vzkriesenie vztahu zajtra 14:30//new prob.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vzkriesenie vztahu zajtra 14:30//new prob.

Príspevok od používateľa kukiak »

Takze damy a pani!

Chodim(l) som s jednou holkou.. su to dva mesiace.. dnes mi povedala ze chce sa rozist.. dovod vraj som jej neprejavoval svoju lasku.. :roll: Posledne naco som sa zmohol bolo ze zajtra u mna doma posledne(mozno nie) stretko. Vlaste mi uz oznamila ze sa chce rozist aleze nevie.. ja ju chapem.. ked sa nad tym zamyslim fakt som nikdy nekupil ziadny darcek len tak pomimo a tak.. proste tie klasicke vecicky co zalubeni robia.. fakt je ten ze ona bola taka ista.. a ja neviem ja som sa nejak utlmuje v tom ze nie je romanticky dusa abo co.. lenze toto si musim zapisat na dlan kua! kazda zena je romanticka!!! :? :?

Zajtra o 14:30 pride ku nam.. mam volny byt. budeme sami..
vase napady prosim mi pridu hrozne vhod.
Takze chcem urobit romanticky obedik! Co uvarit? kupit vino? alebo si bude mysliet ze aha vino ten ma chce ozrat a obmekcit no neviem..
Jedine co vlastne zvladam su spagety a prazenica :D .. dpc objednat jedlo z restiky alebo mam urobit svoje extra super spagety s mesom ? :?
Kupit jej kvet?
Co urobit?! prsim pomozte mi zachranit to! mozem si zato sam! ja viem bol som debil! chcem to zmenit..

fakt ju mam rad je to baba, ktoru nestretnete len tak na ulici :(.. vynimocka :( a ja som si ten poklad nevazil :(

Ja viem hrozne chaoticky napisane.. ale fakt mi je nanic z toho.

Ano zakladna otazka ma 17, ja pomaly tiez :)
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

kytica kvetov odzbroji kazdu zensku dusu.
ja by som to skusil uhrat na to, ze uz sa polepsim a budem so sebou daco robit(kupovat sem-tam dajaku blbost :) )
skusil by som aj tie spagety. co sa ku nim hodi pit? na toto odbornik nie som.
viac mi nenapada... ale zachranit by sa to dalo

// ok tak nie kytica, ale single kvet. ja som to tak zvykol robievat
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Objednaj daco z restiky, pre istotu :D s tou prazenicou to asi nevyhras, teda u mna hej, no nejde o mna. lol. To vinko musi byt, rozviazu sa jazyky a tak... A potom je len pekne zopakuj presne to, co si sem napisal, aky si blbec, ze ti na nej velmi zalezi a ze sa rad zmenis, lebo ju milujes a podobne. Presne to, co si teraz napisal do tohto topicu.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

myslim ze je jedno co uvaris zajtra pojde asi o nieco ine....
samo ze skus nieco vymysliwet nieco originalne ale ak pride rozhodnuta rozist sa s tebou tak su asi dobre jedlo ani vino neodmekci.
ale za pokus to stoji.
a dnes uz mozes objednat komplet jedlo z restiky, a kvety ti urcite pridaju nejaku tu karmu :wink: :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fakt dik za rady...

Kvety ok! Ake? Ruze? kyticuju alebo romanticku osamotenu jednu ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zalezi od financii ... je velmi vela Cateringovych spolocnosti ktore ti uvaria jedlo ... ale zalezi na kytici
Ja by som zabehol do kvetinarstva a slecnam za pultom povedal ze chces co najkrajsiu kyticu ... ja by som na to vyhodil tak cca 500-1500Sk aby si spravil dojem ... (samozrejme ak o nu stojis)
Nooo a Zabehni kupit do shopu Sviecky a pre zlepsenie atmosfery Servitky zo srdieckom alebo par takych doplnkov ...
Co najrychlejsie Zozen CD Chris Rea a pekne potichucky si ho pusti ... alebo este je dobry aj Kenny G

http://pl.youtube.com/watch?v=AbCmMaqG8_Q-Chris Rea - Josephine
Alebo lubovolnu pesnicku od Kenny G ten je na taketo prilezitosti fakt dobry ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=YmHiUjr_iMg
http://pl.youtube.com/watch?v=_LYjusrFXjs
http://pl.youtube.com/watch?v=IzhPrR-ANcA
Ako na zaciatok odporucam z niejakeho kvetinarstva zohnat lupienky kvetov ... a porozhadzovat po zemi ... uvidis padne na kolena ;)
Samozrejme vela sviecok aby osvetlili izbu a vytvorili tak vynimocnu atmosferu
Na to dobru hudbu ...
A jedlo ... skus ho narafinovat ako keby si ho robil sam ... napr ked ho dovezes hod ho na plech ... daj ho do truby a trubu hod na 50C nech rozvoniava ... potom to vytiahnes hodis na taniere ... nezabudni na ozdobu ... najlepsie nejakym jahodovym sirupom ... nakresli nejake srdiecka alebo nieco podobne ... dodoa to smrnc
A uz viac nemam ziadne rady ;)
Drzim palce nech to vyjde

