aha som si aj myslel. heheheh. jayoplin napísal:2,5 guma je asi o 4cm sirsia od tvojichje to horska guma, nie cestacka
Vas vysnivany bike
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
triple: Rock Machine Quake, konkretne: http://www.hojko.com/post216976.html#216976 a http://www.hojko.com/post184709.html#184709
t0m4s3: Netrep, nemam 2.5 plaste, su 2.4
...a pride cas aj na cestacik, len treba nazbierat korunky.
t0m4s3: Netrep, nemam 2.5 plaste, su 2.4
-
triple
Guru wannabe
vieš čo? ja som zo svojim Dema Alvito za 15 000 z vybavenou zľavou za 12 000 veľmi spokojný.. síce môj prvý cesťák tak musím byť .. ale už teraz čekujem dukáty na niečo čým by som to vytunil .. začnem asi radiacimi páčkami že ich dám prečhojko napísal:a pride cas aj na cestacik, len treba nazbierat korunky.
triple: hojka na demu nepresvedcis
to z toho chces spravit singlespeed? alebo chces dat dualy? lebo ked chces investovat do nejakej prestavby, tak sa ti to vobec neoplati. nejake mensie zmeny mozno, ale velke uz nie, das do toho tolko penazi, ze sam nebudes tomu verit. mame na predajni skladacku fort, vybava tiagra+ultegra+105. plaste pro2race za nejakych 20 000. co podla mna nieje tak moc, ako ked das za soru s klasickym radenim (rajcaky) 15 000.triple napísal:.. začnem asi radiacimi páčkami že ich dám preč...
-
t0m4s3
Admin
Kazetu ani retaz nemusis menit ak uvazuje o 105ke. Pytal som sa ludi co takyto prechod uskutocnili a ti mi to potvrdili.hojko napísal:Urcite sa ti neoplati kupovat nieco vyssie, este by som pochopil prechod na Sora ci 105ku prehadzovacku, ale tam by bola potrebna zrejme aj zmena kazety a retaze. Radsej zo dve ci tri sezony pojazdi na tomto a kym sa nezacne kazit a potom pouvazuj o niecom lepsom.
-
hojko
Site Admin
n1^: SSL 6.9 je krasny bike, ale neviem si predstavit co by si na nom take robil, pretoze si myslim, ze o sto tisic lacnejsi bike by bol u teba na jednej urovni, rovnako ako aj u mna. Znizenie vahy o par gramov, viacej karbonu, iny tvar vidlice..., to by bolo v nasich pripadoch dost zbytocne. Ale mat taky bike je aj moj sen 
-
t0m4s3
Admin
Myslis, ze ked tu istu prehadzovacku (rozumej najlacnejsi shimano shit) a tie iste brzdy da na svoj bike Trek, tak sa nepokazi?Sparrow napísal:Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd...
-
Digital
Guru
A co si cakal od bicyklu za pár tisíc na cross country ? mal si si kupit demu alebo iny sunt a viac by si nanom jazdil do servisu jak nanomSparrow napísal:Dipset: Z tych 4 je len 1 moj. Bicykel som si kupoval 5/6 rokov dozadu a vtedy som rozmyslal asi takto: Bicykel je krasny, ziari farbami, cena je vysoka, budem sa s nim moct pochvalit medzi kamaratmi. Lenze potom 3 krat pokazena prehadzovacka, brzdy sa tiez dobre posrali atd...
Jasne, ze som necakal, ze mi to vydzri 50 rokov, ale na to kolko km som na nom urobil a vacsina bola len vozenie po meste, cize jedina prekazka ktoru ten bicykel musel zdolavat bol obrubnik, sa mi rozsypal velmi rychlo. Ten bicykel nebol najlacnejsi stal vyse 13-tisic. Keby mam vtedy nejake to info o bikoch, tak si poprosim, sice o par tisich drahsi ale o 100% lepsi Trek. Kelly´s predajna v Prievidzi ma neskutocne vysoke ceny, ked si zhodnotis realnu cenu tych srackovych komponentov, ktore ti tam daju.