F.A. Premier league

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

slavo120 napísal:Podla mna sa este vytiahne Manchester United .... uvod sezony im teraz nevysiel ale videl som vsetky 3 zapasy a v kazdom z nich hrali skvele ... bohuzial stastie sa od nich odklonilo , no i tak maju skvele mlade muzstvo vela talentovanych hracov i vela starsich ostrielancov .... a myslim ze vysledky sa musia dostavit a hadam uz teraz v nedelu vyhraju
mas pravdu hrali pekne , aj dobre , len ten gol chybal . ale uz dali proti pompey gol . a prehra zo city bola smolna , lebo united tlacil cely cas , ale s jednej akcie dali city gol. nevadi stava sa . manchester to aj tak da
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

matko888 napísal:mas pravdu hrali pekne , aj dobre , len ten gol chybal . ale uz dali proti pompey gol . a prehra zo city bola smolna , lebo united tlacil cely cas , ale s jednej akcie dali city gol. nevadi stava sa . manchester to aj tak da
Je pravda, že hrali pekný futbal /videl som dva zápasy/. Manchester ma veľa skvelých hráčov na každom poste čo im umožnuje hráť oku lahodiací futbal. :) :D , žiaľ futbal sa hra na goly a tak mužstva slabšie oproti Manchesteru vystrelia raz na bránu a dajú gol a Manchester vypali aj desať ran a gol nedajú.

btw. možno by pomohlo, keby strieľali s takých 20 metrov na bránu, pretože sa snažia zakončovať často do prázdnej brány :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Myslim ze United to este potiahnu je len uvod ligy budu mat niejaku snuru len sa musia rozstrielat a hned to bude super ... a terez ked nemoze hrat Rooney a Ronaldo sa ukazuje ze MANUTD neni len R+R lebo i bez nich hrali proti City genialne na jeden dotyk no proste krasa pozerat sa ... a radsej sa budem cely zivot pozerat na krasny futbal ako na tej stroj na vytazsva Chelsea :respect:
Red Devils forever :twisted:

//edit ... niejaky odvazlivec mi dal K- ze vraj Chelsea hra krajsi futbal ako MANU :lol: no nemozem nabuduce sa podpis ze ti dam K+ za dobry vtip :D
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

jasne ze Man Utd neni len R+R a este teraz ked kupili dost kvalitnych hracov mozno bude trvat dlhsie kym sa adaptuju do premier league(Hargraves,Tevez) ale nechapem preco do utoku nedaju Andersona no daco som cital takze teraz sa uz asi ukaze ale aj tak manU je super a titul obhaja tazke je titul vybojovat a tazsie je ho obhajit ale manU sa to podari a este ked sa vrati Ronaldo a Rooney

GO GO GO UNITED
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

IZZi-BA napísal:nechapem preco do utoku nedaju Andersona
neviem ci nemal niejake male zranenie este .... ale uz by mal hrat i on myslim :)

//edit ... inac este ma napadlo do sportu moc nechodim som tu mozno treti krat a uz som tu 2krat dostal K- :D :D asi sa budej tejto teme vyhybat :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ak chce Man utd titul obhajit tak nesmu zavaht so slabsimi muzstvami a mali by minimalne doma porazit tymi ako Chelsea Liverpool a Arsenal. sezona je este dlha ale obavam sa ze sa im tieto zavahania na konci sezony vypomstia, podobne ako Chelsea ked mala dost slabu zimnu cast sezony. Pre man utd nahrava to ze jarnu cast vedia zvladat lepsie ako jesennu takze uvidime.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Treba hlavne zachytit zaciatok sezony a manchestru sa to nepodarilo musia sa spametat lebo take muzstva maju take hviezdy ako ronny,ronaldo,tevez,ferdinand mali by iba vyhravat.A dufam ze sa Menchester zdvihne lebo mu strasne fandim zo vsetkych muzstiev na svete a somo este aj MFK Kosice :lol:
kali520
Darca
Darca

Zato ze su tam hviezdy tak to neznamena ze musia vyhravat.
Inac Arsenal porazil Man city, a konecne ty blbeckovia dostali gol, sa neda kukat na ten Erikssonv nechutny futbal.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja viem ze nemusia vyhravat ved real madrid je tim prikladom ale aj tak je to hanba pre to muzstvo
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Tak nakoniec United vyhrali. Sice len tak tak, ale vyhrali. Kohuti mali smolu jak sa patri. brvno,nie jedna 100% sanca Berbatova.....
J.O.S.E
King
King

správa

Sajmon napísal:Tak nakoniec United vyhrali. Sice len tak tak, ale vyhrali. Kohuti mali smolu jak sa patri. brvno,nie jedna 100% sanca Berbatova.....
ak by Berbatov v tej šanci nemal smolu resp. ak by Rio Ferdinand neodkopol tu loptu tak zápas sa uplne inak vyvíja. :) Škoda Tottenham hral lepšie a mal aj väčšie šance a zaslužil si aspon bod. údajne Martin Joll skončil na lavičke Tottenhamu ked prehrali, dúfam že nie :wink:

