Prečo používame ICQ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

neviem o co vam ide ale ja som s ICQ spokojny a neviem co vam na nom vadi
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Patjo napísal:neviem o co vam ide ale ja som s ICQ spokojny a neviem co vam na nom vadi
Unuval si sa aspon precitat clanok na zaciatku tejto temy, tam mozno najdes pre teba prekvapujuce info.
sareth
Light Expert
Light Expert

Re: Prečo používame ICQ?

Príspevok od používateľa sareth »

mad dogg napísal:precitajte si pls tento clanok a powedzte co si myslite

Kód: Vybrať všetko

http://www.ddworld.cz/windows/icq-cesky-masochismus-v-im-instant-messagingu.html
Myslím že ten článok je dosť zavádzajúci. Vraj 4 milióny userov a pritom je ich viac ako 400 miliónov!!! Sú tam samé nepresné informácie. Pokiaľ neviete aký messager zvoliť, tak icq je jasnou voľbou.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ked uz tak tak potom radsej qip je krajsi lepsi a praktickejsi ako icq viacej veci sa tam daju robit ako v icq...
chrono
VIP
VIP

Re: Prečo používame ICQ?

Príspevok od používateľa chrono »

sareth napísal:....
V tom dokumente, čo si sem dal link, je napísané, že sa denne odošle 400 000 000 správ. O počte užívateľov sa tam nepíše. 4 000 000 aktívnych užívateľov je reálne číslo (aj keď určite tam je oveľa viac zaregistrovaných kont, ale jeden užívateľ ich môže mať aj viac a veľké množstvo už nikto nepoužíva).
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

Tak sa potom pozri sem:

Kód: Vybrať všetko

http://cs.wikipedia.org/wiki/ICQ
"Uživatelé ICQ jsou identifikování číslem nazvaným UIN, toto číslo se uděluje v pořadí od nuly. V ICQ 6 se uživatelé mohou přihlásit zadáním emailové adresy, která je zadána při registraci ICQ. Noví uživatelé dnes obdrží UIN s číslem 400-000-000 a vyšším, nižší čísla (pěti a šesticiferná) jsou dražena na aukčních serverech, jako je eBay, uživateli, kteří se registrovali dříve."

Z uvedeného vyplíva, že na icq je viac ako 400 milónov registrovaných ľudí
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ICQ je v zahranici asi popularne len koli tomu diky tomu ze su ine programy...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tiez som si ICQ dal preto, ze ho maju ostatni, a nelutujem to. spam mi nechodi, asi mam nan stastie, a lamky co otravuju davam do ignore listu.
skor ma stve, ze vacsina ludi ani nevie, ze nejaki ini klienti pre icq aj existuju, lebo ked mi chcu poslat subor a hovorim ze to nepojde lebo nemam icq, tak sa pytaju ze ako to ze im pisem :lol:
msn messenger je imho fakt lepsi, s nim som nemal ziadne problemy (pozor, nepliest s microsoft messengerom, ktory je integrovany v instalacii winxp), tam isli aj prenosy suborov, prenos hlasu a videa uplne bez problemov, proste paradicka. Skoda, ze u nas to nie je take rozsirene.
Jabber si nechcem davat, zda sa mi zbytocne registrovat sa na dalsej IM sluzbe, ked uz som na troch (icq, msn, yim).
svoje icq cislo, a msn a yim kontakt davam aj na svoje vizitky, takze kto chce si ma najde a kto nechce, ten ma smolu.
takze tolko z mojej strany. 8)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

s icq som prisiel do kontaktu pred viac ako 6 rokmi, vtedy sa odtial dali posielat zadara smsky co sa vtedy velmi hodilo :) to bol moj dovod preco icq, az neskor pribudli kontakty do contact listu
frederick123
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frederick123 »

tak ti poviem ze je to blbost jak mraky, preco by som nepouzival icq aj ked nesuhlasim z jeho podmienkamy? mne ta sluzba vyhovuje ako taka a hlavna myslienka je spojit sa s ostatnymi, to ze si odstanim reklamy banner killerom, alebo pouzivam qip, je uplne jasne a to ze tym porusujem dake pravidla napisane v amerike ma ani len trochu netrapi. A tiez si myslim, ze v amerike si nenajmu skupinu prekladatelov a nebudu si prekladat to, co ja si hocikedy napisem s ludmi, jedine ze by ich zaujimalo kedy sa pojdeme ozrat

