Stretávky s bývalími

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Je podla vas normalne ze vasa priatelka / priatel chodi na stretavky s byvalimi partnermi?

ANO
28
38%
NIE
45
62%

Celkom hlasov: 73

OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stretávky s bývalími

Príspevok od používateľa OphusS »

Piste mi prosim co si o tom myslite
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie. A predpokladam, ze to tvoja robi, takze by si jej mal povedat, ze sa ti to nepaci. A spytat sa jej, aky ma dovod sa s nimi stretavat.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

preco nie? pokial to nie je kazdu chvilku a je to povedzme ze: 1-2x do roka, tak v tom nevidim nic zleho, nie kazdy sa rozide v zlom
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Je to jej byvaly ale byvali od seba daleko ... a rozisli sa v dobrom, a navyse su to rodinny zanmi ... akoze ich rodicia sa kamosia a tak ... a nestava sa to casto. Ibaze ten tupec asi nevie pochopit zee tu uz skoncil alebo co. Ja som jej nato hovoril moj nazor a som jej aj povedal nech mu to vysvetli
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

OphusS napísal:Je to jej byvali ale byvali od seb daleko ... a rozisli sa v dobrom, a navyse su to rodinny zanmi ... akoze ich rodicia sa kamosia a tak ... a nestava sa t ocasto. Ibaze ten tupec asi nevie pochopit zee tu uz skoncil alebo co. Ja som jej nato hovoril moj nazor a som jej aj povedal nech mu to vysvetli
Aha, tak nevedel som, ze ako casto je to. A ked su aj rodinni znami, tak beriem spat, co som povedal. I ked, ak ona sa s nim stretava zo slusnosti a preto, ze sa poznaju sem-tam, tak v tom nevidim nic zle, no ale, ak ten chalanisko za tym hlada nieco viac, tak tvoja frajerka by mu to mala velmi rychlo vysvetlit, popripade s nim prerusit stretavanie sa.
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Aha, tak nevedel som, ze ako casto je to. A ked su aj rodinni znami, tak beriem spat, co som povedal. I ked, ak ona sa s nim stretava zo slusnosti a preto, ze sa poznaju sem-tam, tak v tom nevidim nic zle, no ale, ak ten chalanisko za tym hlada nieco viac, tak tvoja frajerka by mu to mala velmi rychlo vysvetlit, popripade s nim prerusit stretavanie sa.
ona s nim ostala kamaratka ale on tam ide s jednym cielom !!! :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

OphusS napísal:ona s nim ostala kamaradka ale on tam ide s jednym cielom !!! :cry:
A ona si je plne vedoma toho, ze chalan chce len ju a nie len jej priatelstvo?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla toho za akých okolností sa rozišli a aký silný bol ten vzťah ...
takže ak by to bol vzťah na život a na smrť a on nechal ju.. a teaz sa stretávajú tak by mi to vadilo..
ak by nechala ona jeho lebo bol dilino a vôbec nič by už k nemu necítila a bol by som si istý jej láskou tak by mi to nevadilo...
ale vadilo by mi keby som vedel že kápo má na nu zálusk a ona by mu to dovolila a neprušila kontakt tak by mi tiež vadilo
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:A ona si je plne vedoma toho, ze chalan chce len ju a nie len jej priatelstvo?
ano je ... ja som jej hovoril ze nech mu to vysvetli, ona ze jasne.. nakoniec mi povedala ze tam ani nepojde, takze sa uvidi ... ja mam aj tak taky pocit ze tam sla ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

OphusS napísal: ja mam aj tak taky pocit ze tam sla ...
pff tak tam už niečo nahraje podla pravidiel
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

OphusS napísal:ano je ... ja som jej hovoril ze nech mu to vysvetli, ona ze jasne.. nakoniec mi povedala ze tam ani nepojde, takze sa uvidi ... ja mam aj tak taky pocit ze tam sla ...
Ak neveris svojej priatelke, tak vas vztah nema buducnost. Sorry. :cry:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Je na tom najhoršie že to môže druhá strana pochopiť ako snahu o návrat do starých koľají. Ja osobne ked sa stretnem s bývalou tak väčšinou spolu kecáme ale keby to robila nejaká moja aktuálna baba tak sa mi to veľmi nepáči
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:podla toho za akých okolností sa rozišli a aký silný bol ten vzťah ...
takže ak by to bol vzťah na život a na smrť a on nechal ju.. a teaz sa stretávajú tak by mi to vadilo..
ak by nechala ona jeho lebo bol dilino a vôbec nič by už k nemu necítila a bol by som si istý jej láskou tak by mi to nevadilo...
ale vadilo by mi keby som vedel že kápo má na nu zálusk a ona by mu to dovolila a neprušila kontakt tak by mi tiež vadilo
pisal som ze sa rozisli v dobrom, koli dialke
p4ra napísal:Ak neveris svojej priatelke, tak vas vztah nema buducnost. Sorry. :cry:
ja jej verim
oapkujem ze ona s k nemu nechce vratit, ale vadi mi ze ten tupec to asi nevie pochopit
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ak neveris svojej priatelke, tak vas vztah nema buducnost. Sorry. :cry:
ja jej verim
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

oapkujem ze ona s k nemu nechce vratit, ale vadi mi ze ten tupec to asi nevie pochopit
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak mas 2 moznosti:

- povedz tvojej priatelke, nech mu razne povie, ze medzi nimi uz nikdy viac nic nebude, ze sa s nim moze stretavat, ako kamaratka. Ak si neda pokoj, tak to s nim ukonci - mam na mysli stretavky.

- chod osobne za chalanom a vysvetli mu to chlapsky. Nemyslim na bitku. Ale mu daj najavo, ze je to tvoja priatelka. Ze ti nevadi, ak sa sem-tam stretnu a porozpravaju, ze respektujes ich znamost a spolocnu minulost. Ale ak sa pokusi o nieco viac, cize opatovne nadviazanie vztahu, ze ju do toho bude nutit, popripade od nej bude chciet intimnosti, tak mu das na tvar.

Jedno z tochto fungovat bude. Vela stastia.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

OphusSupravuj si príspevky...
heh tak mu chod napargať ked to nevie pochopiť
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Tak mas 2 moznosti:

- povedz tvojej priatelke, nech mu razne povie, ze medzi nimi uz nikdy viac nic nebude, ze sa s nim moze stretavat, ako kamaratka. Ak si neda pokoj, tak to s nim ukonci - mam na mysli stretavky.

- chod osobne za chalanom a vysvetli mu to chlapsky. Nemyslim na bitku. Ale mu daj najavo, ze je to tvoja priatelka. Ze ti nevadi, ak sa sem-tam stretnu a porozpravaju, ze respektujes ich znamost a spolocnu minulost. Ale ak sa pokusi o nieco viac, cize opatovne nadviazanie vztahu, ze ju do toho bude nutit, popripade od nej bude chciet intimnosti, tak mu das na tvar.

Jedno z tochto fungovat bude. Vela stastia.
ok dik ...
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

nieje a ja by som to netoleroval...z mojej strany je to neprijatelne...mozno nemam spravny nazor..ale tak to vidim ja
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:nieje a ja by som to netoleroval...z mojej strany je to neprijatelne...mozno nemam spravny nazor..ale tak to vidim ja
Vidim to rovnako
Napísať odpoveď