povie. Osobne si myslim ze je dobre mat tuto temu oddelenu. Ale nech sa vynadria, pardon vyjadria "vyssi" : )
to je good point su-do. S tym rozdielom ze tam je "co sa Vam snivalo" a toto je fenomen snu. To mas to iste ako keby si daval vsetky problemy chalanov s babami do jednej temy. Vznikol by chaos a ucel by sa minul cielu ci ako sa to povie. Osobne si myslim ze je dobre mat tuto temu oddelenu. Ale nech sa vynadria, pardon vyjadria "vyssi" : )Šu-Do napísal:http://www.hojko.com/co-sa-vam-snivalo- ... ht=snivalo