Prečo používame ICQ?
Re: Prečo používame ICQ?
Myslím že ten článok je dosť zavádzajúci. Vraj 4 milióny userov a pritom je ich viac ako 400 miliónov!!! Sú tam samé nepresné informácie. Pokiaľ neviete aký messager zvoliť, tak icq je jasnou voľbou.mad dogg napísal:precitajte si pls tento clanok a powedzte co si mysliteKód: Vybrať všetko
http://www.ddworld.cz/windows/icq-cesky-masochismus-v-im-instant-messagingu.html
Re: Prečo používame ICQ?
V tom dokumente, čo si sem dal link, je napísané, že sa denne odošle 400 000 000 správ. O počte užívateľov sa tam nepíše. 4 000 000 aktívnych užívateľov je reálne číslo (aj keď určite tam je oveľa viac zaregistrovaných kont, ale jeden užívateľ ich môže mať aj viac a veľké množstvo už nikto nepoužíva).sareth napísal:....
Tak sa potom pozri sem:
"Uživatelé ICQ jsou identifikování číslem nazvaným UIN, toto číslo se uděluje v pořadí od nuly. V ICQ 6 se uživatelé mohou přihlásit zadáním emailové adresy, která je zadána při registraci ICQ. Noví uživatelé dnes obdrží UIN s číslem 400-000-000 a vyšším, nižší čísla (pěti a šesticiferná) jsou dražena na aukčních serverech, jako je eBay, uživateli, kteří se registrovali dříve."
Z uvedeného vyplíva, že na icq je viac ako 400 milónov registrovaných ľudí
Kód: Vybrať všetko
http://cs.wikipedia.org/wiki/ICQZ uvedeného vyplíva, že na icq je viac ako 400 milónov registrovaných ľudí
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tiez som si ICQ dal preto, ze ho maju ostatni, a nelutujem to. spam mi nechodi, asi mam nan stastie, a lamky co otravuju davam do ignore listu.
skor ma stve, ze vacsina ludi ani nevie, ze nejaki ini klienti pre icq aj existuju, lebo ked mi chcu poslat subor a hovorim ze to nepojde lebo nemam icq, tak sa pytaju ze ako to ze im pisem
msn messenger je imho fakt lepsi, s nim som nemal ziadne problemy (pozor, nepliest s microsoft messengerom, ktory je integrovany v instalacii winxp), tam isli aj prenosy suborov, prenos hlasu a videa uplne bez problemov, proste paradicka. Skoda, ze u nas to nie je take rozsirene.
Jabber si nechcem davat, zda sa mi zbytocne registrovat sa na dalsej IM sluzbe, ked uz som na troch (icq, msn, yim).
svoje icq cislo, a msn a yim kontakt davam aj na svoje vizitky, takze kto chce si ma najde a kto nechce, ten ma smolu.
takze tolko z mojej strany.
skor ma stve, ze vacsina ludi ani nevie, ze nejaki ini klienti pre icq aj existuju, lebo ked mi chcu poslat subor a hovorim ze to nepojde lebo nemam icq, tak sa pytaju ze ako to ze im pisem
msn messenger je imho fakt lepsi, s nim som nemal ziadne problemy (pozor, nepliest s microsoft messengerom, ktory je integrovany v instalacii winxp), tam isli aj prenosy suborov, prenos hlasu a videa uplne bez problemov, proste paradicka. Skoda, ze u nas to nie je take rozsirene.
Jabber si nechcem davat, zda sa mi zbytocne registrovat sa na dalsej IM sluzbe, ked uz som na troch (icq, msn, yim).
svoje icq cislo, a msn a yim kontakt davam aj na svoje vizitky, takze kto chce si ma najde a kto nechce, ten ma smolu.
takze tolko z mojej strany.
-
frederick123
Star
tak ti poviem ze je to blbost jak mraky, preco by som nepouzival icq aj ked nesuhlasim z jeho podmienkamy? mne ta sluzba vyhovuje ako taka a hlavna myslienka je spojit sa s ostatnymi, to ze si odstanim reklamy banner killerom, alebo pouzivam qip, je uplne jasne a to ze tym porusujem dake pravidla napisane v amerike ma ani len trochu netrapi. A tiez si myslim, ze v amerike si nenajmu skupinu prekladatelov a nebudu si prekladat to, co ja si hocikedy napisem s ludmi, jedine ze by ich zaujimalo kedy sa pojdeme ozrat
+ak mi zaplatia cestu a vybavia viza, tam im aj pojdem na ten sud aspon budem mat dovolenku
+ak mi zaplatia cestu a vybavia viza, tam im aj pojdem na ten sud aspon budem mat dovolenku
-
hojko
Site Admin
chrono: Z Wikipedie ale tie cisla sa urcite neprideluju rad radom a urcite nie od nuly, videl si niekoho s jedno, dvoj, troj ci stvormiestnym cislom? Ja este nie. Aj tak si nemyslim, ze su vyuzite vsetky cisla, pretoze je tu mazanie uctov, neaktivne ucty a tak si myslim, ze realna hodnota moze byt tak jedna patina, cize nieco okolo 80 milionov aktivnych uctov.
hojko a nerobia to tak ze ak nejake konto zmazu tak to cislo pridelia novemu inemu ucastnikovi?hojko napísal:chrono: Z Wikipedie ale tie cisla sa urcite neprideluju rad radom a urcite nie od nuly, videl si niekoho s jedno, dvoj, troj ci stvormiestnym cislom? Ja este nie. Aj tak si nemyslim, ze su vyuzite vsetky cisla, pretoze je tu mazanie uctov, neaktivne ucty a tak si myslim, ze realna hodnota moze byt tak jedna patina, cize nieco okolo 80 milionov aktivnych uctov.
stvormiestne icq cisla sa predavali tu :http://www.plati.ru/asp/list_goods.asp?id_r=15448 stali tusim 800usd (ak sa spravne pamatam)...potom zrusili sekciu 4miestne a 5miestne...tak som si musel kupit len 6:(( ale je peknehojko napísal:chrono: Z Wikipedie ale tie cisla sa urcite neprideluju rad radom a urcite nie od nuly, videl si niekoho s jedno, dvoj, troj ci stvormiestnym cislom? Ja este nie. Aj tak si nemyslim, ze su vyuzite vsetky cisla, pretoze je tu mazanie uctov, neaktivne ucty a tak si myslim, ze realna hodnota moze byt tak jedna patina, cize nieco okolo 80 milionov aktivnych uctov.