Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Soviet napísal:Podľa mňa by bola sranda spraviť niečo do profilu ako : počítanie koľko krát človek klikol na reklamu na hojkovi :D Aspoň by ste videli koho nezabije raz denne kliknúť na reklamu :) A pri nejakých 100 klikoch (1 na deň by maximálne započítalo) tak by mal človek nejakú tú výhodičku :D
A potom by hojkovi zrusili google adsense, kedze by mal prilis velky clickrate. :lol:

//edit: nebolo by to celkovo s pravidlami google adsense, kedze v pravidlach je, ze admin nesmie nikoho nutit klikat na reklamy. Takymto pocitanim by nas hojko nepriamo nutil na reklamy klikat :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

moznost dat si vacsi avatar (viac ako 6 kb) :?
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

ppt napísal:A potom by hojkovi zrusili google adsense, kedze by mal prilis velky clickrate. :lol:

//edit: nebolo by to celkovo s pravidlami google adsense, kedze v pravidlach je, ze admin nesmie nikoho nutit klikat na reklamy. Takymto pocitanim by nas hojko nepriamo nutil na reklamy klikat :wink:
zalezi ci by na to prisli...osobne si myslim ze oni nekontroluju stranky...myslim ze na to ze na fore je erotika prisli takto:

http://www.google.sk/search?client=fire ... 5+v+Google

kedze hojko ma erotiku v slovach
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Tomasko napísal:moznost dat si vacsi avatar (viac ako 6 kb) :?
Bolo to tu zamietnute uz asi 10x
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dizzy napísal:Bolo to tu zamietnute uz asi 10x
ale nechapem preeco, ved maju server myslim... dost velky hdd... aspon na 12kb :?
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Tomasko napísal:ale nechapem preeco, ved maju server myslim... dost velky hdd... aspon na 12kb :?
Toto je diskusné fórum, nie galéria avatarov. Avatar slúži len na to, aby si si podľa neho zapamätal užívateľov. A na to stačí aj 6kB avatar. :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tomasko napísal:ale nechapem preeco, ved maju server myslim... dost velky hdd... aspon na 12kb :?
aj traffic je dobry, ale ide o globalnu rychlost netu userov. Ked sa Ti ma nacachovat 14 avatarov v teme s prilohami tak je rozdiel ci cachuje 84 kB alebo 168 kB. Ono by to neskor useri pocitili a navyse nevidim dovod. Mas kopec for kde maju povolene aj 2 megovych avatarov o velkosti 160x160 a pod. Hojko je diskusne forum, nie graficke. Preto netreba cakat ziadne graficke orgie, staci len informativnost. Tych 6kB je nahodou romantika :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:aj traffic je dobry, ale ide o globalnu rychlost netu userov. Ked sa Ti ma nacachovat 14 avatarov v teme s prilohami tak je rozdiel ci cachuje 84 kB alebo 168 kB. Ono by to neskor useri pocitili a navyse nevidim dovod. Mas kopec for kde maju povolene aj 2 megovych avatarov o velkosti 160x160 a pod. Hojko je diskusne forum, nie graficke. Preto netreba cakat ziadne graficke orgie, staci len informativnost. Tych 6kB je nahodou romantika :)
jasne ja ta chapem, len sa nemozem zmestit do tej velkosti ani za b...

v najnizsej kvalite... :?
Prílohy
EckoBanner.jpg
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Prosim :) A nemusis sa bat, ked to bude ako avatar, tak to bude fajn, ziadne kocky a podobne.
Prílohy
t_eckobanner_488a.jpeg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tomasko napísal:jasne ja ta chapem, len sa nemozem zmestit do tej velkosti ani za b...

v najnizsej kvalite... :?
Moze byt takto?: 2KB
Prílohy
EckoBanner.GIF
(1.37 KiB) 305 stiahnutí
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Moze byt takto?: 4KB
pato83 napísal:Prosim :) A nemusis sa bat, ked to bude ako avatar, tak to bude fajn, ziadne kocky a podobne.
:happyrespect: samozrejme
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tomasko napísal::happyrespect: samozrejme
pri vsetkej ucte, ale to co mas teraz je rozmazane a nekvalitne. Dufam ze sa autor nenahneva.
Prílohy
ecko_hq.gif
(5.99 KiB) 262 stiahnutí
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

uplink napísal:pri vsetkej ucte, ale to co mas teraz je rozmazane a nekvalitne. Dufam ze sa autor nenahneva.
Autor sa urcite nenahneva :) , s tou tvojou kvalitou sa to ako tak pozeram porovnavat neda. No co, vzdy sa najde niekto schopnejsi :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

možno by som kus preriedil v téme hry ..témy ohľadne WoW je ich tam nejak veľa v poslednej dobe :D
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

no sory ze pisem do tejto temy ale nechcem pre jednu vec nahodit novu temu tak to dam tu. ja len by som chcel ci by ste nemohli zvecsit minimalnu velkost na avatar ? na taku sirku ako je ta stupnica nad obrazkom :) estetickejsie by to vyzeralo :)
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

k-u-l-i má dobrý nápad, ale ja by som to vyriešil inak. Teda ak sa to dá. Centrovanie avatara presne pod rank stupnicu a maličkú medzeru od stupnice. Lebo nevyzerá to pekne, keď je avatar na ňu nalepený. Hm?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja len tak, či by sa nedalo rovno podľa toho, na ktorú stranu Karmy kliknem pri užívateľovi, tak v okne by už bola zaškrtnutná tá Karma (či už + alebo -), lebo raz som sa raz pomýlil a poslal som + miesto -. Jednoducho, či by sa nedali spraviť dva odkazy?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

chcem sa spytat ci by sa uz nemohol poriesit nejaky novy vzhlad, mam pocit ze blue dim je uz dost okukany ked uz 2,5 roka na neho denne pozeram...a chcelo by to daco cierne pretoze ked v noci citam forum tak monitor je pre moje oci jak ohniva gula... :shock:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:a chcelo by to daco cierne pretoze ked v noci citam forum tak monitor je pre moje oci jak ohniva gula... :shock:
Dbaj na svoje zdravie a zozen si dalsi zdroj svetla, idealne za monitorom.

Saggitariu, mozne by to bolo, ani to nebude zlozite, ale momentalne sa mi nechce :-D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Sagittarius napísal:Ja len tak, či by sa nedalo rovno podľa toho, na ktorú stranu Karmy kliknem pri užívateľovi, tak v okne by už bola zaškrtnutná tá Karma (či už + alebo -), lebo raz som sa raz pomýlil a poslal som + miesto -. Jednoducho, či by sa nedali spraviť dva odkazy?
priklanam sa k tomuto.. tiez som raz poslal + namiesto -...
Zamknuté