Puerta

O športe...
miskooooo
Amateur
Amateur

Puerta

Príspevok od používateľa miskooooo »

chcel by som tymto prejavit aj moju uprimnu sustrast k jeho rodine a najblizsim

a teraz co si o tom myslite vy tento hrac mal slaby infarkt uz pred rokom a lekari to brali na lahku vahu ja si myslim ze mal skoncit uz pri tom prvom naznaku a na travnik sa vratit jedine ak by to bolo na 100% zazehnane takto prisiel o zivot a to sa malo jeho manzelke o mesiac narodit dieta......
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

:slap:

taky mlady clovek... ach jaj
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

jj strašné niečo.. :cry:
2 infarkty..najskor ze si oddychne od futbalu na daky cas.. a takto to skonci :( som vobec necakal.. 22 rokov..talent..zivot je kruty
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

uprimnu sustrast :( :(
ale to uz viac hracov skolabovalo na ihrisku a to je smola a tiez chyba lekarov ved kazdy rok sa chodi na prehliadky a zdravotne testy a ako mu pomohol na ihrisku ten srb to bolo tiez dobre gesto
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

otrasne

Príspevok od používateľa viwu »

je to strasne...taky mlady...sikovny futbalista...
www.youtube.com/watch?v=9pUzE_jonzk&
az sa mi slzy hrnu do oci ked sleudjem tento gool..toto video...ako tento mlady hrac posunul minulu sezonu sevillu tymto golom do finale UEFA Cup...ako strhol davy ludi...ako ich rozradostil...jeden clovek svojim golom a ´talentom rozburacal stadion...a teraz...je koniec..je to strasne smutne :cry:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

je to hrozne, ale asi najviac ma zmrazilo ked som videl Marca Viviena Foe v UEFA cupe. mali by sa robit take lekarske kontroly, aby sa take nieco viac nestalo
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

uprimnu sustrast. videl som ten zapas ked odpadol. vraj odpadol este raz v satni chudak , a taky dobry hracik to bol :smt037 necakal som to. odpocivaj v pokoji
IZZi-BA
Star
Star

to je cely incident
uz len ked to vidite je to strasne smutne ako odchadza z ihriska to bola jeho posledna cesta zbohom futbalista
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal: to je cely incident
uz len ked to vidite je to strasne smutne ako odchadza z ihriska to bola jeho posledna cesta zbohom futbalista
to je rozne nieco , este odysiel po vlastnych a o tri dni na to mlady clovek , sportovec zomrel . zivot je nespravodlivy
J.O.S.E
King
King

Re: Puerta

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

miskooooo napísal:chcel by som tymto prejavit aj moju uprimnu sustrast k jeho rodine a najblizsim

a teraz co si o tom myslite vy tento hrac mal slaby infarkt uz pred rokom a lekari to brali na lahku vahu ja si myslim ze mal skoncit uz pri tom prvom naznaku a na travnik sa vratit jedine ak by to bolo na 100% zazehnane takto prisiel o zivot a to sa malo jeho manzelke o mesiac narodit dieta......
je to tragédia pre celý futbalový svet a nielen preň :!:
Súhlasím s tebou, že mal skončiť už pri tom slabom infarkte, pretože on mal údajne aritmiu srdca, čo je vrodená chyba :!:
Neviem čo sa to deje momentálne v športe, pretože som mal možnosť už v nedávnej minulosti vidieť ako sa toto stalo aj iným futbalistom /v Madarsku a pod./ alebo aj hokejistom /Jiri Fischer/ :?:

nechápem to budto takéto závažne zdravotne problémy prehliadajú a nevenujú pozornosť lekári alebo športovci pokúšajú osud

btw. o to je to smutnejšie, že sa mal stať otcom to som nevedel ani len :?
kubodinho
Professional
Professional

vcera dalsi , clive clark , ale este zije , dufam ze orezije
J.O.S.E
King
King

správa

matko888 napísal:vcera dalsi , clive clark , ale este zije , dufam ze orezije
čo sa s tým športom deje :?: nejaké lieky alebo doping :?:
kubodinho
Professional
Professional

Re: správa

J.O.S.E napísal:čo sa s tým športom deje :?: nejaké lieky alebo doping :?:
vies co rozmyslal som , a napadlo ma ze mozno to je tymi kktinami proti bolesti a tak, tiez to neni moc zdrave a zatazuje to organizmus , takisto vultaren emulgel obsahuje nieco co je pri zvisenej zatazi nezdrave .
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:vies co rozmyslal som , a napadlo ma ze mozno to je tymi kktinami proti bolesti a tak, tiez to neni moc zdrave a zatazuje to organizmus , takisto vultaren emulgel obsahuje nieco co je pri zvisenej zatazi nezdrave .
v tých kolabsoch športovcov musi niečo byť lebo čim dalej tym viac sa tie kolabsy opakuju a nechce sa mi veriť, že futbalisti sú čistí

čo si ja pamätám tak v minulosti sa také nič nestalo alebo to nebolo medializované
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:v tých kolabsoch športovcov musi niečo byť lebo čim dalej tym viac sa tie kolabsy opakuju a nechce sa mi veriť, že futbalisti sú čistí

čo si ja pamätám tak v minulosti sa také nič nestalo alebo to nebolo medializované
hej to mas pravdu , neviem v minulosti sa to fakt nestavalo. moze v tom byt aj stres mozno ja neviem
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:hej to mas pravdu , neviem v minulosti sa to fakt nestavalo. moze v tom byt aj stres mozno ja neviem
o strese v Puertovom prípade nemôže byť reč pretože on hral pravidelne
ale si myslím, že pitva viac ukáže a poukáže na konkretnejšie veci, ktoré sa stali v jeho prípade osudnými
žiaľ ak pitva niečo preukáže tak určite to nikto nezverejni, ale asi to zostane pri aritmii srdca.

btw. neviem pochopiť, prečo ked hráč alebo predstavitelia klubu o tom niečo vedeli dovolili mu hráť :?:
kubodinho
Professional
Professional

J.O.S.E napísal:o strese v Puertovom prípade nemôže byť reč pretože on hral pravidelne
ale si myslím, že pitva viac ukáže a poukáže na konkretnejšie veci, ktoré sa stali v jeho prípade osudnými
žiaľ ak pitva niečo preukáže tak určite to nikto nezverejni, ale asi to zostane pri aritmii srdca.

btw. neviem pochopiť, prečo ked hráč alebo predstavitelia klubu o tom niečo vedeli dovolili mu hráť :?:
dovolili mu hrat preto , lebo dali zanho tazke prachy , divakom sa lubi , a nemohli si dovolit nedat ho hrat . biznis
J.O.S.E
King
King

matko888 napísal:dovolili mu hrat preto , lebo dali zanho tazke prachy , divakom sa lubi , a nemohli si dovolit nedat ho hrat . biznis
tak neviem prečo hral ked možno aj vedel čo mu je, asi kvôli rodine :?:
IZZi-BA
Star
Star

belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

dost sok pre mna,taky dobry a mlady..ale co uz taky je zivot
Napísať odpoveď