Repraky 2+1 & Sluchadla Philips

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Repraky 2+1 & Sluchadla Philips

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, tak som kupil repraky, 2+1 a aj sluchatka Philips, take velke na usi, no su dost silne, preto vela zeru tie sluchatka a ked su napojene cez rozdvojku na rozdelenie jacku, tak repraky hraju tichsie, lebo sluchatka dost vela zeru. neviem ako to vysvetlit, chcem sa spytat, ako mozem mat naraz napojene aj repraky aj sluchatka? neni nejaky 3.5 Mm Jack to USB? nejaka redukcia? dakujem vopred :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja mam presne 2+1 a headset logitech na jednej jack 3.5 rozdvojke. tie sluchatka niesu az tak vykonne takze nieje problem so znizenim vykonu woofera. jedine co ma napda je dat na kabel sluchatiek vypinac. ale to ti neriesi problem ked to chces pouzivat sucasne
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Repraky 2+1 & Sluchadla Philips

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

sirmisoturbo napísal:neni nejaky 3.5 Mm Jack to USB? nejaka redukcia?
http://www.atsmobil.fr/product_info.php ... ts_id=1643 len to neviem najst v sk-cz e-shopoch :(
Prílohy
jack3p5_miniusb.jpg
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Stenky napísal:ja mam presne 2+1 a headset logitech na jednej jack 3.5 rozdvojke. tie sluchatka niesu az tak vykonne takze nieje problem so znizenim vykonu woofera. jedine co ma napda je dat na kabel sluchatiek vypinac. ale to ti neriesi problem ked to chces pouzivat sucasne
nie sucasne, len nechcem drbat do sluchatiek.
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

Da sa vyrobit oddelovac, no musel by si nieco popajkovat a aj DPS vyrobit. Islo by o 1 integrac, 2 jack konektory a 1 usb konektor.
LakSa.H-H.sk napísal:http://www.atsmobil.fr/product_info.php ... ts_id=1643 len to neviem najst v sk-cz e-shopoch :(
Toto bude nieco ine. Konvertor USB -> Jack by musela byt v podstate mala zvukova karta, lebo USB je komplikovana digitalna zbernica a Jack je v podstate analogovy vystup.
dudo02
King
King

Re: Repraky 2+1 & Sluchadla Philips

Príspevok od používateľa dudo02 »

sirmisoturbo napísal:caute, tak som kupil repraky, 2+1 a aj sluchatka Philips, take velke na usi, no su dost silne, preto vela zeru tie sluchatka a ked su napojene cez rozdvojku na rozdelenie jacku, tak repraky hraju tichsie, lebo sluchatka dost vela zeru. neviem ako to vysvetlit, chcem sa spytat, ako mozem mat naraz napojene aj repraky aj sluchatka? neni nejaky 3.5 Mm Jack to USB? nejaka redukcia? dakujem vopred :wink:
Ak som spravne pochopil,nechce sa ti stale vypajat a zapajat jack-y.No mozno by stacilo vyrobit prepinac signalu,ktory by si mal na stole a po stalaceni by ti isli repro a po opatovnom stlaceni by isli sluchadla.Jednalo by sa vlastne o dvojpolohovy prepinac(isostat),2X diera 3,15-1xkolik 3,15 a-1,5m dvojziloveho koaxu.A zapojenie je jednoduche,staci troska trpezlivosti... Len neviem,ci rozpravame o tom istom :roll:
Napísať odpoveď