Poprosim vedenie nechajte tie prilohy ... nech sa mu to podari ... ;) Diky moc

//ziadny warez!!!
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Obrovske dakujem Shark :aasmile6: :aasmile6:
bohuzial k_ban mam :)

nad tou hudbou som rozmyslal ze.. ona miluje skupinu "cliche".. proste pocuva to niekedy aj 5hodin denne dookola chodi na vsetky ich koncerty a tak.. nebude lepsie pustit jej to?:) alebo radsej to co radis ty?

ziadne cliche!! toto!!! dakujem ti kamo!!! ja fakt neviem co povedat.. uz to stahujem. fakt diik!!!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mozes kludne aj nieco z toho ... Urob si z toho nejaky mix ;)
Este nezabudni tuto pesnicku tiez krasna ... :)
A niet zac ... rado sa stalo :)

//ziadny warez!!!

Nezabudni aspon stiahnut zaluzie aby vyniklo svetlo zo sviecok ...
potom odporucam Sladku vonu ... neviem co ma rada cize neviem posudit ...
Ja odporucam Vanilku ... alebo Skorica a jablko ... Tesco ma Brise z touto vonou ... skus vytvorit dobru Aromu v tej izbe ... Nechcem tym v ziadnom pripade povedat ze to u teba smrdi ... len aby to dostalo tu spravnu farbu ... :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dalsia super rada! dakujeeeeem.. ale uz sa opakujem..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa by si to nemal s tou romantikou prehnať. Keď si nebol doteraz taký, tak teraz to nemusí spraviť najlepší dojem. Ja by som spravila ako jedlo niečo doma napr. nejaké pekné jednohubky, hudba, samozrejme, musí byť a čo sa týka kvetinky, tak tam by sa mi hodila taká jedna pekná ružička s nejakým srdiečkom a originálnym textom (kľudne aj tým vytlačeným, čo tam býva, nemusíš nič vymýšľať. Už zoženieš aj všelijaké netradičné). Veľa závisí od toho, ako si to aj ty sám prestavuješ a sám najlepšie poznáš svoju holku. Podľa toho sa rozhodni buď pre niečo extra spesl super bomba (ako tu bolo spomínané) alebo pre niečo v "light" verzii :wink:. Držím palce. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bolek ... nemusi ale keby to nezobrala najlepsie ... tak sa ospravedlnujem ze som to zanedbal ... a chcem ti to vynahradit ... samozrejme ak mi to dovolis ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dakujem ... ja som taka plnohodnotna romanticka dusa ... cize to pocuvam skoro stale :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Súhlas s bolekom!! Bacha, aby si to neprehnal, lebo to bude vyzerať strašne silene. Akože návrh, čo navrhol Shark_NX je fakt bomba (smekám klobouk :) ), ale hodí sa to skôr ako prekvapenie pre manželku, ktorá čaká, že manžel zabudne na ich výročie a chce sa vytiahnuť. :wink:

Takže môj návrh znie :arrow:
Prostredie a drobnosti: Nakoľko bude ešte svetlo, tak nápad so žalúziami je fajn, to sprav, ale bacha, aby tam nebolo dusno, nech sa troška hýbe vzduch. Bude to uvolnenejšie. Ďalej spomínaný kvet. Single červená ruža s minimálnou ozdobou zelene v štíhlej váze na stole, to vyzerá geniálne, krásne vynikne kompozícia línie ruže s eleganciou skla. Tú jej daruj, keď sa posadíte, alebo ešte predtým - podľa atmosféry.

