Puerta
Puerta
chcel by som tymto prejavit aj moju uprimnu sustrast k jeho rodine a najblizsim
a teraz co si o tom myslite vy tento hrac mal slaby infarkt uz pred rokom a lekari to brali na lahku vahu ja si myslim ze mal skoncit uz pri tom prvom naznaku a na travnik sa vratit jedine ak by to bolo na 100% zazehnane takto prisiel o zivot a to sa malo jeho manzelke o mesiac narodit dieta......
a teraz co si o tom myslite vy tento hrac mal slaby infarkt uz pred rokom a lekari to brali na lahku vahu ja si myslim ze mal skoncit uz pri tom prvom naznaku a na travnik sa vratit jedine ak by to bolo na 100% zazehnane takto prisiel o zivot a to sa malo jeho manzelke o mesiac narodit dieta......
otrasne
je to strasne...taky mlady...sikovny futbalista...
www.youtube.com/watch?v=9pUzE_jonzk&
az sa mi slzy hrnu do oci ked sleudjem tento gool..toto video...ako tento mlady hrac posunul minulu sezonu sevillu tymto golom do finale UEFA Cup...ako strhol davy ludi...ako ich rozradostil...jeden clovek svojim golom a ´talentom rozburacal stadion...a teraz...je koniec..je to strasne smutne
www.youtube.com/watch?v=9pUzE_jonzk&
az sa mi slzy hrnu do oci ked sleudjem tento gool..toto video...ako tento mlady hrac posunul minulu sezonu sevillu tymto golom do finale UEFA Cup...ako strhol davy ludi...ako ich rozradostil...jeden clovek svojim golom a ´talentom rozburacal stadion...a teraz...je koniec..je to strasne smutne
Re: Puerta
je to tragédia pre celý futbalový svet a nielen preňmiskooooo napísal:chcel by som tymto prejavit aj moju uprimnu sustrast k jeho rodine a najblizsim
Súhlasím s tebou, že mal skončiť už pri tom slabom infarkte, pretože on mal údajne aritmiu srdca, čo je vrodená chyba
Neviem čo sa to deje momentálne v športe, pretože som mal možnosť už v nedávnej minulosti vidieť ako sa toto stalo aj iným futbalistom /v Madarsku a pod./ alebo aj hokejistom /Jiri Fischer/
nechápem to budto takéto závažne zdravotne problémy prehliadajú a nevenujú pozornosť lekári alebo športovci pokúšajú osud
btw. o to je to smutnejšie, že sa mal stať otcom to som nevedel ani len
Re: správa
vies co rozmyslal som , a napadlo ma ze mozno to je tymi kktinami proti bolesti a tak, tiez to neni moc zdrave a zatazuje to organizmus , takisto vultaren emulgel obsahuje nieco co je pri zvisenej zatazi nezdrave .J.O.S.E napísal:čo sa s tým športom dejenejaké lieky alebo doping
v tých kolabsoch športovcov musi niečo byť lebo čim dalej tym viac sa tie kolabsy opakuju a nechce sa mi veriť, že futbalisti sú čistímatko888 napísal:vies co rozmyslal som , a napadlo ma ze mozno to je tymi kktinami proti bolesti a tak, tiez to neni moc zdrave a zatazuje to organizmus , takisto vultaren emulgel obsahuje nieco co je pri zvisenej zatazi nezdrave .
čo si ja pamätám tak v minulosti sa také nič nestalo alebo to nebolo medializované
hej to mas pravdu , neviem v minulosti sa to fakt nestavalo. moze v tom byt aj stres mozno ja neviemJ.O.S.E napísal:v tých kolabsoch športovcov musi niečo byť lebo čim dalej tym viac sa tie kolabsy opakuju a nechce sa mi veriť, že futbalisti sú čistí
čo si ja pamätám tak v minulosti sa také nič nestalo alebo to nebolo medializované
o strese v Puertovom prípade nemôže byť reč pretože on hral pravidelnematko888 napísal:hej to mas pravdu , neviem v minulosti sa to fakt nestavalo. moze v tom byt aj stres mozno ja neviem
ale si myslím, že pitva viac ukáže a poukáže na konkretnejšie veci, ktoré sa stali v jeho prípade osudnými
žiaľ ak pitva niečo preukáže tak určite to nikto nezverejni, ale asi to zostane pri aritmii srdca.
btw. neviem pochopiť, prečo ked hráč alebo predstavitelia klubu o tom niečo vedeli dovolili mu hráť
dovolili mu hrat preto , lebo dali zanho tazke prachy , divakom sa lubi , a nemohli si dovolit nedat ho hrat . biznisJ.O.S.E napísal:o strese v Puertovom prípade nemôže byť reč pretože on hral pravidelne
ale si myslím, že pitva viac ukáže a poukáže na konkretnejšie veci, ktoré sa stali v jeho prípade osudnými
žiaľ ak pitva niečo preukáže tak určite to nikto nezverejni, ale asi to zostane pri aritmii srdca.
btw. neviem pochopiť, prečo ked hráč alebo predstavitelia klubu o tom niečo vedeli dovolili mu hráť
tak neviem prečo hral ked možno aj vedel čo mu je, asi kvôli rodinematko888 napísal:dovolili mu hrat preto , lebo dali zanho tazke prachy , divakom sa lubi , a nemohli si dovolit nedat ho hrat . biznis
Antonio Puerta mohol zit
http://www.bleskovky.sk/cl/14/170302/An ... -mohol-zit
http://www.bleskovky.sk/cl/14/170302/An ... -mohol-zit