mas pravdu hrali pekne , aj dobre , len ten gol chybal . ale uz dali proti pompey gol . a prehra zo city bola smolna , lebo united tlacil cely cas , ale s jednej akcie dali city gol. nevadi stava sa . manchester to aj tak daslavo120 napísal:Podla mna sa este vytiahne Manchester United .... uvod sezony im teraz nevysiel ale videl som vsetky 3 zapasy a v kazdom z nich hrali skvele ... bohuzial stastie sa od nich odklonilo , no i tak maju skvele mlade muzstvo vela talentovanych hracov i vela starsich ostrielancov .... a myslim ze vysledky sa musia dostavit a hadam uz teraz v nedelu vyhraju
F.A. Premier league
Je pravda, že hrali pekný futbal /videl som dva zápasy/. Manchester ma veľa skvelých hráčov na každom poste čo im umožnuje hráť oku lahodiací futbal.matko888 napísal:mas pravdu hrali pekne , aj dobre , len ten gol chybal . ale uz dali proti pompey gol . a prehra zo city bola smolna , lebo united tlacil cely cas , ale s jednej akcie dali city gol. nevadi stava sa . manchester to aj tak da
btw. možno by pomohlo, keby strieľali s takých 20 metrov na bránu, pretože sa snažia zakončovať často do prázdnej brány
Myslim ze United to este potiahnu je len uvod ligy budu mat niejaku snuru len sa musia rozstrielat a hned to bude super ... a terez ked nemoze hrat Rooney a Ronaldo sa ukazuje ze MANUTD neni len R+R lebo i bez nich hrali proti City genialne na jeden dotyk no proste krasa pozerat sa ... a radsej sa budem cely zivot pozerat na krasny futbal ako na tej stroj na vytazsva Chelsea
Red Devils forever
//edit ... niejaky odvazlivec mi dal K- ze vraj Chelsea hra krajsi futbal ako MANU
no nemozem nabuduce sa podpis ze ti dam K+ za dobry vtip 
Red Devils forever
//edit ... niejaky odvazlivec mi dal K- ze vraj Chelsea hra krajsi futbal ako MANU
jasne ze Man Utd neni len R+R a este teraz ked kupili dost kvalitnych hracov mozno bude trvat dlhsie kym sa adaptuju do premier league(Hargraves,Tevez) ale nechapem preco do utoku nedaju Andersona no daco som cital takze teraz sa uz asi ukaze ale aj tak manU je super a titul obhaja tazke je titul vybojovat a tazsie je ho obhajit ale manU sa to podari a este ked sa vrati Ronaldo a Rooney
GO GO GO UNITED
GO GO GO UNITED
No ak chce Man utd titul obhajit tak nesmu zavaht so slabsimi muzstvami a mali by minimalne doma porazit tymi ako Chelsea Liverpool a Arsenal. sezona je este dlha ale obavam sa ze sa im tieto zavahania na konci sezony vypomstia, podobne ako Chelsea ked mala dost slabu zimnu cast sezony. Pre man utd nahrava to ze jarnu cast vedia zvladat lepsie ako jesennu takze uvidime.
správa
ak by Berbatov v tej šanci nemal smolu resp. ak by Rio Ferdinand neodkopol tu loptu tak zápas sa uplne inak vyvíja.Sajmon napísal:Tak nakoniec United vyhrali. Sice len tak tak, ale vyhrali. Kohuti mali smolu jak sa patri. brvno,nie jedna 100% sanca Berbatova.....
btw. ale Nani dal parádny gol ako sa patri
tak to brať nemôžeš,že výsledok 1:0 pre Manchester United je málo, pretože to bol výborný zápas, v ktorom sa striedali šance na jednej a následne z protiútokov na strane druhej a zase netreba zabúdať na kvality Tottenhamu, ktorý ma veľké ambície ale žiaľ ako Manchester ma opäť zlý štart do sezonykali520 napísal:Sice som nevidel ten zapas United ale zevraj neboli lepsi a Tottenham im bol viac ako vyrovnany super. Myslim ze Man utd nie su tym co boli minulu sezonu a budu muset znovu nejak zapracovat, vysledok 1:0 neni zase bohvie co, osobne som cakal aspon tie tri kusi.
