Ardamax keylogger
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ardamax keylogger
Má s ním niekto skusenosti ? Ako sa da schovat do programu odoslat a budu mi chodit stlacene klavesy na email ? Diki 
Raz som ho skúšal a nainštaloval v stealth mode, ktorý som nastavil na heslo. V inštalácii bolo napísané, že keď heslo naprázdno vo Wine napíšem, keylogger sa otvorí. No napísal som heslo a neotvorilo sa nič. Tak som musel formatovať disk.
Ale nevadilo mi to, už bol format potrebný aj bez keyloggera.
-
Gadelat
Light Professional
peace: No tak to si asi cital inu instalaciu
Tu o nic take nejde, menu sa zobrazi pod definovatelnou klav. skratkou (defaultne ctrl+alt+shift+H) a da sa zakodovat zobrazenie, pozeranie logov, vypnutie, nastavenie... Nevidno v beziacih procesoch, nema ziadne stopy v registry ani zaznamy po spusteni windows... Dost tazko odhalitelny program.
-
RoQa
Darca
Budem citovať s čím potrebujem poradiť "chalani ak chcete nejaky fakt ze dobry keylogger vyskusaj te Ardmax Keylogger .. pouzivam ho uz strasne dlho a kamosom som uz ponapichoval tymto programom ich kopy hahaha ale to len kamaratsky nie ziadny hack .. no funguje tak ze si otvorite v nom polozku Engine Builder a schovate ho do HOCIAKEHO programu vo vasom PC a potom uz len staci odoslat danemu uzivatelovy dajme tomu cez ICQ, e-mail, proste cez hocico .. on si ho pekne otvori a ani nebude vediet a keylogger sa mu nainstaluje do PC a potom vam bude zasielat vsetko pekne na e-mail .. to? vše!" Ako to mám spraviť ? thx 
-
Designer
Light Professional
Je to fakt super program akoze behom 2 hodin som mal par nickov a hesiel na znamu chatovaciu stranku " chat kde je vzdy najviac zabavy " (zevraj !!!) no ide oto ze som dotycnym povedal ze im poslem fotos no oni si nainstalovali keylogger a sup hesla su na svete nechcem tymto nicit cudzie sukromie ani nic podobne ale chcel som prist na ludsku hlupost : napr. dat si heslo podla datumu narodenia u 3/5 sa vyskytlo take heslo bud v opacnom poradi alebo normalne len som sa opytal dievcat kedy sa narodili a mam heslo !!! Alebo este lepsie je ze zvysne dve mali heslo ako svoj nick . Ale pozor vzhladom nato ze som charakter a dievcata upozornil na mozne veci a aby si davali vecsi pozor co robia a zmenili heslo !!! Ale naozaj som program pouzil na zvedavo-informaticke ucely a neposkodil tym cudzi majetok/sukromie . Este som im povedal ako maju program odstranit !!!

ale ja tam nemam polozku Engine BuilderJoxxo napísal:Budem citovať s čím potrebujem poradiť "chalani ak chcete nejaky fakt ze dobry keylogger vyskusaj te Ardmax Keylogger .. pouzivam ho uz strasne dlho a kamosom som uz ponapichoval tymto programom ich kopy hahaha ale to len kamaratsky nie ziadny hack .. no funguje tak ze si otvorite v nom polozku Engine Builder a schovate ho do HOCIAKEHO programu vo vasom PC a potom uz len staci odoslat danemu uzivatelovy dajme tomu cez ICQ, e-mail, proste cez hocico .. on si ho pekne otvori a ani nebude vediet a keylogger sa mu nainstaluje do PC a potom vam bude zasielat vsetko pekne na e-mail .. to? vše!" Ako to mám spraviť ? thx
pomoc
Cawte mam taky problem nainstaloval som ardamax do isteho pc a zahesloval ho ,lenze dlhym casom som ho zabudol a teraz sa neviem dostat k ulozenym udajom ...nevedeli by ste mi pomoct??myslim ze sa to bude ukladat tam kde je nainstalovany........alebo neviem ..ale fakt by som to velmi potreboval ..dakujem
Re: Ardamax keylogger
caffte, chcem sa opytat ako sa da opravyt chyba. ked som mal tento keylogger spusteny tak mi nepisal dlzne, makcene co su od 2 - 9, ale musel som samostatne zatavat co chcem.