Vas vysnivany bike

O športe...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

yoplin napísal:2,5 guma je asi o 4cm sirsia od tvojich :lol: je to horska guma, nie cestacka
aha som si aj myslel. heheheh. ja :lol: .. ved ked som si predstavil 2,5 cm tak sa mi to aj zdalo nejaké široké :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

triple: Rock Machine Quake, konkretne: http://www.hojko.com/post216976.html#216976 a http://www.hojko.com/post184709.html#184709

t0m4s3: Netrep, nemam 2.5 plaste, su 2.4 :P ...a pride cas aj na cestacik, len treba nazbierat korunky.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:a pride cas aj na cestacik, len treba nazbierat korunky.
vieš čo? ja som zo svojim Dema Alvito za 15 000 z vybavenou zľavou za 12 000 veľmi spokojný.. síce môj prvý cesťák tak musím byť .. ale už teraz čekujem dukáty na niečo čým by som to vytunil .. začnem asi radiacimi páčkami že ich dám preč
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

triple: hojka na demu nepresvedcis :lol:
triple napísal:.. začnem asi radiacimi páčkami že ich dám preč...
to z toho chces spravit singlespeed? alebo chces dat dualy? lebo ked chces investovat do nejakej prestavby, tak sa ti to vobec neoplati. nejake mensie zmeny mozno, ale velke uz nie, das do toho tolko penazi, ze sam nebudes tomu verit. mame na predajni skladacku fort, vybava tiagra+ultegra+105. plaste pro2race za nejakych 20 000. co podla mna nieje tak moc, ako ked das za soru s klasickym radenim (rajcaky) 15 000.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jasne dualy som myslel... ale to musím ako hojko povedal nazbierať korunky
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

dualy sora: pravy pre 8 kolo bez vonkajsich dorazov pre Flight deck 2320,- lavy 1700,-
popripade tiagra: 7750,- ale to je uz 9 kolo. tak neviem ci sa ti oplati takato mala prestavba za vela penazi.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no to si musím poriadne premyslieť.. a možno to nechám tak a potom po pár rokoch kúpim niečo lepšie ako mám
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Urcite sa ti neoplati kupovat nieco vyssie, este by som pochopil prechod na Sora ci 105ku prehadzovacku, ale tam by bola potrebna zrejme aj zmena kazety a retaze. Radsej zo dve ci tri sezony pojazdi na tomto a kym sa nezacne kazit a potom pouvazuj o niecom lepsom.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hojko napísal:Urcite sa ti neoplati kupovat nieco vyssie, este by som pochopil prechod na Sora ci 105ku prehadzovacku, ale tam by bola potrebna zrejme aj zmena kazety a retaze. Radsej zo dve ci tri sezony pojazdi na tomto a kym sa nezacne kazit a potom pouvazuj o niecom lepsom.
Kazetu ani retaz nemusis menit ak uvazuje o 105ke. Pytal som sa ludi co takyto prechod uskutocnili a ti mi to potvrdili.
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Ten by i stačil... :wink:

Cena : 249 990,- :cry:
Prílohy
Trek Madone SSL 6.9
Trek Madone SSL 6.9
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

n1^: SSL 6.9 je krasny bike, ale neviem si predstavit co by si na nom take robil, pretoze si myslim, ze o sto tisic lacnejsi bike by bol u teba na jednej urovni, rovnako ako aj u mna. Znizenie vahy o par gramov, viacej karbonu, iny tvar vidlice..., to by bolo v nasich pripadoch dost zbytocne. Ale mat taky bike je aj moj sen :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kellys nie je bicykel!
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

heker napísal:Kellys nie je bicykel!
100% suhlasim s tymto nazrom. :smt048
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sparrow napísal:100% suhlasim s tymto nazrom. :smt048
Mas na to aj dovod?
Sparrow
Light Star
Light Star

heker: V rodine mame 4 bicykle znacky Kelly´s, su to neskutocne drahe a pritom velmi nekvalitne stroje. Porovnanie cena <---> vykon je pri Kelly´s bikes asi to najhorsie ake poznam. :?
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

Sparrow napísal:heker: V rodine mame 4 bicykle znacky Kelly´s, su to neskutocne drahe a pritom velmi nekvalitne stroje. Porovnanie cena <---> vykon je pri Kelly´s bikes asi to najhorsie ake poznam. :?
nemyslím si ,a ak to je v tvojom prípade tak tak prečo si si kupoval 4 kellysi?
Sparrow
Light Star
Light Star

Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd... :aasmile2:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sparrow napísal:Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd... :aasmile2:
Myslis, ze ked tu istu prehadzovacku (rozumej najlacnejsi shimano shit) a tie iste brzdy da na svoj bike Trek, tak sa nepokazi? :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Sparrow napísal:Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd... :aasmile2:
A co si cakal od bicyklu za pár tisíc na cross country ? mal si si kupit demu alebo iny sunt a viac by si nanom jazdil do servisu jak nanom
Sparrow
Light Star
Light Star

Jasne, ze som necakal, ze mi to vydzri 50 rokov, ale na to kolko km som na nom urobil a vacsina bola len vozenie po meste, cize jedina prekazka ktoru ten bicykel musel zdolavat bol obrubnik, sa mi rozsypal velmi rychlo. Ten bicykel nebol najlacnejsi stal vyse 13-tisic. Keby mam vtedy nejake to info o bikoch, tak si poprosim, sice o par tisich drahsi ale o 100% lepsi Trek. Kelly´s predajna v Prievidzi ma neskutocne vysoke ceny, ked si zhodnotis realnu cenu tych srackovych komponentov, ktore ti tam daju.
Napísať odpoveď