Creative som mal doteraz (pokiaľ mi po ňom jeden neprešiel) a na internete som objavil Emgeton (Meizu) tak mám trochu problém s rozhodovaním, čo si kúpiť.
mam creative (iny model) a som velmi spokojny.
ale z tychto dvoch skor Emgeton (meizu ? ). hral som sa s tym a celkom ma to prekvapilo! ten creative ma tusim ten čudlík, ktory treba mackat, aby si prehadzoval skladby, nie? Emgeton ma zas dotykovy senzor, co sa mi viac lubi
Ide skor o kvalitu zvuku.Povedal by som ze ak pocuvas hlavne metal tak ber creative.Na zvukovom chipe fatality paradne vyniknu gitarky a podobne veci.Oproti mojmu sony som bol uchvateny
Ja som za prehrávače Sony, jednoznačne. Ich výdrži batérií sa asi nemôže rovnať žiadny iný prehrávač. Minule som pozeral playery Creative a na sránke bolo uvedené "Výdrž batérií až 8hodín". Tomu ja veru výdrž nehovorím. Sony ma na niektorých prehrávačoch výdrž 50h.
swollo: Pokiaľ chceš interaktivitu, tak zober jeden z týchto dvoch, tak ber ten emgeton (skúsenosti). Pokiaľ Ti ide skôr o funkcie a výdrž bol by som zahttp://www.audioexpert.sk/kartove-mp3-p ... -sport-red . Ušetríš a výbavou je to pecka, uvádzaná výdrž je tiež dobrá
Tak ja som sa rozhodol pre Creative ZEN V plus 1GB.... Islo mi hlavne o kvalitny zvuk a podporu FM a preto som sa rozhodoval medzi Sony a Creative ... nakoniec u mna zvitazil pekny dizajn a skusenosti Creative v oblasti zvuku .... od Sony ma odradilo ten ich specialny format ATRAC...... Tak ak mate niekto skusenosti s tymto Creativom podelte sa so mnou ....
jin napísal:Pokiaľ chceš interaktivitu, tak zober jeden z týchto dvoch, tak ber ten emgeton (skúsenosti). Pokiaľ Ti ide skôr o funkcie a výdrž bol by som zahttp://www.audioexpert.sk/kartove-mp3-p ... -sport-red . Ušetríš a výbavou je to pecka, uvádzaná výdrž je tiež dobrá
pocuj, celkom ma ten prehravac zaujal, mam otazku.. ked ma udavany vystupny vykon 2x 20 mW (16 ohm) a ja mam sluchatka koss porta pro, ktore maju impedanciu 60 ohm, co to znamena, nebudu tam hrat moc potichu?
makaveli napísal:pocuj, celkom ma ten prehravac zaujal, mam otazku.. ked ma udavany vystupny vykon 2x 20 mW (16 ohm) a ja mam sluchatka koss porta pro, ktore maju impedanciu 60 ohm, co to znamena, nebudu tam hrat moc potichu?
nooo tak na ti neodpoviem ...niesom az taky odbornik... ale na jednom fore som cital ako jeden skusal s takymi sluchadlami pocuvat pesnicky z SE K750i a stazoval sa na slaby zvuk .... takze to bude podla mna mozne
Corleone napísal:nooo tak na ti neodpoviem ...niesom az taky odbornik... ale na jednom fore som cital ako jeden skusal s takymi sluchadlami pocuvat pesnicky z SE K750i a stazoval sa na slaby zvuk .... takze to bude podla mna mozne
ale tak, zas ked pozeram, nejaky mp3 MPIO MG 100 ma vystupny vykon 2x6mW, emgeton E5 ma 2x12mW (ale pri 32ohm) takze nevyzera byt tento na tom nejako zle, len neviem ako s tymi ohm(ami).. najlepsie by bolo keby sa vyjadril niekto kto sa vyzna
dodo_mt napísal:jedine tie prve dve znacky ak ti ide o kvalitu zvuku
dodo
presne moja rec...moj otec nakupoval redaktorom do radia irivre a i audia a ak to chces pouzit v radiu tak to musi byt kvalita...mozno je lepsi uz len i pod
Mohol by mi niekto odpovedat k tej mojej otazke z tohto topicu? Emgeton minimax ma vyst. vykon 2x20mW (pri 16ohm), ako to bude hrat na koss porta pro, ktore maju impedanciu 60ohm, resp. nebude to hrat moc potichu..? a este, ak maju sluchatka vykon napr. 2x20mW pri 16ohm sluchatkach, znamena to ze pri 32ohm(ovych) budu mat vykon 2x10mW, pri 64ohm(ovych) 2x5mW a tak dalej?
//edit: co hovorite na SanDisk Sansa C250...? celom ma zaujal dizajnom, slotom na micro SD karty, ma vraj dost dobry vykon a podanie zvuku a ma dozivotnu zaruku a cena je tiez priazniva
Optimálne je pripojenie slúchadiel s menovitou impedanciou. Pripojením nižšej impedancie dochádza k preťaženiu výstupu zosilňovača a to i pri nižšej hlasitosti, čo sa môže prejaviť zvýšením skreslenia a zmenou frekvenčnej charakteristiky. Na druhej strane, čím je impedancia slúchadiel väčšia, tým budú slabšie hrať.