Kamosova stranka

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
htmlama
Novice
Novice

Kamosova stranka

Príspevok od používateľa htmlama »

nazdar...kamos sa snazi robit si stranku za pomoci css a html...je zaciatocnik a chcel aby mu niekto tu stranku skritizoval...odisiel na dovolenku tak vam sem dam link ja a piste co si o tom myslite...stranka funguje spravne v opere...a nevsimajte si logo,ktore sa nezhoduje s url...pretoze on to robil na adresu

Kód: Vybrať všetko

volejbal.yw.sk
,ale zabudol heslo takze to dal zatial na hostuju...diky moc

Kód: Vybrať všetko

www.volejbal.hostuju.cz
geoge046
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Tie modre ramiky mi tam vsade neako nesedia :(
a este by som nepouzival pismo Times New Roman bo to vyzera hrozne

inak zo stranky kodu to vyzera prehladne a jednoducho pekne :) (to som len narychlo kukol ;))
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Skus povychadzovat ten border z toho menu atd a skus to k sebe "prilepit" ako to menu stred a pravy div ;)
htmlama
Novice
Novice

Príspevok od používateľa htmlama »

LuKKaS napísal:Skus povychadzovat ten border z toho menu atd a skus to k sebe "prilepit" ako to menu stred a pravy div ;)
aha takze border ma vymazat aby nebolo to ohranicenie a mam vsetko spojit k sebe...a inak aky mate dojem z toho? :D
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

kritika by bola na mieste, lebo moje prvé web stránky vyzerali lepšie, a nezrovnalosti vo vzhľade,(ako napr. ten border v menu) som riešil prv než by som to komukoľvek ukazoval, predpokladám, že ani tebe sa tá stránka nepáči,
vhodnejšie by bolo doladiť to aspoň tak, aby sa to páčilo autorovi, a potom sa pýtať na názory iných,
ak nie som sám spokojný s vytvoreným vzhľadom, tak sa nebudem pýtať ani druhých,
a taká dobrá rada, skús stránku optimalizovať pre niekoľko najčastejšie používaných browserov, nielen pre Operu,

čo sa týka samotného zdrojového kódu, pre začiatočníka by som poradil len jedno, používaj externý súbor css, kód bude prehľadnejší,
okrem toho:
-neuvádzaš DOCTYPE, (radšej si niektory vyber a používaj, pozri: jakpsatweb.cz)
-zaujímavý charset (windows-1252 ??? - žeby azbuka?) slovenčinu podporuje windows-1250, ISO-8859-2, utf-8 ...
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

mal by este lepsie skombinovat farby...dat nejake obrazky do pozadia apod. logo je take "suche" vobec sa tam nehodi....mal by sa s tym viac pohrat :wink:
Napísať odpoveď