Chyby vo filmoch

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som zazrel vo filme troja ked sa bil hector a achilom ako mu bolo vidiet pri otocke na malu chvilku biele slipy :lol: a este vo filme kokosi na snehu v jednom zabere ked mali este nenamalovane boby ale v jednom zabere uz boli namalovane. a co sa tika serialu walker texas ranger tam je toho vela , napr. walek ide autom po trave , ale gumy mu piskaju ako keby siel po asfaltke , dalej ked walkera nahanaju piati grazli na autax tak walker im ujde peso :lol: . a vo filme Sandokan bolo dobre ako vsetkych sekal hlava nehlava , ale nemal vobec krvavy mec.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

matko888 napísal:ja som zazrel vo filme troja ked sa bil hector a achilom ako mu bolo vidiet pri otocke na malu chvilku biele slipy :lol: a este vo filme kokosi na snehu v jednom zabere ked mali este nenamalovane boby ale v jednom zabere uz boli namalovane. a co sa tika serialu walker texas ranger tam je toho vela , napr. walek ide autom po trave , ale gumy mu piskaju ako keby siel po asfaltke , dalej ked walkera nahanaju piati grazli na autax tak walker im ujde peso :lol: . a vo filme Sandokan bolo dobre ako vsetkych sekal hlava nehlava , ale nemal vobec krvavy mec.
vsetky chyby uznavam okrem tych co sa tykaju Walkera....TO TAK MA BYT :D :D :D :D :D

a aby som nebol OT tak vo filme Den potom v celej krajine neni elektrika...ludia zamrzaju, festna zima je...ale prezident si sedi vo svojej kancelarii iba v saku a na stole mu svieti lampa :D
piton
King
King

Re: re

Príspevok od používateľa piton »

ProfionQQ napísal:a aby som nebol OT tak vo filme Den potom v celej krajine neni elektrika...ludia zamrzaju, festna zima je...ale prezident si sedi vo svojej kancelarii iba v saku a na stole mu svieti lampa :D
jo, vo vojne svetov podobne, vsade nesla elektrina, ziadne elektro suciastky, ani auta dokonca a hned vedla si to ludia natacali na kameru :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

POzrite si LOTRa dvojku, cast ked sa Paragon, Krimli a Legoland stretavaju s rohanskou jazdou. Vo chvili ked sa rozlucia a Eomer(dufam, ze sa tak vola) nasada na kona tak mu vypadne mec z posvy na zem. A to s nim v helmovej rokline poseka riadnu kopu uruk-hai.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

chyba

axXis napísal:POzrite si LOTRa dvojku, cast ked sa Paragon, Krimli a Legoland stretavaju s rohanskou jazdou. Vo chvili ked sa rozlucia a Eomer(dufam, ze sa tak vola) nasada na kona tak mu vypadne mec z posvy na zem. A to s nim v helmovej rokline poseka riadnu kopu uruk-hai.
no co, je to parič :D...do takych by som si radsej nezacinal :D
skoro kazdy americky film je jedna VELKA CHYBA
kubodinho
Professional
Professional

Re: chyba

ProfionQQ napísal:no co, je to parič :D...do takych by som si radsej nezacinal :D
skoro kazdy americky film je jedna VELKA CHYBA
hej to je fakt , ale aj tak zarobia tie filmy nekrestanske prachy :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:hej to je fakt , ale aj tak zarobia tie filmy nekrestanske prachy :)
hh to je tiez pravda...ale preco len tie americke?? aj nemecke filmy aj francuzske su dobre...a aj niektore ceske....a tie tolko penazi nikdy nezarobia...

sry za OT
kubodinho
Professional
Professional

ProfionQQ napísal:hh to je tiez pravda...ale preco len tie americke?? aj nemecke filmy aj francuzske su dobre...a aj niektore ceske....a tie tolko penazi nikdy nezarobia...

sry za OT
lebo nemaju taky velky rozpocet a nehraju tam herci ako brad pitt , angelina jolie a pod. inak francuzske filmi su super
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Reign over me: pasaz ked sa hlavny hrdina chce nechat zabit policiou, tak policia vyjde vonku, mieri nanho pistolou (nachadzame sa v new yorku) a zvrieskne L.A. PD, drop your weapon!
HellRoB
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HellRoB »

Šu-Do napísal:a mozete sa bavit asi do smrti...
http://www.kfilmu.net/chyby.php

napr. toto z transformerov..je to pravda.. teraz som kukal
Ale vsak Bumblebe ich asi zavrel ne :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

HellRoB napísal:Ale vsak Bumblebe ich asi zavrel ne :P
jj.. v priebehu zlomku sekundy... :D
qwerty-xyz

Re:

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:!: :!: :!: :!: :!: vo filme mechanik !!!! jezisi kriste, striela sa z mojej oblubenej zbrane barett M82A1 a vyleti zo zbrane SLEPA nabojnica,.... to je uz ake trapne? a ukazu ze normalne z nej strelil jooooooj, nemam take rad.
rados915
Guru
Guru

Re: Chyby vo filmoch

Príspevok od používateľa rados915 »

Ty si trápny, že obnovuješ 4(!) roky starú tému...A ešte s príspevkom, ktorý má nulovú výpovednú hodnotu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

rados915 - nie je trápny, to je qwerty, on zadefinoval nový pojem existencie, svojím životom :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

čo je na tom že si všimol "chybu" vo filme a na miesto toho
aby založil tému použil vyhľadávanie? Za toto ho chválim.
Nuž ale tá chyba? Tak to je už očividne moc aj na neho. ^^
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Neuveritelna chyba, nechapem ako ten film mohli pustit do kin a este za to aj pytat vstupne!
Napísať odpoveď