Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
ne vyhodil som ju koli tomu ze tam robila bordel so slnecnicami, nie preto ze nadavala...a niesom vodic elektricky...MurphY napísal:sheep myslel som si ze si vodic elektricky a ze si ich vyhodil to by mi islo do hlavy ale tak vyhod babu kvoli tomu ze nadava z trolejbusu a este pritom ked si bol v puberte? nejde mi to do dkopy
-
Sagittarius
Guru
Moja spolužiačka (už bývalá) používa vulgarizmy skoro v každej vete, napr. Včera sme boli v tom obchode do p*či a boli tam také nohavice do p*či... atd (skloňovať viem, len ona to používala v takom tvare)...a to bola iba odpudzovala...(bola/je "trošku" ľahunkáhojko napísal:Mam taky pekny zazitok na vulgarizmy, minule som siel v autobuse, za mna si sadli take mlade zabky, dohadom tak 16-18 rokov. O niecom sa bavili a zrazu padlo slovo pi*a, reku OK, tak jej uletelo. O asi tri minuty zrazu: Do pi*e, o dva tyzdne skola. Este tu nadavku tak pekne hlasito zvyraznila.
-
JanSMD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
1;) Ked si dievčatá, slečny a ženy myslia, že sa vyrovnajú chlapom vo všetkom. "Emancipácia" A tvrdohlavo si to presadzujú. Príklad: moze 5 chlapov naraz čúrať do jednej záchodovej misy... áno, ale päť žien nie.
(nechcem tým nikoho urážať to je iba na pobavenie)
2;) inač neznášam namyslene dorky ani nedostupne puťky, barbinky ktoré nevedia čo chcú, tie ktoré sa chcú zabávať za každú cenu ich motto: "ved život je sranda" . Ale nájdu sa aj také zlatučké, krasnučké no je ich málo a ja mám s jednou s nich krásny vzťah.
2;) inač neznášam namyslene dorky ani nedostupne puťky, barbinky ktoré nevedia čo chcú, tie ktoré sa chcú zabávať za každú cenu ich motto: "ved život je sranda" . Ale nájdu sa aj také zlatučké, krasnučké no je ich málo a ja mám s jednou s nich krásny vzťah.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem co vam na tom moze vadit Ochutnaj Moj Gulas mozno je zvyknuta na tenisky
A ked sa vyseka tak jej utekam na pomoc ... predpokladam ze vy by ste sa rehotali jak male deti zo skolky ... To ze nevie chodit v opatkoch nic neznamena
To je to iste ako by ste povedali ... neznasam ked nevie jazdit na Biku
Sak to sa da naucit
Mne jedine co vadi ked baba nepouziva mozog a je Nahlupla ...
A robi urychlene zavery ...
A ked sa vyseka tak jej utekam na pomoc ... predpokladam ze vy by ste sa rehotali jak male deti zo skolky ... To ze nevie chodit v opatkoch nic neznamena
To je to iste ako by ste povedali ... neznasam ked nevie jazdit na Biku
Sak to sa da naucit
Mne jedine co vadi ked baba nepouziva mozog a je Nahlupla ...
A robi urychlene zavery ...