Stretávky s bývalími
Stretávky s bývalími
Piste mi prosim co si o tom myslite
Je to jej byvaly ale byvali od seba daleko ... a rozisli sa v dobrom, a navyse su to rodinny zanmi ... akoze ich rodicia sa kamosia a tak ... a nestava sa to casto. Ibaze ten tupec asi nevie pochopit zee tu uz skoncil alebo co. Ja som jej nato hovoril moj nazor a som jej aj povedal nech mu to vysvetli
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Aha, tak nevedel som, ze ako casto je to. A ked su aj rodinni znami, tak beriem spat, co som povedal. I ked, ak ona sa s nim stretava zo slusnosti a preto, ze sa poznaju sem-tam, tak v tom nevidim nic zle, no ale, ak ten chalanisko za tym hlada nieco viac, tak tvoja frajerka by mu to mala velmi rychlo vysvetlit, popripade s nim prerusit stretavanie sa.OphusS napísal:Je to jej byvali ale byvali od seb daleko ... a rozisli sa v dobrom, a navyse su to rodinny zanmi ... akoze ich rodicia sa kamosia a tak ... a nestava sa t ocasto. Ibaze ten tupec asi nevie pochopit zee tu uz skoncil alebo co. Ja som jej nato hovoril moj nazor a som jej aj povedal nech mu to vysvetli
ona s nim ostala kamaratka ale on tam ide s jednym cielom !!!p4ra napísal:Aha, tak nevedel som, ze ako casto je to. A ked su aj rodinni znami, tak beriem spat, co som povedal. I ked, ak ona sa s nim stretava zo slusnosti a preto, ze sa poznaju sem-tam, tak v tom nevidim nic zle, no ale, ak ten chalanisko za tym hlada nieco viac, tak tvoja frajerka by mu to mala velmi rychlo vysvetlit, popripade s nim prerusit stretavanie sa.
-
triple
Guru wannabe
podla toho za akých okolností sa rozišli a aký silný bol ten vzťah ...
takže ak by to bol vzťah na život a na smrť a on nechal ju.. a teaz sa stretávajú tak by mi to vadilo..
ak by nechala ona jeho lebo bol dilino a vôbec nič by už k nemu necítila a bol by som si istý jej láskou tak by mi to nevadilo...
ale vadilo by mi keby som vedel že kápo má na nu zálusk a ona by mu to dovolila a neprušila kontakt tak by mi tiež vadilo
takže ak by to bol vzťah na život a na smrť a on nechal ju.. a teaz sa stretávajú tak by mi to vadilo..
ak by nechala ona jeho lebo bol dilino a vôbec nič by už k nemu necítila a bol by som si istý jej láskou tak by mi to nevadilo...
ale vadilo by mi keby som vedel že kápo má na nu zálusk a ona by mu to dovolila a neprušila kontakt tak by mi tiež vadilo
pisal som ze sa rozisli v dobrom, koli dialketriple napísal:podla toho za akých okolností sa rozišli a aký silný bol ten vzťah ...
ja jej verimp4ra napísal:Ak neveris svojej priatelke, tak vas vztah nema buducnost. Sorry.
oapkujem ze ona s k nemu nechce vratit, ale vadi mi ze ten tupec to asi nevie pochopit
-
p4ra
Redeemer
Tak mas 2 moznosti:
- povedz tvojej priatelke, nech mu razne povie, ze medzi nimi uz nikdy viac nic nebude, ze sa s nim moze stretavat, ako kamaratka. Ak si neda pokoj, tak to s nim ukonci - mam na mysli stretavky.
- chod osobne za chalanom a vysvetli mu to chlapsky. Nemyslim na bitku. Ale mu daj najavo, ze je to tvoja priatelka. Ze ti nevadi, ak sa sem-tam stretnu a porozpravaju, ze respektujes ich znamost a spolocnu minulost. Ale ak sa pokusi o nieco viac, cize opatovne nadviazanie vztahu, ze ju do toho bude nutit, popripade od nej bude chciet intimnosti, tak mu das na tvar.
Jedno z tochto fungovat bude. Vela stastia.
- povedz tvojej priatelke, nech mu razne povie, ze medzi nimi uz nikdy viac nic nebude, ze sa s nim moze stretavat, ako kamaratka. Ak si neda pokoj, tak to s nim ukonci - mam na mysli stretavky.
- chod osobne za chalanom a vysvetli mu to chlapsky. Nemyslim na bitku. Ale mu daj najavo, ze je to tvoja priatelka. Ze ti nevadi, ak sa sem-tam stretnu a porozpravaju, ze respektujes ich znamost a spolocnu minulost. Ale ak sa pokusi o nieco viac, cize opatovne nadviazanie vztahu, ze ju do toho bude nutit, popripade od nej bude chciet intimnosti, tak mu das na tvar.
ok dik ...p4ra napísal:Tak mas 2 moznosti: