Nokia 6300 a miniUSB
-
wolfbb2000
Medium Expert
Nokia 6300 a miniUSB
Zdravicko, idem si kupit tento fonik mam takuto dilemu. Nie je k nemu samozrejme USB kabel, ale pouzival by som fotakovy, ktory mam doma. Niekde som sa docital, ze rozhranie miniUSB nemusi by kompatibilne pre niektore typy fotakov a mobilov - vraj su 2 druhy.
Moj fotak - Pentax Optio S50.
Nerad by som im v T-mobile cely miniUSB oj***l o hlavu, s tym ze to nepasuje a kupoval dalsi kabel...
Co si o tom myslite?
Mate niekto s tymto nejaku skusenost?
Dakujem za nazory.
Nerad by som im v T-mobile cely miniUSB oj***l o hlavu, s tym ze to nepasuje a kupoval dalsi kabel...
Co si o tom myslite?
Dakujem za nazory.
-
wolfbb2000
Medium Expert
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia 6300 a miniUSB
niektore funguju, niektore nie. Je to risk. Ja viem, mali by vsetky ale neficia. 6300vku ma bratranec a moj otec, u mojho otca to neslo napriklad s miniUSB kablom od fotaku, u bratranca ano. Takze si vyberwolfbb2000 napísal:Zdravicko, idem si kupit tento fonik mam takuto dilemu. Nie je k nemu samozrejme USB kabel, ale pouzival by som fotakovy, ktory mam doma. Niekde som sa docital, ze rozhranie miniUSB nemusi by kompatibilne pre niektore typy fotakov a mobilov - vraj su 2 druhy.
Co si o tom myslite?
Dakujem za nazory.
Napisalo to v zltej tabulke [tej bubline] ze this USB cable is incompatibile with nokia 6300 please purchase original bla bla alebo nieco take.
-
wolfbb2000
Medium Expert
-
Weblink
Light Star
LoL vy ste blazni ked si kupujete N6300
ten telefon je dizajnovo / funkciamy pekny, ale je mooooc problemovy (pouchovy) najcastejsie odchadza mikrofon ale nie ako hardware ale softwareovou chybou, casom sa rozladi, ma vysoky odber - nova bateria v novom telefone vydrzi cca maX 3 dni pri standatnom pouzivani telefonu ... ten telefon nokia vyrobila narychlo aby mala zisky proste jednim slovom je to nepodarok ... este by som ten telefon nekupoval radcej by som pockal nan ked vyde z novou hardwareovou verziou 
-
wolfbb2000
Medium Expert
Pozri, zaruka nan je, ked sa nieco po***e tak to pojdem relkamovat ako hociktory iny produkt. Ty mozes vraviet takto ini zas hovoria inak...
jedna babka hovorila...
co sa tyka baterie, s tou malou vydrzou som pocital, takze to neriesim...
a to cakanie na nieco novsie, to mas ako s pocitacmi... uz o chvilu vyjde nieco kvalitnejsie a lacnejsie, takze ked raz nieco potrebujes bud si to vyberies z momentalnej ponuky alebo mozes cakat do nekonecna...
to jackb: je to 2,5mm
jedna babka hovorila...
a to cakanie na nieco novsie, to mas ako s pocitacmi... uz o chvilu vyjde nieco kvalitnejsie a lacnejsie, takze ked raz nieco potrebujes bud si to vyberies z momentalnej ponuky alebo mozes cakat do nekonecna...
-
Weblink
Light Star
Ako mne to je uplne jedno to je len moj postreh ohladom tohto modelu telefonu ...wolfbb2000 napísal:Pozri, zaruka nan je, ked sa nieco po***e tak to pojdem relkamovat ako hociktory iny produkt. Ty mozes vraviet takto ini zas hovoria inak...
jedna babka hovorila...
