mp3 prehrávač Emgeton alebo Creative?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Ktorý si mám kúpiť?

Emgeton M6 Cult 2GB
14
40%
Creative ZEN V Plus 2 GB
16
46%
iný
5
14%

Celkom hlasov: 35

Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

mp3 prehrávač Emgeton alebo Creative?

Príspevok od používateľa Shwollo »

Poraďte ktorý. Prípadne máte niekto s Emgetonom M6 Cult skúsenosti?
Emgeton: http://www.mp3.sk/akcia-emgeton-m6-cult ... -4362.html
Creative: http://www.hej.sk/audio-video/obchod/31 ... -plus-2gb/

Creative som mal doteraz (pokiaľ mi po ňom jeden :censored: neprešiel) a na internete som objavil Emgeton (Meizu) tak mám trochu problém s rozhodovaním, čo si kúpiť.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Emgetony su dobre, kamoska si kupila E4, hral som sa s tým, je to dobré ale ! Creative je proste creative :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mam creative (iny model) a som velmi spokojny.
ale z tychto dvoch skor Emgeton (meizu ? ). hral som sa s tym a celkom ma to prekvapilo! ten creative ma tusim ten čudlík, ktory treba mackat, aby si prehadzoval skladby, nie? Emgeton ma zas dotykovy senzor, co sa mi viac lubi
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ide skor o kvalitu zvuku.Povedal by som ze ak pocuvas hlavne metal tak ber creative.Na zvukovom chipe fatality paradne vyniknu gitarky a podobne veci.Oproti mojmu sony som bol uchvateny
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Ja som za prehrávače Sony, jednoznačne. Ich výdrži batérií sa asi nemôže rovnať žiadny iný prehrávač. Minule som pozeral playery Creative a na sránke bolo uvedené "Výdrž batérií 8hodín". Tomu ja veru výdrž nehovorím. Sony ma na niektorých prehrávačoch výdrž 50h. :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

swollo: Pokiaľ chceš interaktivitu, tak zober jeden z týchto dvoch, tak ber ten emgeton (skúsenosti). Pokiaľ Ti ide skôr o funkcie a výdrž bol by som zahttp://www.audioexpert.sk/kartove-mp3-p ... -sport-red . Ušetríš a výbavou je to pecka, uvádzaná výdrž je tiež dobrá :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

iRiver, iAudio...Creative ;)
Shwollo
Darca
Darca

Vyzerá to tak, že su kúpim Creaive, lebo som našiel fórum o Emgetonoch a dosť tam na M6 nadávajú. https://www.emgeton.com/support/phpBB2/ ... m.php?f=50 (treba sa ale registrovať :? )

peace: Creative Zen V plus m vdrž baterky 15h
Corleone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Corleone »

Tak ja som sa rozhodol pre Creative ZEN V plus 1GB.... Islo mi hlavne o kvalitny zvuk a podporu FM a preto som sa rozhodoval medzi Sony a Creative ... nakoniec u mna zvitazil pekny dizajn a skusenosti Creative v oblasti zvuku .... od Sony ma odradilo ten ich specialny format ATRAC...... Tak ak mate niekto skusenosti s tymto Creativom podelte sa so mnou ....
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

jin napísal:Pokiaľ chceš interaktivitu, tak zober jeden z týchto dvoch, tak ber ten emgeton (skúsenosti). Pokiaľ Ti ide skôr o funkcie a výdrž bol by som zahttp://www.audioexpert.sk/kartove-mp3-p ... -sport-red . Ušetríš a výbavou je to pecka, uvádzaná výdrž je tiež dobrá :wink:
pocuj, celkom ma ten prehravac zaujal, mam otazku.. ked ma udavany vystupny vykon 2x 20 mW (16 ohm) a ja mam sluchatka koss porta pro, ktore maju impedanciu 60 ohm, co to znamena, nebudu tam hrat moc potichu?
Corleone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Corleone »

makaveli napísal:pocuj, celkom ma ten prehravac zaujal, mam otazku.. ked ma udavany vystupny vykon 2x 20 mW (16 ohm) a ja mam sluchatka koss porta pro, ktore maju impedanciu 60 ohm, co to znamena, nebudu tam hrat moc potichu?
nooo tak na ti neodpoviem ...niesom az taky odbornik... ale na jednom fore som cital ako jeden skusal s takymi sluchadlami pocuvat pesnicky z SE K750i a stazoval sa na slaby zvuk .... takze to bude podla mna mozne
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Corleone napísal:nooo tak na ti neodpoviem ...niesom az taky odbornik... ale na jednom fore som cital ako jeden skusal s takymi sluchadlami pocuvat pesnicky z SE K750i a stazoval sa na slaby zvuk .... takze to bude podla mna mozne
ale tak, zas ked pozeram, nejaky mp3 MPIO MG 100 ma vystupny vykon 2x6mW, emgeton E5 ma 2x12mW (ale pri 32ohm) takze nevyzera byt tento na tom nejako zle, len neviem ako s tymi ohm(ami).. najlepsie by bolo keby sa vyjadril niekto kto sa vyzna ;-)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

uplink napísal:iRiver, iAudio...Creative ;)
jedine tie prve dve znacky ak ti ide o kvalitu zvuku :)

dodo
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

dodo_mt napísal:jedine tie prve dve znacky ak ti ide o kvalitu zvuku :)

dodo
presne moja rec...moj otec nakupoval redaktorom do radia irivre a i audia a ak to chces pouzit v radiu tak to musi byt kvalita...mozno je lepsi uz len i pod :D
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mohol by mi niekto odpovedat k tej mojej otazke z tohto topicu? Emgeton minimax ma vyst. vykon 2x20mW (pri 16ohm), ako to bude hrat na koss porta pro, ktore maju impedanciu 60ohm, resp. nebude to hrat moc potichu..? a este, ak maju sluchatka vykon napr. 2x20mW pri 16ohm sluchatkach, znamena to ze pri 32ohm(ovych) budu mat vykon 2x10mW, pri 64ohm(ovych) 2x5mW a tak dalej?
//edit: co hovorite na SanDisk Sansa C250...? celom ma zaujal dizajnom, slotom na micro SD karty, ma vraj dost dobry vykon a podanie zvuku a ma dozivotnu zaruku a cena je tiez priazniva
Shwollo
Darca
Darca

Ja sa na to asi.... :? Kúpim si SE W810i a mám pokoj.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

makaveli:

Tu je ta problematika celkom dobre vysvetlena :

Optimálne je pripojenie slúchadiel s menovitou impedanciou. Pripojením nižšej impedancie dochádza k preťaženiu výstupu zosilňovača a to i pri nižšej hlasitosti, čo sa môže prejaviť zvýšením skreslenia a zmenou frekvenčnej charakteristiky. Na druhej strane, čím je impedancia slúchadiel väčšia, tým budú slabšie hrať.

z http://www.123mp3.sk/detail/141888/?diskuse=yes :arrow:
Napísať odpoveď