Vdaka za rady.
Problém s LCD Samsung 205 bw
Problém s LCD Samsung 205 bw
Mám taky problem, ked spuštam pc tak v tedy, ako nabieha modrá obrazovka, tak proste niekedy nenabehne, zostane čierny obraz. Iba na monitore blika taký štvorček a v nom je sa strieda napis : analog-digital, ako by v tedy monitor stratil signal a snaží sa ho nájsť. Je to vlastne v tedy ako monitor prechádza z nízkeho rozlíšenia na rozlíšenie 1680*1050. Zvyčajne pomože vypnuť a zapnuť pc. Myslím si že chyba bude skor v grafickej karte, niekedy pomože aj vytiahnuť kábel z grafickej karty a zasunuť ho späť. Alebo by mohla byť chyba v kábli?? No to sa mi nezda, kedže s ním vôbec nehýbem. Neviem či sa s tým už niekto stretol. Hlavne to poteší, ked sa ponahlam a práve v tedy monitor nenabehne
Vdaka za rady.
Vdaka za rady.
Ja som mal grafiku aj monitor ešte pred týždnom v inom pc a tam to robilo tiež. Takže chyba bude len v týchto dvoch súčiastkach. Alebo v kábli. Len neviem v čom. Ak by to bolo v driveroch tak potom by po vytiahnutí a zasunutí kabla monitor nešiel. KuaSheep napísal:vyskusaj monitor a aj graficku kartu na inom pocitaci, ale je podla mna chyba v grafickej karte...mne sa jednej starsej grafike stavalo ze po instalacii ovladacov vsetko islo len win jak nabehol do plneho rozlisenia monitor vypisal no signal a koniec....
ale myslel som tak ze aby si rafiku vyskusal s inym monitorom aj a monitor na inom pocitaci, skus to aj takredw napísal:Ja som mal grafiku aj monitor ešte pred týždnom v inom pc a tam to robilo tiež. Takže chyba bude len v týchto dvoch súčiastkach. Alebo v kábli. Len neviem v čom. Ak by to bolo v driveroch tak potom by po vytiahnutí a zasunutí kabla monitor nešiel. Kua