Soviet napísal:Podľa mňa by bola sranda spraviť niečo do profilu ako : počítanie koľko krát človek klikol na reklamu na hojkovi Aspoň by ste videli koho nezabije raz denne kliknúť na reklamu A pri nejakých 100 klikoch (1 na deň by maximálne započítalo) tak by mal človek nejakú tú výhodičku
A potom by hojkovi zrusili google adsense, kedze by mal prilis velky clickrate.
//edit: nebolo by to celkovo s pravidlami google adsense, kedze v pravidlach je, ze admin nesmie nikoho nutit klikat na reklamy. Takymto pocitanim by nas hojko nepriamo nutil na reklamy klikat
ppt napísal:A potom by hojkovi zrusili google adsense, kedze by mal prilis velky clickrate.
//edit: nebolo by to celkovo s pravidlami google adsense, kedze v pravidlach je, ze admin nesmie nikoho nutit klikat na reklamy. Takymto pocitanim by nas hojko nepriamo nutil na reklamy klikat
zalezi ci by na to prisli...osobne si myslim ze oni nekontroluju stranky...myslim ze na to ze na fore je erotika prisli takto:
Tomasko napísal:ale nechapem preeco, ved maju server myslim... dost velky hdd... aspon na 12kb
aj traffic je dobry, ale ide o globalnu rychlost netu userov. Ked sa Ti ma nacachovat 14 avatarov v teme s prilohami tak je rozdiel ci cachuje 84 kB alebo 168 kB. Ono by to neskor useri pocitili a navyse nevidim dovod. Mas kopec for kde maju povolene aj 2 megovych avatarov o velkosti 160x160 a pod. Hojko je diskusne forum, nie graficke. Preto netreba cakat ziadne graficke orgie, staci len informativnost. Tych 6kB je nahodou romantika
uplink napísal:aj traffic je dobry, ale ide o globalnu rychlost netu userov. Ked sa Ti ma nacachovat 14 avatarov v teme s prilohami tak je rozdiel ci cachuje 84 kB alebo 168 kB. Ono by to neskor useri pocitili a navyse nevidim dovod. Mas kopec for kde maju povolene aj 2 megovych avatarov o velkosti 160x160 a pod. Hojko je diskusne forum, nie graficke. Preto netreba cakat ziadne graficke orgie, staci len informativnost. Tych 6kB je nahodou romantika
jasne ja ta chapem, len sa nemozem zmestit do tej velkosti ani za b...
no sory ze pisem do tejto temy ale nechcem pre jednu vec nahodit novu temu tak to dam tu. ja len by som chcel ci by ste nemohli zvecsit minimalnu velkost na avatar ? na taku sirku ako je ta stupnica nad obrazkom estetickejsie by to vyzeralo
k-u-l-i má dobrý nápad, ale ja by som to vyriešil inak. Teda ak sa to dá. Centrovanie avatara presne pod rank stupnicu a maličkú medzeru od stupnice. Lebo nevyzerá to pekne, keď je avatar na ňu nalepený. Hm?
Ja len tak, či by sa nedalo rovno podľa toho, na ktorú stranu Karmy kliknem pri užívateľovi, tak v okne by už bola zaškrtnutná tá Karma (či už + alebo -), lebo raz som sa raz pomýlil a poslal som + miesto -. Jednoducho, či by sa nedali spraviť dva odkazy?
chcem sa spytat ci by sa uz nemohol poriesit nejaky novy vzhlad, mam pocit ze blue dim je uz dost okukany ked uz 2,5 roka na neho denne pozeram...a chcelo by to daco cierne pretoze ked v noci citam forum tak monitor je pre moje oci jak ohniva gula...
Sagittarius napísal:Ja len tak, či by sa nedalo rovno podľa toho, na ktorú stranu Karmy kliknem pri užívateľovi, tak v okne by už bola zaškrtnutná tá Karma (či už + alebo -), lebo raz som sa raz pomýlil a poslal som + miesto -. Jednoducho, či by sa nedali spraviť dva odkazy?
priklanam sa k tomuto.. tiez som raz poslal + namiesto -...