Aky sa vam stal najvacsi trapas?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

vcera sa mi stala jaka haluz .. (neviem do kt. temy to mam hodit, ale tato tomu vyhovuje najviac)

mal som sa v meste stretnut s jednou babou(z booomu), dala mi cislo, neulozil som si ho pod meno. uz bola dobra nalada, padlo uz nejake to pivo a cislo som si ulozil (lebo som jej isiel napisat, ze kedy akde sa mozme stretnut a aby sa mi tak lepsie posielali SMS). ona odpisala, ze sa jej nechce ist do mesta, ale aby sme isli niekam sami dvaja, alebo ku mne(so smajlom ;) ). hned som sa toho chytil a vyzvedam kde teda je, ze prijdem. vysvitlo, ze je s kamoskami pri drazdiaku. este preslo zopar SMS a dostali sme sa k tomu, ze su uz len dve, a maju chut si ist "zašpásovať", ale aby som sa poponahlal, ved nebudu cakat. ja uz vo velmi dobrej nalade som si predstavil aky super vecer to bude 8) kedze mi vsetko dlho trva a bol som k tomu aj s kamosmi, ktorych som nechcel nechat v meste bezomna(bol som tam aj s byvalou a prislo mi to blbe), som si povedal-"vsak chvilu vydrzia", mal som zavolat , ked budem v Petrzalke.... z chvile sa stali 3 hodiny a ked som o 1rano dosiel k mojmu domu, jej volam co-kde-ako-kedy. nedvihala a zrusila ma. vykaslal som sa na to a isiel som spat.
rano som sa zobudil a o hodinu mi ona vola. dvihol som a ozval sa tam nejaky divny hlas a hned na mna spustil bratranec, ze co som taky nazhaveny na (napr.)Kristinu?? hlavou mi presli vsetky moznosti ako to je mozne(mal falosny profil?je kamos tej Kristiny? atd..). hned ma to schladilo, ze babena je vymyslena. po rozhovore som premyslal, jak je to vlastne mozne a potom mi to doslo. pomylil som si cislo z tel. zoznamu a priradil som ho pod iny kontakt.. tej babe som vobec nenapisal, predtym mi volal bratranec zo sluzobneho mobilu a cele som to poplietol...jeho cislo som si ulozil ako tu babenu a chopil sa sance spravit si zo mna srandu. hned na to mu volam a vysvetlil som mu, co sa vlastne stalo. celkom komicka situacia, ale aspon viem, ze ta baba je skutocna :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ETieNne napísal:Mek mne sa to stáva asi každý deň a keby len pri vystupovaní. Trapas je keď na Teba ľudia celú cestu čumia lebo sa musíš skláňať lebo v niektorých prostriedkoch MHD Ti je aj strop nízky. :P
Ja tak isto: (Mam 186cm) a idem v blave v elektricke a som sedel uplne vpredu. V eline este bola nejaka zakladna skola (asi osmaci) a ja idem vystupit tymi dverami uplne vpredu. Prvy schod dobre a ten druhy iba supa do cela. Spadol som na zem a vsecky decka v elektricke sa zacali rehotat :D
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

stalo sa to v skole...

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

stalo sa to v skole....teraz idem do 4 na strednej a stalo sa to minuly rok...no urobili sme taky mensi priestupok mali sme v skole flasu vinka a vypili sme ju /ani ne celu/ Bolo za to velke haloo lebo kazdy ze: obchodna akademia, slusna skola a studenti tam pijuu...ale nevadi...
do triedy mal priist riaditel...a triedna nam hovori ze ked dojde tak sa mame pekne postavit...riaditel zaklopal na dvere a vosel..my sme sa postavili a jeden moj sikovny spoluziak podstrcil dalsiemu pod zadok pripinacku :D /ten si to samozrejme nevsimol/ a riaditel hovoriii : dakujem sadnite si....spoluziak si sadol...asi sekundu sedel...potom taky vyraz tvare :D vystrelil zo stolicky drzal si rit a hovoriii: je*em ja pi*u kristovu, kto mi dal pod rit pripinacku????.....riaditel otvorene oci, usta....a cela trieda do uje*u..

btw : za alkohol to boli 2 zo spravania a ten spoluziak mal poznamku :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no asi najvacsi trapas sa mi stral tesne pred koncom skolskeho roku .... ludia odovzdavali knihy ,profesorka to tam spisovala a nasa partia asi tak 5 sme hrali karty jeden zacal podvadzat tak sme tam po sebe kricali a robili bordel ,ucitelka tam zacala hucat ze nech sme ticho a sme zjapali este viac ona tiez no ja som sa neovladol a som jej povedal ze zavri usta :oops:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Hovniak napísal:no asi najvacsi trapas sa mi stral tesne pred koncom skolskeho roku .... ludia odovzdavali knihy ,profesorka to tam spisovala a nasa partia asi tak 5 sme hrali karty jeden zacal podvadzat tak sme tam po sebe kricali a robili bordel ,ucitelka tam zacala hucat ze nech sme ticho a sme zjapali este viac ona tiez no ja som sa neovladol a som jej povedal ze zavri usta :oops:
to je normalka myslim :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

