Nokia 6300 a miniUSB

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Nokia 6300 a miniUSB

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

Zdravicko, idem si kupit tento fonik mam takuto dilemu. Nie je k nemu samozrejme USB kabel, ale pouzival by som fotakovy, ktory mam doma. Niekde som sa docital, ze rozhranie miniUSB nemusi by kompatibilne pre niektore typy fotakov a mobilov - vraj su 2 druhy.
Moj fotak - Pentax Optio S50.
Nerad by som im v T-mobile cely miniUSB oj***l o hlavu, s tym ze to nepasuje a kupoval dalsi kabel...

Co si o tom myslite?

Mate niekto s tymto nejaku skusenost?

Dakujem za nazory.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Nechce zakladat novu temu o tomto telefone ale na buduci tyzden by som ho mal mat a chcem sa opytat ze v akom rozliseni sa daju prehravat videa a ci je obraz slusny kedze ma mobil rozlisenie 320x240bodov :) Dakujem
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

176 x 144 pixelov - dost bieda ale to prezijem...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia 6300 a miniUSB

Príspevok od používateľa uplink »

wolfbb2000 napísal:Zdravicko, idem si kupit tento fonik mam takuto dilemu. Nie je k nemu samozrejme USB kabel, ale pouzival by som fotakovy, ktory mam doma. Niekde som sa docital, ze rozhranie miniUSB nemusi by kompatibilne pre niektore typy fotakov a mobilov - vraj su 2 druhy.
Moj fotak - Pentax Optio S50.
Nerad by som im v T-mobile cely miniUSB oj***l o hlavu, s tym ze to nepasuje a kupoval dalsi kabel...

Co si o tom myslite?

Mate niekto s tymto nejaku skusenost?

Dakujem za nazory.
niektore funguju, niektore nie. Je to risk. Ja viem, mali by vsetky ale neficia. 6300vku ma bratranec a moj otec, u mojho otca to neslo napriklad s miniUSB kablom od fotaku, u bratranca ano. Takze si vyber ;)...je to risk, vzdy bude.

Napisalo to v zltej tabulke [tej bubline] ze this USB cable is incompatibile with nokia 6300 please purchase original bla bla alebo nieco take.
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

heh no bol som vcera kupit a ... samozrejme nepasuje :roll:

az taky nas***ty som nebol, lebo mi dali 2 litre zlavu plus nejake minuty zdarma takze to prezijem... a znamy mi kabel pozicia...

uz sa s tym pomaly babrem... ten displej to je jedna nadhera :oops:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked sme uz pri 6300vke: dostanem k nej redukciu 2,5 :arrow: 3,5 (alebo aky je standardny a n 6300 pouzivany jack)?
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Weblink »

LoL vy ste blazni ked si kupujete N6300 :lol: ten telefon je dizajnovo / funkciamy pekny, ale je mooooc problemovy (pouchovy) najcastejsie odchadza mikrofon ale nie ako hardware ale softwareovou chybou, casom sa rozladi, ma vysoky odber - nova bateria v novom telefone vydrzi cca maX 3 dni pri standatnom pouzivani telefonu ... ten telefon nokia vyrobila narychlo aby mala zisky proste jednim slovom je to nepodarok ... este by som ten telefon nekupoval radcej by som pockal nan ked vyde z novou hardwareovou verziou :idea:
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Pozri, zaruka nan je, ked sa nieco po***e tak to pojdem relkamovat ako hociktory iny produkt. Ty mozes vraviet takto ini zas hovoria inak...
jedna babka hovorila...
co sa tyka baterie, s tou malou vydrzou som pocital, takze to neriesim...
a to cakanie na nieco novsie, to mas ako s pocitacmi... uz o chvilu vyjde nieco kvalitnejsie a lacnejsie, takze ked raz nieco potrebujes bud si to vyberies z momentalnej ponuky alebo mozes cakat do nekonecna... :roll:

to jackb: je to 2,5mm
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Weblink »

wolfbb2000 napísal:Pozri, zaruka nan je, ked sa nieco po***e tak to pojdem relkamovat ako hociktory iny produkt. Ty mozes vraviet takto ini zas hovoria inak...
jedna babka hovorila...
co sa tyka baterie, s tou malou vydrzou som pocital, takze to neriesim...
a to cakanie na nieco novsie, to mas ako s pocitacmi... uz o chvilu vyjde nieco kvalitnejsie a lacnejsie, takze ked raz nieco potrebujes bud si to vyberies z momentalnej ponuky alebo mozes cakat do nekonecna... :roll:

to jackb: je to 2,5mm
Ako mne to je uplne jedno to je len moj postreh ohladom tohto modelu telefonu ...
Iny hovoria inak, lebo nepracuju v autorizovanom servise... ver mi viem o com hovorim :wink:
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