Hráči ako Keane, Bale, Hudlestone, Defoe a iní majú tiež svoju kvalitu
btw. dúfam, že Tottenham sa vo výsledkoch polepší
aj v 98mom mali strasny vstup do sezony a nakoniec vyhrali ligu , pohar a ligu majstrov , tak nehovorte nic dobretu ked je len zaciatok , ked bude liga v tristvrtine , tak potom sa moze nieco hovorit ako hraliJ.O.S.E napísal:tak to brať nemôžeš,že výsledok 1:0 pre Manchester United je málo, pretože to bol výborný zápas, v ktorom sa striedali šance na jednej a následne z protiútokov na strane druhej a zase netreba zabúdať na kvality Tottenhamu, ktorý ma veľké ambície ale žiaľ ako Manchester ma opäť zlý štart do sezony![]()
![]()
Hráči ako Keane, Bale, Hudlestone, Defoe a iní majú tiež svoju kvalitu![]()
btw. dúfam, že Tottenham sa vo výsledkoch polepší
správa
súhlasím s tým, že až po niekoľkých zápasoch sa da hovoriť o forme mužstva a nie po nejakých dvoch troch zápasochmatko888 napísal:aj v 98mom mali strasny vstup do sezony a nakoniec vyhrali ligu , pohar a ligu majstrov , tak nehovorte nic dobretu ked je len zaciatok , ked bude liga v tristvrtine , tak potom sa moze nieco hovorit ako hrali
ale ked nebude jednak Manchester a Tottenham zbierať body tak tie body budú zbierať iné mužstva ako Chelsea či Liverpool a Manchester bude môcť na titul zabudnúť a Tottenham na LM
btw. výkony podávajú solidne, v prípade Tottenhamu nie su rovnaké ako počet bodov, ktorý majú
jj si videl ten posledny zapas? pred zapasom bol ferguson vysmiaty jak leco este aj s maskotom sa pozdravil , neroby s toho vedu ze nevysli prve zapasi , ale hraju pekne a dobre , a goli pridu od zapasu k zapasu ich bude viac a viac , vcera jeden nabuduce uz mozno 3 uviditePeky05 napísal:podla mna sa menchester unidet zdvihne lebo ferguson je vynikajuci trener a urcite riesil aj horsiu situaciu a je len zaciatok ligy takze kludne este aj hoci kto moze zakopnut
-
master23
Light Professional
podla mna si to tento rok rozdaju Chelsea a Liverpool, a man. u. nevylucujem zeby ziskali titul, ale tento rok si myslim ze ho neziskaju, nesudim to podla zaciatku, vsak aj chelsey nezacala najlepsie a skoncila druha, a arsenal 4., a dalej by som si uz dovolil tipnut iba, tottenham, man. city, everton,, ti budu bojovat o5.- 7. miesto
podla mna tam bude aj jeden z novacikou , najskor birmingham alebo sunderland podla mna . ako minuly rok reading skoncil horemaster23 napísal:podla mna si to tento rok rozdaju Chelsea a Liverpool, a man. u. nevylucujem zeby ziskali titul, ale tento rok si myslim ze ho neziskaju, nesudim to podla zaciatku, vsak aj chelsey nezacala najlepsie a skoncila druha, a arsenal 4., a dalej by som si uz dovolil tipnut iba, tottenham, man. city, everton,, ti budu bojovat o5.- 7. miesto
správa
hej, toto sa môže kľudne stať pomaly všade v Europe sa nejaký nováčik v lige chytí a skonči v popredných miestach tabuľkymatko888 napísal:podla mna tam bude aj jeden z novacikou , najskor birmingham alebo sunderland podla mna . ako minuly rok reading skoncil hore
v tej anglickej by som to prial najmä už spomínanemu Sunderlandu, ktorý na mna pôsobi sympatický už iba vdaka tomu, že ich trénuje Roy Keane bývalý hrač Manchesteru United