Iny hovoria inak, lebo nepracuju v autorizovanom servise... ver mi viem o com hovorim
-
wolfbb2000
Medium Expert
Podla mna su to neopodstatnene tvrdenia. N 6300 mam ja aj oco a obidvaja sme spokojni. Dobry dizajn, suprovy displej, obstojny reproduktor. Oco prekeca mesacne okolo 600 minut a toto tempo uz nevydrzalo vela telefonov. Nokia 6300 je zatim najspolahlivejsia. Co sa mna tyka, pouzivam skor multimedialne funkcie a az na kvalitu sluchatiek som spokojny. Co sa baterky tyka, mne vydrzi okolo 4-5 dni, a ocovi s nonstop zapnutym bluetooth asi 2 dni..Weblink napísal:LoL vy ste blazni ked si kupujete N6300ten telefon je dizajnovo / funkciamy pekny, ale je mooooc problemovy (pouchovy) najcastejsie odchadza mikrofon ale nie ako hardware ale softwareovou chybou, casom sa rozladi, ma vysoky odber - nova bateria v novom telefone vydrzi cca maX 3 dni pri standatnom pouzivani telefonu ... ten telefon nokia vyrobila narychlo aby mala zisky proste jednim slovom je to nepodarok ... este by som ten telefon nekupoval radcej by som pockal nan ked vyde z novou hardwareovou verziou
-
Vesper
Professional
To Weblink: Známemu mrzol od prvého dňa čo si ho kúpil a musel ho odniesť do servisu a aj v Orange mu uznali že je na hovno a samozrejme zobrali reklamaciu. Ohľadne tej baterky musím sa zasmiať. Mne pri takom bežnom používaní (volám, občas net, občas mp3) vydrží v pohode 4-5 dní čo je bez problémov. A keď robíš v servise tak by si mal vedieť že iný telefón iný problém a že nemusí vždy spoľahlivo fungovať úmera rovnaká značka/trieda : rovnaký (nejaký) problém
To jackb: Aj ty?
-
Vesper
Professional
Má hlasovú voľbu. Funguje to ako na ostatných Nokiach že si nahráš zvukový signál pre kontakt a potom keď ho chces vytočiť tak dlhšie podržíš tlačítko - (zboku telefónu je také +/- ) a povieš to ako si si ho nahral. IMHO je to dosť zbytočnosť pretože klasická rýchla voľba je v tomto oveľa praktickejšia. Toto by sa teoreticky malo hodiť v aute s handsfree ale aj tak mi to príde zdĺhavé..
to najskor budem musiet absolvovat birokraticku drezuru kym sa zatnu sypat eurkaVesper napísal:
inak, neviem,ale nikto koho poznam osobne sa nestazoval na teneto phone, takze...
Tusim ze na novych Nokiach to hlasovu volbu vytvori automaticky-dokonca si mozes nastavit v akom jazyku ti to bude citat. A dlho mozes podrzat aj prave vyberove tlacitko, nielen to minuskoVesper napísal:Má hlasovú voľbu. Funguje to ako na ostatných Nokiach že si nahráš zvukový signál pre kontakt a potom keď ho chces vytočiť tak dlhšie podržíš tlačítko - (zboku telefónu je také +/- ) a povieš to ako si si ho nahral. IMHO je to dosť zbytočnosť pretože klasická rýchla voľba je v tomto oveľa praktickejšia. Toto by sa teoreticky malo hodiť v aute s handsfree ale aj tak mi to príde zdĺhavé..
-
tom.tom11
Star
Mam problem od dnes mam tuto nokiu a mam uz dlhsie bluetooth od SMC a vsetko mi ide poslat ale ked si chcem otvorit zlozku pamatova karta tak napise ze neexistuje takze nemozem posielat vacsie subory dat si ich do mobylu a potom na kartu napoznate daky dobry bluetooth soft na PC-mobil?? dik
EDIT 16:32:Tak problem som vyriesil tym ze som premenoval pamaťova karta na Karta a co sa nestalo ono to islo
EDIT 16:32:Tak problem som vyriesil tym ze som premenoval pamaťova karta na Karta a co sa nestalo ono to islo
[quote=""J""]Tusim ze na novych Nokiach to hlasovu volbu vytvori automaticky-dokonca si mozes nastavit v akom jazyku ti to bude citat. A dlho mozes podrzat aj prave vyberove tlacitko, nielen to minusko[/quote]ja mam n73. vytvoris si novy kontakt napr. jozko, tak sa automaticky k nemu prideli hlasova volba, ktora rozoznava akykolvek hlas.