okej, tak ked bude problem, viem ze v servise mam znameho :D
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Weblink napísal:LoL vy ste blazni ked si kupujete N6300 :lol: ten telefon je dizajnovo / funkciamy pekny, ale je mooooc problemovy (pouchovy) najcastejsie odchadza mikrofon ale nie ako hardware ale softwareovou chybou, casom sa rozladi, ma vysoky odber - nova bateria v novom telefone vydrzi cca maX 3 dni pri standatnom pouzivani telefonu ... ten telefon nokia vyrobila narychlo aby mala zisky proste jednim slovom je to nepodarok ... este by som ten telefon nekupoval radcej by som pockal nan ked vyde z novou hardwareovou verziou :idea:
Podla mna su to neopodstatnene tvrdenia. N 6300 mam ja aj oco a obidvaja sme spokojni. Dobry dizajn, suprovy displej, obstojny reproduktor. Oco prekeca mesacne okolo 600 minut a toto tempo uz nevydrzalo vela telefonov. Nokia 6300 je zatim najspolahlivejsia. Co sa mna tyka, pouzivam skor multimedialne funkcie a az na kvalitu sluchatiek som spokojny. Co sa baterky tyka, mne vydrzi okolo 4-5 dni, a ocovi s nonstop zapnutym bluetooth asi 2 dni..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

To Weblink: Známemu mrzol od prvého dňa čo si ho kúpil a musel ho odniesť do servisu a aj v Orange mu uznali že je na hovno a samozrejme zobrali reklamaciu. Ohľadne tej baterky musím sa zasmiať. Mne pri takom bežnom používaní (volám, občas net, občas mp3) vydrží v pohode 4-5 dní čo je bez problémov. A keď robíš v servise tak by si mal vedieť že iný telefón iný problém a že nemusí vždy spoľahlivo fungovať úmera rovnaká značka/trieda : rovnaký (nejaký) problém

To jackb: Aj ty? :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Nechcem zakladat novu temu.tak sa vas pytam.Ma tento telefon hlasovu volbu??ak hej ako to vlastne funguje lebo6230i to ma a nevem ako to funguje:)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Má hlasovú voľbu. Funguje to ako na ostatných Nokiach že si nahráš zvukový signál pre kontakt a potom keď ho chces vytočiť tak dlhšie podržíš tlačítko - (zboku telefónu je také +/- ) a povieš to ako si si ho nahral. IMHO je to dosť zbytočnosť pretože klasická rýchla voľba je v tomto oveľa praktickejšia. Toto by sa teoreticky malo hodiť v aute s handsfree ale aj tak mi to príde zdĺhavé..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper napísal:
To jackb: Aj ty? :D
to najskor budem musiet absolvovat birokraticku drezuru kym sa zatnu sypat eurka :(
inak, neviem,ale nikto koho poznam osobne sa nestazoval na teneto phone, takze...
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Vesper napísal:Má hlasovú voľbu. Funguje to ako na ostatných Nokiach že si nahráš zvukový signál pre kontakt a potom keď ho chces vytočiť tak dlhšie podržíš tlačítko - (zboku telefónu je také +/- ) a povieš to ako si si ho nahral. IMHO je to dosť zbytočnosť pretože klasická rýchla voľba je v tomto oveľa praktickejšia. Toto by sa teoreticky malo hodiť v aute s handsfree ale aj tak mi to príde zdĺhavé..
Tusim ze na novych Nokiach to hlasovu volbu vytvori automaticky-dokonca si mozes nastavit v akom jazyku ti to bude citat. A dlho mozes podrzat aj prave vyberove tlacitko, nielen to minusko
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Mam problem od dnes mam tuto nokiu a mam uz dlhsie bluetooth od SMC a vsetko mi ide poslat ale ked si chcem otvorit zlozku pamatova karta tak napise ze neexistuje takze nemozem posielat vacsie subory dat si ich do mobylu a potom na kartu napoznate daky dobry bluetooth soft na PC-mobil?? dik

EDIT 16:32:Tak problem som vyriesil tym ze som premenoval pamaťova karta na Karta a co sa nestalo ono to islo 8)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

[quote=""J""]Tusim ze na novych Nokiach to hlasovu volbu vytvori automaticky-dokonca si mozes nastavit v akom jazyku ti to bude citat. A dlho mozes podrzat aj prave vyberove tlacitko, nielen to minusko[/quote]ja mam n73. vytvoris si novy kontakt napr. jozko, tak sa automaticky k nemu prideli hlasova volba, ktora rozoznava akykolvek hlas.
Napísať odpoveď