Ako začať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Igopaj
Amateur
Amateur

Ako začať?

Príspevok od používateľa Igopaj »

Viem že podobných tém je tu veľa ale predsa radšej vytvorím osobitnú pre môj prípad :)
Takže dlhodobejšie si píšem s jednou peknou kočkou cez net..Máme toho moc veľa spoločného a vo veľa veciach sa zhodujeme..Mne sa ona páči a ja sa jej že vraj tiež :P Nedávno mi navrhla že by sme sa mali niekedy v bližšej dobe stretnúť..Ja som samozrejme neodmietol a povedal že keď bude mať času tak nech dá vedieť...Vzdialenosť medzi nami je také 3-4km čo mi nevadí..Ale problém je v tom že: Nikdy neviem ako s novou babou začať pri stretnutí rozhovor. O baby som doteraz moc núdzu nemal ale táto je iná :P Neviem že či prísť k nej milo ju pozdraviť a nejak nahodiť rozhovor alebo čo? Prosím dajte vaše skúsenosti a návrhy.Moc mi pomôžete..dík :) A pre tých ktorý chytajú za vek tak ja mám 18 a ona 16...
puls
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa puls »

sak ako hovoris tak s nou pises takze vies co by ju malo bavit a co ma rada takze zacni podla toho
Igopaj
Amateur
Amateur

puls napísal:sak ako hovoris tak s nou pises takze vies co by ju malo bavit a co ma rada takze zacni podla toho
No ale nejde mi o čom viesť celý rozhovor, ale ako k nej prísť pozdraviť ju a tak..chápeš aby som naňu urobil dojem?
puls
Light Star
Light Star

a chapes ma ty ze to tu nebude nik vediet ako ju oslovit lepsie ako ty lebo pochybujem ze ju tu niekto pozna
Igopaj
Amateur
Amateur

puls napísal:a chapes ma ty ze to tu nebude nik vediet ako ju oslovit lepsie ako ty lebo pochybujem ze ju tu niekto pozna
Tu nejde o to či ju niekto pozná...tu ide o princíp ako by som mal začať..Lebo hádam nedojdem k nej a nepoviem jej: Zdarec stará ako ide život? ...Ide o to že či mám k nej prísť a povedať ahoj alebo mám k nej prísť a povedať ahoj a podať ej ruku a tak...to neviem..Ako sa správať pri babe :) Lebo ku kamošovi prídem oviem zdarec a podám mu ruku..ale s babou to neviem či jej ruku podať alebo hneď viesť rozhovor?proste vaše názory keby ste vy šli s nejakou novou babou von ako by ste k nej prišli a čo spravili...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

"Ahoj,tak ja som ten Igopaj" a podas jej ruku.Aj ked sa poznate cez net,slusne sa jej predstav a podaj jej ruku.A dalej ju mozes pobozkat :D ...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako začať?

Príspevok od používateľa Online »

Aj ja mám jednu kamošku, už dlhší čas som si písal cez net a raz som sa vybral za ňou. (Ja z Furče a ona z Jazera) Slušne som sa predstavil, ako sa máš, nahodil som nejaké flipy a rozprávali sme sa o rôznych veciach. Mne sa zdalo že má zo mňa dobrý pocit, aj mi to dala na javo. A o pár dni som sa dozvedel že má 23 ročného priateľa. :lol: Akože mne sa zdá dosť čudné ak má 16-ročná 23-ročného priateľa. Pre niekoho to zase nieje až také čudné no neviem čo na to iný ľudia.

Aj to stáva...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Aj ja som sa stretol s X dievčatami a ked ma poznali iba po nicku tak som k nim pristupil podal ruku a predstavil som sa svojim menom ..... to kaže slušnost :wink: ona spravi to iste čize tiez poda ruku a predstavi sa ...a ty povieš už len teší ma a možs sa začat normalne rozpravat :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

noja to robím tak.. prídem teší ma triple podám ruku dám pusu na jedno líčko na druhé a potom dám svoje vlastné meno. a poviem niečo .. konečne majú tie písmenká a fotky hlas.. . ale to iba občas.. ak sa hodí..
Proste je to na tebe kámo.. niesi už decko tak sa tak aj správaj
Igopaj
Amateur
Amateur