+ak mi zaplatia cestu a vybavia viza, tam im aj pojdem na ten sud aspon budem mat dovolenku
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Sheep napísal:ICQ je v zahranici asi popularne len koli tomu diky tomu ze su ine programy...
Myslim si ze ICQ je popularne najma v CZ a SK, nemyslim si ze v inych statoch je to tak isto.
Sheep
Addict
Addict

pe3x napísal:Myslim si ze ICQ je popularne najma v CZ a SK, nemyslim si ze v inych statoch je to tak isto.
no tak neviem ci na svete zije 400 milionov slovakov a cechov ktori pouzivaju icq :lol:
chrono
VIP
VIP

Sheep napísal:no tak neviem ci na svete zije 400 milionov slovakov a cechov ktori pouzivaju icq :lol:
Odkiaľ máš to číslo 400000000? Toľko zaregistrovaných užívateľov nemá ani MSN.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

chrono: Z Wikipedie ale tie cisla sa urcite neprideluju rad radom a urcite nie od nuly, videl si niekoho s jedno, dvoj, troj ci stvormiestnym cislom? Ja este nie. Aj tak si nemyslim, ze su vyuzite vsetky cisla, pretoze je tu mazanie uctov, neaktivne ucty a tak si myslim, ze realna hodnota moze byt tak jedna patina, cize nieco okolo 80 milionov aktivnych uctov.
chrono
VIP
VIP

Tie čísla neprideľujú v poradí. Ja som registroval tri kontá a to posledné je najnižšie 379-xxx-xxx
Sheep
Addict
Addict

hojko napísal:chrono: Z Wikipedie ale tie cisla sa urcite neprideluju rad radom a urcite nie od nuly, videl si niekoho s jedno, dvoj, troj ci stvormiestnym cislom? Ja este nie. Aj tak si nemyslim, ze su vyuzite vsetky cisla, pretoze je tu mazanie uctov, neaktivne ucty a tak si myslim, ze realna hodnota moze byt tak jedna patina, cize nieco okolo 80 milionov aktivnych uctov.
hojko a nerobia to tak ze ak nejake konto zmazu tak to cislo pridelia novemu inemu ucastnikovi?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ako písal pe3x.. ICQ + postupný prechod na jabber vďaka Infiniu. :)

Inak poslednú dobu už ICQ nejak prestáva byť zaujímavé pre "PC analfabetov", oni už skôr idú iba po Skype. Keď mi povedia, že popíšeme cez Skype, až sa mi otvára nožík vo vrecku. :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Frikso miranda zvlada ICQ a Jabber lavou zadnou. + dalsie protokoly.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:chrono: Z Wikipedie ale tie cisla sa urcite neprideluju rad radom a urcite nie od nuly, videl si niekoho s jedno, dvoj, troj ci stvormiestnym cislom? Ja este nie. Aj tak si nemyslim, ze su vyuzite vsetky cisla, pretoze je tu mazanie uctov, neaktivne ucty a tak si myslim, ze realna hodnota moze byt tak jedna patina, cize nieco okolo 80 milionov aktivnych uctov.
stvormiestne icq cisla sa predavali tu :http://www.plati.ru/asp/list_goods.asp?id_r=15448 stali tusim 800usd (ak sa spravne pamatam)...potom zrusili sekciu 4miestne a 5miestne...tak som si musel kupit len 6:(( ale je pekne
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no icq... keby tak vsetcio ludia mali gmail a vyuzivali google talk...ale asi vela chcem
Napísať odpoveď