Repraky 2+1 & Sluchadla Philips
Repraky 2+1 & Sluchadla Philips
caute, tak som kupil repraky, 2+1 a aj sluchatka Philips, take velke na usi, no su dost silne, preto vela zeru tie sluchatka a ked su napojene cez rozdvojku na rozdelenie jacku, tak repraky hraju tichsie, lebo sluchatka dost vela zeru. neviem ako to vysvetlit, chcem sa spytat, ako mozem mat naraz napojene aj repraky aj sluchatka? neni nejaky 3.5 Mm Jack to USB? nejaka redukcia? dakujem vopred 
-
LakSa.H-H.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Repraky 2+1 & Sluchadla Philips
http://www.atsmobil.fr/product_info.php ... ts_id=1643 len to neviem najst v sk-cz e-shopochsirmisoturbo napísal:neni nejaky 3.5 Mm Jack to USB? nejaka redukcia?
nie sucasne, len nechcem drbat do sluchatiek.Stenky napísal:ja mam presne 2+1 a headset logitech na jednej jack 3.5 rozdvojke. tie sluchatka niesu az tak vykonne takze nieje problem so znizenim vykonu woofera. jedine co ma napda je dat na kabel sluchatiek vypinac. ale to ti neriesi problem ked to chces pouzivat sucasne
-
uelektronik
Star
Da sa vyrobit oddelovac, no musel by si nieco popajkovat a aj DPS vyrobit. Islo by o 1 integrac, 2 jack konektory a 1 usb konektor.
Toto bude nieco ine. Konvertor USB -> Jack by musela byt v podstate mala zvukova karta, lebo USB je komplikovana digitalna zbernica a Jack je v podstate analogovy vystup.LakSa.H-H.sk napísal:http://www.atsmobil.fr/product_info.php ... ts_id=1643 len to neviem najst v sk-cz e-shopoch
Re: Repraky 2+1 & Sluchadla Philips
Ak som spravne pochopil,nechce sa ti stale vypajat a zapajat jack-y.No mozno by stacilo vyrobit prepinac signalu,ktory by si mal na stole a po stalaceni by ti isli repro a po opatovnom stlaceni by isli sluchadla.Jednalo by sa vlastne o dvojpolohovy prepinac(isostat),2X diera 3,15-1xkolik 3,15 a-1,5m dvojziloveho koaxu.A zapojenie je jednoduche,staci troska trpezlivosti... Len neviem,ci rozpravame o tom istomsirmisoturbo napísal:caute, tak som kupil repraky, 2+1 a aj sluchatka Philips, take velke na usi, no su dost silne, preto vela zeru tie sluchatka a ked su napojene cez rozdvojku na rozdelenie jacku, tak repraky hraju tichsie, lebo sluchatka dost vela zeru. neviem ako to vysvetlit, chcem sa spytat, ako mozem mat naraz napojene aj repraky aj sluchatka? neni nejaky 3.5 Mm Jack to USB? nejaka redukcia? dakujem vopred