Jedlo: Nakoľko bude pól tretej na nejaké výdatné jedlo nie je čas, skôr skús nájsť niečo ľahké, napr. taký šalát s čerstvými plátkami hovädzieho by bol v poho, receptov je plno na nete, jej chuť musíš odhadnúť ty :wink:. Počas jedla samotného priveľa nerozprávaj, no stále na ňu pozeraj. Fajn bude, pokiaľ bude voda v sklenenom džbáne, aby si mohol stále pri jedle dolievať. Vo vode nech pláva pár plátkov citrónu pre chuť a ako dekor. S vínom počkaj, po jedle, pokiaľ na to príde rady na to ako s vínom by som hľadal v tomto topicu - http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=576909#576909. Volil by som biele(osobne zelený veltlín), červené bude ťažké. S vínkom opatrne, nech si to nevysvetľuje blbo. Prichystaj však poháre na víno a po jedle sa opýtaj, či by mala chuť / či môžeš naliať etc. Ak by jej náhodou nechutilo, tak sa nepýtaj prečo, ľudia sa neradi vykrúcajú :P Pokiaľ dezert, tak urob niečo svieže, jahody už asi nezoženieš, ale tiež pohľadaj recepty a nájdi niečo krásne farbisté. Keby si bol na konci s nápadmi nabehni do samošky, kúp ovocie v konzervách, zmrzliny, čokoládovú polevu a šlahačku. Zmrzlinový pohár je na svete :)

Hudba + atmosféra: Môžeš použiť tú, čo poradil shark, aj keď sa mi zdá byť príliš dominantná. Pokiaľ sa plánujete rozprávať o dôležitých veciach volil by som niečo, čo menej odpútáva pozornosť. V tomto zostávam verný žánrom, ako je napr. ambient / lounge / chillout. Každopádne nech niečo hrá. Vône, čo boli navrhnuté sa mi zdajú byť tiež priveľmi rušivé. Skús sa vžiť do jej situácie. Ako si písal, romantikou si zatiaľ neprekypoval, a zrazu ruže, sviečky, hudba vôňa...To bude jak dve facky. Vôňu by som osobne vynechal.

Ty
: Nerob so sebou nič extra, iba sa normálne uprav, akokeby si šiel von, nech ste podobne oblečení (myslím štýlovo :oops: ). Určite klasika - košela + dáke texasky etc. Použi voňavku, no nie príliš agresívne. Pokiaľ si nezvykneš nič extra robiť s vlasmi ani s tým teraz nezačínaj, hlavné je byť učesaný, nie vyčesaný.

Nič netreba preháňať, ani romantiku nie. Myslím, že to bude v pohode. Čo sa týka samotného rozhovoru skús lediť svoju stránku viac submisívne, aby videla, že si pochopil, čo potrebuje. Nič konkrétne Ti radiť nejdem, lebo budeš roztrasený a príliš fixovaný na "scenár". Proste improvizuj a dávaj jej vždy v prípustnej miere zapravdu.
Good luck :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neviem a dufam ze sa nikto z prispievatelov neurazi, teda nie som zena ale osobne vidim viac romantiky vo vlastnorucnych spagetach ako objednanych grandioznych jedlach, ono totiz nie vzdy ide o pocet penazi kt. je dotycny ochotny vyhodit oknom ale co je ochotny spravit... A sorry sharky ale tie lupene ma dorazili.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

KUKIAL

No ak ti povedala, že jej moc neprejavuješ lasku neznamená to hneď že musíš urobiť veľké romantické boom... laska sa prajavuje rôznymi spôsobmi a nie len romantickými gestami. Poznáš ju tak nad tým porozmýšlaj. Niekedy im stačia uplne tie najobyčajnešie veci... mám kamarátku ktorá vobec neni na takúto ťažku romantiku, ona je na uplne drobnosti zaťažená. na detaily a detaily su to čo asi v konečnom dôsledku zaberá najviac..
ja som raz bol u kamarátky na dome asi tri dni, celé dni som jej pomáhal na zahrade a fakt že som makal a hodne sme toho porobili, zobral som ju na môj vyročný večierok a ona mi nakoniec bola uplne najvďačnejšia za to, že som ju posledný deň ráno vytiahol tak skoro z postele,že to je to najviac čo som pre ňu spravil, som bol mimo.. A tiež sme boli nakupovať a nechcel som peniaze za nakup a to tiež povedala, že ešte pre ňu nikto nespravil.
Vždy sa musíš snažiť urobiť pre ňu niečo čo pre ňu nikto ešte nespravil, a častokrat to spravíš a ani o tom nevieš. takto sa jej zariješ do hlavy a do srdca, takto to robím ja ked si chcem holku ziskať.

