Chyby vo filmoch
ja som zazrel vo filme troja ked sa bil hector a achilom ako mu bolo vidiet pri otocke na malu chvilku biele slipy
a este vo filme kokosi na snehu v jednom zabere ked mali este nenamalovane boby ale v jednom zabere uz boli namalovane. a co sa tika serialu walker texas ranger tam je toho vela , napr. walek ide autom po trave , ale gumy mu piskaju ako keby siel po asfaltke , dalej ked walkera nahanaju piati grazli na autax tak walker im ujde peso
. a vo filme Sandokan bolo dobre ako vsetkych sekal hlava nehlava , ale nemal vobec krvavy mec.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
re
vsetky chyby uznavam okrem tych co sa tykaju Walkera....TO TAK MA BYTmatko888 napísal:ja som zazrel vo filme troja ked sa bil hector a achilom ako mu bolo vidiet pri otocke na malu chvilku biele slipya este vo filme kokosi na snehu v jednom zabere ked mali este nenamalovane boby ale v jednom zabere uz boli namalovane. a co sa tika serialu walker texas ranger tam je toho vela , napr. walek ide autom po trave , ale gumy mu piskaju ako keby siel po asfaltke , dalej ked walkera nahanaju piati grazli na autax tak walker im ujde peso
. a vo filme Sandokan bolo dobre ako vsetkych sekal hlava nehlava , ale nemal vobec krvavy mec.
a aby som nebol OT tak vo filme Den potom v celej krajine neni elektrika...ludia zamrzaju, festna zima je...ale prezident si sedi vo svojej kancelarii iba v saku a na stole mu svieti lampa
Re: re
jo, vo vojne svetov podobne, vsade nesla elektrina, ziadne elektro suciastky, ani auta dokonca a hned vedla si to ludia natacali na kameruProfionQQ napísal:a aby som nebol OT tak vo filme Den potom v celej krajine neni elektrika...ludia zamrzaju, festna zima je...ale prezident si sedi vo svojej kancelarii iba v saku a na stole mu svieti lampa
-
ProfionQQ
Medium Star
chyba
no co, je to paričaxXis napísal:POzrite si LOTRa dvojku, cast ked sa Paragon, Krimli a Legoland stretavaju s rohanskou jazdou. Vo chvili ked sa rozlucia a Eomer(dufam, ze sa tak vola) nasada na kona tak mu vypadne mec z posvy na zem. A to s nim v helmovej rokline poseka riadnu kopu uruk-hai.
skoro kazdy americky film je jedna VELKA CHYBA
-
ProfionQQ
Medium Star
Re: chyba
hh to je tiez pravda...ale preco len tie americke?? aj nemecke filmy aj francuzske su dobre...a aj niektore ceske....a tie tolko penazi nikdy nezarobia...matko888 napísal:hej to je fakt , ale aj tak zarobia tie filmy nekrestanske prachy
sry za OT
Re: chyba
lebo nemaju taky velky rozpocet a nehraju tam herci ako brad pitt , angelina jolie a pod. inak francuzske filmi su superProfionQQ napísal:hh to je tiez pravda...ale preco len tie americke?? aj nemecke filmy aj francuzske su dobre...a aj niektore ceske....a tie tolko penazi nikdy nezarobia...
sry za OT
Ale vsak Bumblebe ich asi zavrel neŠu-Do napísal:a mozete sa bavit asi do smrti...
http://www.kfilmu.net/chyby.php
napr. toto z transformerov..je to pravda.. teraz som kukal
Re: Chyby vo filmoch
Ty si trápny, že obnovuješ 4(!) roky starú tému...A ešte s príspevkom, ktorý má nulovú výpovednú hodnotu.
-
uplink
VIP
rados915 - nie je trápny, to je qwerty, on zadefinoval nový pojem existencie, svojím životom 
-
lekoklatik
VIP
čo je na tom že si všimol "chybu" vo filme a na miesto toho
aby založil tému použil vyhľadávanie? Za toto ho chválim.
Nuž ale tá chyba? Tak to je už očividne moc aj na neho. ^^
aby založil tému použil vyhľadávanie? Za toto ho chválim.
Nuž ale tá chyba? Tak to je už očividne moc aj na neho. ^^
Neuveritelna chyba, nechapem ako ten film mohli pustit do kin a este za to aj pytat vstupne!