btw. ale Nani dal parádny gol ako sa patri
kali520
Darca
Darca

Sice som nevidel ten zapas United ale zevraj neboli lepsi a Tottenham im bol viac ako vyrovnany super. Myslim ze Man utd nie su tym co boli minulu sezonu a budu muset znovu nejak zapracovat, vysledok 1:0 neni zase bohvie co, osobne som cakal aspon tie tri kusi.
J.O.S.E
King
King

kali520 napísal:Sice som nevidel ten zapas United ale zevraj neboli lepsi a Tottenham im bol viac ako vyrovnany super. Myslim ze Man utd nie su tym co boli minulu sezonu a budu muset znovu nejak zapracovat, vysledok 1:0 neni zase bohvie co, osobne som cakal aspon tie tri kusi.
tak to brať nemôžeš,že výsledok 1:0 pre Manchester United je málo, pretože to bol výborný zápas, v ktorom sa striedali šance na jednej a následne z protiútokov na strane druhej a zase netreba zabúdať na kvality Tottenhamu, ktorý ma veľké ambície ale žiaľ ako Manchester ma opäť zlý štart do sezony :? :wink:
Hráči ako Keane, Bale, Hudlestone, Defoe a iní majú tiež svoju kvalitu :)

btw. dúfam, že Tottenham sa vo výsledkoch polepší
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:tak to brať nemôžeš,že výsledok 1:0 pre Manchester United je málo, pretože to bol výborný zápas, v ktorom sa striedali šance na jednej a následne z protiútokov na strane druhej a zase netreba zabúdať na kvality Tottenhamu, ktorý ma veľké ambície ale žiaľ ako Manchester ma opäť zlý štart do sezony :? :wink:
Hráči ako Keane, Bale, Hudlestone, Defoe a iní majú tiež svoju kvalitu :)

btw. dúfam, že Tottenham sa vo výsledkoch polepší
aj v 98mom mali strasny vstup do sezony a nakoniec vyhrali ligu , pohar a ligu majstrov , tak nehovorte nic dobretu ked je len zaciatok , ked bude liga v tristvrtine , tak potom sa moze nieco hovorit ako hrali
J.O.S.E
King
King

správa

matko888 napísal:aj v 98mom mali strasny vstup do sezony a nakoniec vyhrali ligu , pohar a ligu majstrov , tak nehovorte nic dobretu ked je len zaciatok , ked bude liga v tristvrtine , tak potom sa moze nieco hovorit ako hrali
súhlasím s tým, že až po niekoľkých zápasoch sa da hovoriť o forme mužstva a nie po nejakých dvoch troch zápasoch

ale ked nebude jednak Manchester a Tottenham zbierať body tak tie body budú zbierať iné mužstva ako Chelsea či Liverpool a Manchester bude môcť na titul zabudnúť a Tottenham na LM

btw. výkony podávajú solidne, v prípade Tottenhamu nie su rovnaké ako počet bodov, ktorý majú :?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

podla mna sa menchester unidet zdvihne lebo ferguson je vynikajuci trener a urcite riesil aj horsiu situaciu a je len zaciatok ligy takze kludne este aj hoci kto moze zakopnut
kubodinho
Professional
Professional

Peky05 napísal:podla mna sa menchester unidet zdvihne lebo ferguson je vynikajuci trener a urcite riesil aj horsiu situaciu a je len zaciatok ligy takze kludne este aj hoci kto moze zakopnut
jj si videl ten posledny zapas? pred zapasom bol ferguson vysmiaty jak leco este aj s maskotom sa pozdravil , neroby s toho vedu ze nevysli prve zapasi , ale hraju pekne a dobre , a goli pridu od zapasu k zapasu ich bude viac a viac , vcera jeden nabuduce uz mozno 3 uvidite
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

podla mna si to tento rok rozdaju Chelsea a Liverpool, a man. u. nevylucujem zeby ziskali titul, ale tento rok si myslim ze ho neziskaju, nesudim to podla zaciatku, vsak aj chelsey nezacala najlepsie a skoncila druha, a arsenal 4., a dalej by som si uz dovolil tipnut iba, tottenham, man. city, everton,, ti budu bojovat o5.- 7. miesto
kubodinho
Professional
Professional

master23 napísal:podla mna si to tento rok rozdaju Chelsea a Liverpool, a man. u. nevylucujem zeby ziskali titul, ale tento rok si myslim ze ho neziskaju, nesudim to podla zaciatku, vsak aj chelsey nezacala najlepsie a skoncila druha, a arsenal 4., a dalej by som si uz dovolil tipnut iba, tottenham, man. city, everton,, ti budu bojovat o5.- 7. miesto
podla mna tam bude aj jeden z novacikou , najskor birmingham alebo sunderland podla mna . ako minuly rok reading skoncil hore
J.O.S.E
King
King

správa

matko888 napísal:podla mna tam bude aj jeden z novacikou , najskor birmingham alebo sunderland podla mna . ako minuly rok reading skoncil hore
hej, toto sa môže kľudne stať pomaly všade v Europe sa nejaký nováčik v lige chytí a skonči v popredných miestach tabuľky :D

v tej anglickej by som to prial najmä už spomínanemu Sunderlandu, ktorý na mna pôsobi sympatický už iba vdaka tomu, že ich trénuje Roy Keane bývalý hrač Manchesteru United :wink:
Napísať odpoveď