Ako som si ja získal holku naspäť a na plnej čiare.
Bolo to v čase ked sme sa dohodli,že budeme už len kamarati a ja som si povedal, že nie, že o ňu ešte zabojujem a nevzdám to, tak som vybavil večeru v jednej miestej dobrej reštauráci. vybavil som stôl na poschodí kde bývajú len firemné akcie, proste jedna veľka miestnosť a uprostred jeden stôl so sviečkou.Doma som napalil hudbu na cd a u čašnika som zariadil aby zohnal prehravač a než tam prídeme aby pustil to cd, ktoré som tam doniesol asi hodinu predtým. Najťažšie bolo vybaviť a uvolniť ju z práce skorej a tak aby o tom nevedela a to sa mi tiež podarilo. Dokonca som sa išiel v ten deň ešte aj ostrihať a nahodiť poriadny účes. všetko bolo vybavené a ja som išiel po ňu do práce a môžem Vám povedať, že som bol nervózny neskutočne. prišiel som po ňu pred 18stou (končieva o 21vej). Bola hotová už len z toho ked ma videla, vyobiekaného, upraveného ostrihaného frajera. prišiel som k nej bola vysmiata od ucha k uchu a povedal som jej aby sa išla zbaliť, že odchádzame.bola v šoku a najskôr ani neverila, uverila až vtedy ked prišla za ňu nahrada do prace (aj tu som musel vybaviť) a tak sa išla obliecť a išli sme do reštiky. prišli sme tam hudba bola pustená čašník bol uplne super. bola uplne v šoku ani na slovo sa nezmohla až po čase... skvele sme sa najedli, dobre si pokecali, potom sme si zatancovali a keď prišiel čašnik, som mu povedalže už chodiť nemusí aby sme mali sukromie... tancovali sme na cd čo som naplila zakončili sme to milovaním sa tam... proste upne ideálny večer.Sama mi potom povedala, že to pre ňu nikto ešte nespravil a že na to nikdy nezabudne a bolisme zasa spolu. A potom som jej ešte dal to cd (/veľmi dôležité!) aby si pri počuvaní vždy spomenula na ten večer.
Bola to vynimočný večer pre ňu a aby ostal aj pre mňa rozhodol som sa že že už sa viac opakovať takto nebude, ani s ňou ani s inou.Proste jeden vynimočný večer a dosť? nabudúce bude zasa niečo iné vynimočné.
malo to 100%-ný uspech, väčší ako som očakával, oveľa väčší.

btw: nič v zlom ale 500-1500sk za kyticu by som určite nevyhodil, ani ak by išlo o princeznu zo Sabi. zasanetreba zbytočne bezhlavo utracať peniaze aj ked ide o takuto situaciu. ja som za tu večeru dal 1000sk + 200 tringelt. a koľko muziky som za to dostal... hm? A sharkova romantika mi príde minimalne trochu gičová...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Te-Wei pri vyrociach fungovala viac nez bombovo ... a jedna kytica 55 ruzi ta nezabije ... To som jej poslal UPS pred skolu ... v Kytici bola karticka ze sa stretnemem tam a tam a pred vchodom ju caka taxik ... Ten ju doviezol ku mne domov ... Tam ju uz cakala vecera.
Na veceri vtedy kuracie prsia na prirodno z opekanymi zemiakmi ... Vlastnej roboty. Samozrejme sviecky hudba atd. Na to som ju zobral na vecernu prechadzku mestom ...
Jej sa to strasne pacilo ... :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

veď ja nič,len 1500sk za kvety čo vydržia 4 dni?...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

to Te-wei: to neber tak ze je to vyhodenych 1500SK....Ja to vzdy beriem tak, ze je to 1500SK pre osobu, ktoru milujem...a ked viem, ze ma kvety velmi rada, tak preco nie? :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nakoniec to urobim v "light" verzii. Spagety urobim sam, vlastne vsetko chcem urobit sam! Hudbu pustim urobim mix z tych tvohich shark a z jej "cliche".
Viac-menej som uz aj zmiereny s rozchodom, aj ked v kutiku duse dufam.. Ale toto urobit musim! Proste aby som zaspaval s pocitom "urobil som co som mohol".

Tewei dakujem za tvoj prispevok, to co si urobil ty bolo fakt perfektne.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

V tom momente ti to je jedno ... Za veceru som v Televiznej vezi zaplatil 820Sk aj z Tringeltom ... a vydrzala mi v zaludku iba par hodin ;) :D
Aiden to vystihol ... Te-Wei ... mas trochu divny pristup ... Milujem ju tak jej to chcem dokazat :wink:
Napísať odpoveď