OT

matko888 napísal:to je normalka myslim :)
mas pravdu ale normalka iba na strednej :D sorry OT
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dnes sa mi stal, ale len taký menší. Píšem kamoške na iqc srdcervúci výlev o tom, aký chalani sa mi páčia a keď už skončím svoje litánie tak mi príde správa: "cau tu je lindin brat, linda sa vrati cca za 0,5 h je so psom vonku. len vyuzivam jej icq na chvilu tak neplitvaj myslienkami a pockaj kym sa vrati". Takže tak, sa mi zase raz zadarilo :oops:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

bolek napísal:...
Ale ma inteligentneho brachu ... velmi pekne to povedal ziadne hnusne odpinkavacky a vysmechy :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hej bol slusny az ked si bolek vyliala srdce :D slusak by ju stopol hned
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Ale ma inteligentneho brachu ... velmi pekne to povedal ziadne hnusne odpinkavacky a vysmechy :wink:
Ale jej bráchovi je vraj teraz všetko jedno, je vraj EMO a hrá sa na coolera, takže chápme problémy 15+ :wink:. Síce tie moje výlevy tiež spadali do tejto kategórie, takže radšej pomlčím :oops:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Dnes som si v autobuse pacol hlavu o tyč na držanie :lol:
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: stalo sa to v skole...

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ProfionQQ napísal:........si....spoluziak si sadol...asi sekundu sedel...potom taky vyraz tvare :D vystrelil zo stolicky drzal si rit a hovoriii: je*em ja pi*u kristovu, kto mi dal pod rit pripinacku????.....riaditel otvorene oci, usta....a cela trieda do uje*u..

btw : za alkohol to boli 2 zo spravania a ten spoluziak mal poznamku :D
ten ktory si na nu sadol alebo ten ktory mu ju tam dal? :lol: :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Dnes som si v autobuse pacol hlavu o tyč na držanie :lol:
To sa aj mne stáva a nikdy neviem, že ako sa zatváriť, keď tí ľudia sa tak divne pozerajú, ako keby sa neviem čo stalo. Takže to už poväčšine ignorujem a idem ďalej.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: stalo sa to v skole...

Theking napísal:ten ktory si na nu sadol alebo ten ktory mu ju tam dal? :lol: :lol:
riaditel sa chvilu tvaril velmi vazne a potom sa zacal smiat aj on...smiali sme sa vsetci na komplet...no ale poznamka bola :?
kubodinho
Professional
Professional

Re: OT

Príspevok od používateľa kubodinho »

ProfionQQ napísal:mas pravdu ale normalka iba na strednej :D sorry OT
aj na zakladke , to ti vravim
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Miro BOREC

ked uz sa tu hovoriii o tej skole a trapasoch...tak poviem jednu taku prihodu...bola to neskutocna haluz ale ved uvidite

stalo sa to na ZS /radsej nepovem na akej :D/ boli sme asi v 6 rocniku...spoluziak bol prechladnuty ale bol v skole a kazdu prestavku chodil na wc /cikat/ ale teraz to na neho prislo cez hodinu...a ucitelka ho nechcela pustit..a pyta sa ho ze ci ma nejake zdravotne problemy a on ze ano ze je nachladnuty...tak ho pustila...chlapec bezal na wc ale chudak nestihol to...pocikal sa...a on sikovny isel tak domov cez mesto ...on sa akoze pocas vyucovania isel prezliect...dosel do skoly mal oblecene druhe nohavice...nikto nevedel co sa stalo iba ja lebo mi to potom povedal....a kazdy sa ho pytal ze preco ma druhe nohavice...on kazdemu hovoril ze mu bola zima tak sa isel domov prezlect...ja som sa tak smial:D

vtedy mi povedal aby som to nikomu nepovedal....no nejaky ten cas presiel a ja som to napisal sem na forum :D

Miro prepac :D
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

Digital napísal:Dnes som si v autobuse pacol hlavu o tyč na držanie :lol:
to je nic,:( lenze ja ked idem v autobuse ,tak sa nemozem postavit do ulicky :D lebo si ebem hlavu o strop autobusu xD
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ivoralik napísal:to je nic,:( lenze ja ked idem v autobuse ,tak sa nemozem postavit do ulicky :D lebo si ebem hlavu o strop autobusu xD
wau , kolko meráš ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Jeden z tých novších :)

Sedíme v starom známom podniku , zrazu sa z kamarátovej riti ozval nie hlučný , ale zákerný hnijan hnojový
Na našu smolu k nám prišla čašníčka , že čo vlastne chceme objednať
Zatvárila sa viac menej kyslo , čo sa jej vlastne ani nečudujem pretože kamarát má povesť atómového váječného hnojiva

Zarazilo ná , že už o minútu sa vracia späť , ale namiesto pív nesie osviežovač ľuftu s vetou " Nabudúce sa ventilujte vonku "
uf kur*a potopila nás všetkých ...

No mali by ste chuť ísť potom platiť ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hahah, tak toto je vazne moc. :hehe: Neviem, ci by som do toho podniku este prisiel. :) Minimalne nie v case, ked ona tam pracuje. :)
Napísať odpoveď