Súhlas s
bolekom!! Bacha, aby si to neprehnal, lebo to bude vyzerať strašne silene. Akože návrh, čo navrhol Shark_NX je fakt bomba (smekám klobouk

), ale hodí sa to skôr ako prekvapenie pre manželku, ktorá čaká, že manžel zabudne na ich výročie a chce sa vytiahnuť.
Takže môj návrh znie
Prostredie a drobnosti: Nakoľko bude ešte svetlo, tak nápad so žalúziami je fajn, to sprav, ale bacha, aby tam nebolo dusno, nech sa troška hýbe vzduch. Bude to uvolnenejšie. Ďalej spomínaný kvet. Single červená ruža s minimálnou ozdobou zelene v štíhlej váze na stole, to vyzerá geniálne, krásne vynikne kompozícia línie ruže s eleganciou skla. Tú jej daruj, keď sa posadíte, alebo ešte predtým - podľa atmosféry.
Jedlo: Nakoľko bude pól tretej na nejaké výdatné jedlo nie je čas, skôr skús nájsť niečo ľahké, napr. taký šalát s čerstvými plátkami hovädzieho by bol v poho, receptov je plno na nete, jej chuť musíš odhadnúť ty

. Počas jedla samotného priveľa nerozprávaj, no stále na ňu pozeraj. Fajn bude, pokiaľ bude voda v sklenenom džbáne, aby si mohol stále pri jedle dolievať. Vo vode nech pláva pár plátkov citrónu pre chuť a ako dekor. S vínom počkaj, po jedle, pokiaľ na to príde rady na to ako s vínom by som hľadal v tomto topicu -
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=576909#576909. Volil by som biele(osobne zelený veltlín), červené bude ťažké. S vínkom opatrne, nech si to nevysvetľuje blbo. Prichystaj však poháre na víno a po jedle sa opýtaj, či by mala chuť / či môžeš naliať etc. Ak by jej náhodou nechutilo, tak sa nepýtaj prečo, ľudia sa neradi vykrúcajú

Pokiaľ dezert, tak urob niečo svieže, jahody už asi nezoženieš, ale tiež pohľadaj recepty a nájdi niečo krásne farbisté. Keby si bol na konci s nápadmi nabehni do samošky, kúp ovocie v konzervách, zmrzliny, čokoládovú polevu a šlahačku. Zmrzlinový pohár je na svete
Hudba + atmosféra: Môžeš použiť tú, čo poradil shark, aj keď sa mi zdá byť príliš dominantná. Pokiaľ sa plánujete rozprávať o dôležitých veciach volil by som niečo, čo menej odpútáva pozornosť. V tomto zostávam verný žánrom, ako je napr. ambient / lounge / chillout. Každopádne nech niečo hrá. Vône, čo boli navrhnuté sa mi zdajú byť tiež priveľmi rušivé. Skús sa vžiť do jej situácie. Ako si písal, romantikou si zatiaľ neprekypoval, a zrazu ruže, sviečky, hudba vôňa...To bude jak dve facky. Vôňu by som osobne vynechal.
Ty: Nerob so sebou nič extra, iba sa normálne uprav, akokeby si šiel von, nech ste podobne oblečení (myslím štýlovo

). Určite klasika - košela + dáke texasky etc. Použi voňavku, no nie príliš agresívne. Pokiaľ si nezvykneš nič extra robiť s vlasmi ani s tým teraz nezačínaj, hlavné je byť učesaný, nie vyčesaný.
Nič netreba preháňať, ani romantiku nie. Myslím, že to bude v pohode. Čo sa týka samotného rozhovoru skús lediť svoju stránku viac submisívne, aby videla, že si pochopil, čo potrebuje. Nič konkrétne Ti radiť nejdem, lebo budeš roztrasený a príliš fixovaný na "scenár". Proste improvizuj a dávaj jej vždy v prípustnej miere zapravdu.
Good luck