Kód: Vybrať všetko
http://www.ddworld.cz/windows/icq-cesky-masochismus-v-im-instant-messagingu.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.ddworld.cz/windows/icq-cesky-masochismus-v-im-instant-messagingu.htmlToto je hádam jediný dôvod, prečo ho všetci majú. A dôvod, prečo sa ho nikto nechce vzdať je tiež v članku. Pretože ho maju všetci a ja s nimi potrenujem komunikovať.Osobně odhaduji, že 99% uživatel ICQ v ČR jej používá jen proto, že jej mají všichni ostatní. Je to tedy jakýsi efekt sněhové koule jedoucí z kopce. Člověk se přidá, protože to má soused a ten to má kvůli svému sousedu atd. a nakonec to všichni používají, ale nikdo vlastně neví proč ... Však to mají ti ostatní!
no hej ale my sa tu bavime o sluzbe ako takej a icq klientovi, myslim ze nejaka 13 rocna pipka urcite nevie ze existuje dajaky QIP a ked jej spambot posle spravu s textom "look photos" a je tam linka na zavireny exe subor tak asi si niet co ine mysliet...hojko napísal:Mam ICQ asi 4 roky, mam tam aktualne 268 kontaktov, dost z toho neaktivnych som premazal. Vyuzivam ho preto, pretoze 4 roky spat sa MSN u nas nepouzival a ani ine alternativy IM, preto som sa rozhodol pre ICQ, nakolko ICQ mali aj kamarati. Dnes ma ICQ uz pomaly 13-rocne dievca, ktore si pise o svojim 12-rocnym kamaratom. Ak by ludia, ktorych potrebujem presli tiez na MSN, tak v tom nevidim problem.
Sheep: Staci pouzivat alternativy ako Miranda, QIP, Trillian a podobne a nieco take ako reklamu ci spambot nebudes poznat.
mozno kvoli dovodom, co spomenul chrono a mod co mu este editol prispevok, mozno kvoli nedovere voci MS. nemam potrebu instalovat cokolvek od MS. co ak prave pomocou toho softu mi budu monitorovat software, hardware, maily atd? dalsia vec asi najpodtatnejsia je, ze co s linuxovymi uzivatelmi, ktorych tuto dobu rapidne pribuda? neviem ci vobec existuje MSN klient pre linux. ak by aj existoval, tak urcite sa ho zhana horsie ako jabber alebo icq klienta, ktory bol u mna defaultne nainstalovany po instalacii systemu. tiez neviem preco pouzivat msn, ked existuje jabber. otvoreny protokol, splna komplet vsetko, co treba a navyse sa cez tento protokol da komunikovat aj s icq uzivatelmi. na jabber som chcel prejst. importoval som si aj kontakty, ale vyskytol sa problem. icq kontakt bol v tvare [email protected] a podla cisla sa zorientovat neviem. keby sa tento problem odstrani, tak by som pouzival vylucne jabber a mohol by som pisat aj ludom na trapnom icq.Sheep napísal:ok no, ale fakt nechapem preco tu tak malo ludi ma MSN...
je rec o protokole a nie o klientoviSoviet napísal:icq používajú iba tí ktorý majú zbytočnú ramku alebo tí ktorý sú s ním spokojný..Ja preferujem bez reklamovú Mirandu..
ICQ má už svoju reklamu a všetci ho poznajú najviac..aj keď poviem že mám mirandu a nie ICQ tak nechápu že o čom točímturtlak69 napísal:je rec o protokole a nie o klientovi
btw vela ludi ani len netusi, ze existuje alternativny icq klient. ked som niekomu povedal, ze nemam icq klienta, ale qip, tak vacsinou som bol bombardovany otazkami, ze a cez to teda pisem a tak. alebo a preco ti nejde poslat Xtraz? a tak dalej. qip mi ukazuje kto akeho klienta pouziva a vacsinou je to icq 5.1 a 6.0. ostatne len veeeelmi zriedka. ale keby som videl, ze ma niekto Psi tak by ma to viac potesilo, kedze je to jaber klient