Problém s LCD Samsung 205 bw

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
redw
Light Expert
Light Expert

Problém s LCD Samsung 205 bw

Príspevok od používateľa redw »

Mám taky problem, ked spuštam pc tak v tedy, ako nabieha modrá obrazovka, tak proste niekedy nenabehne, zostane čierny obraz. Iba na monitore blika taký štvorček a v nom je sa strieda napis : analog-digital, ako by v tedy monitor stratil signal a snaží sa ho nájsť. Je to vlastne v tedy ako monitor prechádza z nízkeho rozlíšenia na rozlíšenie 1680*1050. Zvyčajne pomože vypnuť a zapnuť pc. Myslím si že chyba bude skor v grafickej karte, niekedy pomože aj vytiahnuť kábel z grafickej karty a zasunuť ho späť. Alebo by mohla byť chyba v kábli?? No to sa mi nezda, kedže s ním vôbec nehýbem. Neviem či sa s tým už niekto stretol. Hlavne to poteší, ked sa ponahlam a práve v tedy monitor nenabehne :evil:
Vdaka za rady.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vyskusaj monitor a aj graficku kartu na inom pocitaci, ale je podla mna chyba v grafickej karte...mne sa jednej starsej grafike stavalo ze po instalacii ovladacov vsetko islo len win jak nabehol do plneho rozlisenia monitor vypisal no signal a koniec....
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mne toto robil obcasne ale stacilo vypnut a zapnut monitor....kym bol novy tak to zopar tyzdnov sa stalo tak raz za 5-6 dni a uz po viac ako pol roku pouzivania som sa znovu s tym nestretol
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

Sheep napísal:vyskusaj monitor a aj graficku kartu na inom pocitaci, ale je podla mna chyba v grafickej karte...mne sa jednej starsej grafike stavalo ze po instalacii ovladacov vsetko islo len win jak nabehol do plneho rozlisenia monitor vypisal no signal a koniec....
Ja som mal grafiku aj monitor ešte pred týždnom v inom pc a tam to robilo tiež. Takže chyba bude len v týchto dvoch súčiastkach. Alebo v kábli. Len neviem v čom. Ak by to bolo v driveroch tak potom by po vytiahnutí a zasunutí kabla monitor nešiel. Kua :cry:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

redw napísal:Ja som mal grafiku aj monitor ešte pred týždnom v inom pc a tam to robilo tiež. Takže chyba bude len v týchto dvoch súčiastkach. Alebo v kábli. Len neviem v čom. Ak by to bolo v driveroch tak potom by po vytiahnutí a zasunutí kabla monitor nešiel. Kua :cry:
ale myslel som tak ze aby si rafiku vyskusal s inym monitorom aj a monitor na inom pocitaci, skus to aj tak
Napísať odpoveď