mal som sa v meste stretnut s jednou babou(z booomu), dala mi cislo, neulozil som si ho pod meno. uz bola dobra nalada, padlo uz nejake to pivo a cislo som si ulozil (lebo som jej isiel napisat, ze kedy akde sa mozme stretnut a aby sa mi tak lepsie posielali SMS). ona odpisala, ze sa jej nechce ist do mesta, ale aby sme isli niekam sami dvaja, alebo ku mne(so smajlom
rano som sa zobudil a o hodinu mi ona vola. dvihol som a ozval sa tam nejaky divny hlas a hned na mna spustil bratranec, ze co som taky nazhaveny na (napr.)Kristinu?? hlavou mi presli vsetky moznosti ako to je mozne(mal falosny profil?je kamos tej Kristiny? atd..). hned ma to schladilo, ze babena je vymyslena. po rozhovore som premyslal, jak je to vlastne mozne a potom mi to doslo. pomylil som si cislo z tel. zoznamu a priradil som ho pod iny kontakt.. tej babe som vobec nenapisal, predtym mi volal bratranec zo sluzobneho mobilu a cele som to poplietol...jeho cislo som si ulozil ako tu babenu a chopil sa sance spravit si zo mna srandu. hned na to mu volam a vysvetlil som mu, co sa vlastne stalo. celkom komicka situacia, ale aspon viem, ze ta baba je skutocna