triple napísal:noja to robím tak.. prídem teší ma triple podám ruku dám pusu na jedno líčko na druhé a potom dám svoje vlastné meno. a poviem niečo .. konečne majú tie písmenká a fotky hlas.. . ale to iba občas.. ak sa hodí..
Proste je to na tebe kámo.. niesi už decko tak sa tak aj správaj
Fuh tak toto bude ťažké namňa ale treba skúsiť :)) treba odhodlanie..díkes :))
ak ešte niekto má nejaký názor iný tak budem vďačný :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz pokial ma pamat neklame tak pri zoznamovani ruku podava zena a nie muz. bozkanie tiez nema kazda rada. ale vacsina hej.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zlata stredna cesta... objatie a hod "vtipny text" v zmysle ach ten internet ukryva krasne zakutia :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jimino napísal:zlata stredna cesta... objatie a hod "vtipny text" v zmysle ach ten internet ukryva krasne zakutia :)
no počkaj a bude to slon alebo mrož :lol:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

no kamo to poznam velmi dobre tento problemik nedavno som sa tak zoznamil s jednou super babou no bolo to cez kamosa par tyzdnou sme si pisali cez net a potom uz bolo aj stretko....no k teme -ja som to spravil asi tak ze vystupil z busu a podal ruku povedal meno usmial sa a dodal ze rad ta konecne spoznavam aj osobne...no a potom to uz slo samo ....pisanie na nete a dalsie stretka...je to tazke zacat ,nabrat tu odvahu ale potom to uz ide :roll: no a nelutujem ze som to spravil tak ako som to spravil a k tym bozkom na lice no nefim ja to dako na prvom streku nemusim teda nezda sa mi to dako nutne/slusne no mno som staromodny...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

slusnost kaze:

ruku podava vyssie postavena osoba nizsie postavenej, zena muzovi a tak dalej...takze by ti mala podat ona ako prva ruku ked uz ide o to...
puls
Light Star
Light Star

Igopaj napísal:Tu nejde o to či ju niekto pozná...tu ide o princíp ako by som mal začať..Lebo hádam nedojdem k nej a nepoviem jej: Zdarec stará ako ide život? ...Ide o to že či mám k nej prísť a povedať ahoj alebo mám k nej prísť a povedať ahoj a podať ej ruku a tak...to neviem..Ako sa správať pri babe :) Lebo ku kamošovi prídem oviem zdarec a podám mu ruku..ale s babou to neviem či jej ruku podať alebo hneď viesť rozhovor?proste vaše názory keby ste vy šli s nejakou novou babou von ako by ste k nej prišli a čo spravili...
on sa tam pytal podla mna hlavne o com sa rozpravat a ako nahodit rozhovor a ne ci jej podat ruku or dat jej pusu ale o com sa rozpravat by mal najlepsie vediet on lebo on s nou pise vie ake ma zaluby a vie o nej viac tak som to myslel ja a podla mna je hlavne aby sa smiala tak nahod neco vtipne ked sa baba smeje tak je tvoja :wink:
Igopaj
Amateur
Amateur

Sphinx napísal:no kamo to poznam velmi dobre tento problemik nedavno som sa tak zoznamil s jednou super babou no bolo to cez kamosa par tyzdnou sme si pisali cez net a potom uz bolo aj stretko....no k teme -ja som to spravil asi tak ze vystupil z busu a podal ruku povedal meno usmial sa a dodal ze rad ta konecne spoznavam aj osobne...no a potom to uz slo samo
Aha..Čiže si sa snažil byť sám sebou alebo si to už vopred takto plánoval? Lebo čím viac nad tým človek rozmýšľa tak mi to tým ďalej ťažšie..
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nic neplanuj, azda si planujes ake si vezmes vonku ponozky, alebo schmatnes tie prve? :) improvizuj, to je ta najlepsia cesta. azda ten pozdrav by mohol byt podla mojho gusta vtipnejsi a potom to pojde samo, ako homer v jadrovej elektrarni :) aj on improvizuje
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

no ja som si to tak v hlave predstavoval ze co a ako ale ked doslo na to bolo to uplne inak takze nic neplanuj bud sam sebou!!! ak ta holka stoji o teba bere ta takeho akym si to vies lasku neprinutis aby prisla len tak k tomu jej treba trocha pomoct ak ma baba zaujem uvidis to na nej a ak nie hlavu hore ide sa dalej :)
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

Jednoducha odpoved ;)
Stretnite sa niekde napriklad na namesti, niekde kde je viac ludi...(napriklad), pozdravte sa...je uplne jedno ako...dobry dojem mozes zanechat aj neskor... dohodnite sa kam idete (ty ako muz by si mal mat nieco vymyslene)
vezmi ju do nejakeho ticheho baru, alebo do cajovne (co tebe/jej viac vyhovuje) a proste kecajte, ak to poriadne zairskri....mozes zacat s namotavackami, a proste si padnete..
..s tym o com kecat si nerob hlavu...to pride...proste o hocicom (len nie o pocasi :D )
Napísať odpoveď